• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۰۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
استاندار در جلسه خدمات سفر:

تهران، آماده پذیرایی از مسافران نوروزی

استاندار تهران از آمادگی استان برای خدمت رسانی به سفرهای نوروزی و شکل‌گیری آرایش عملیاتی دستگاههای اجرایی و امدادی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.

 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن منصوری در نخستین جلسه ستاد خدمات سفر استان تهران برای نوروز 1401 گفت: باید از ظرفیت‌های استان تهران به خوبی بهره بگیریم.
استاندار تهران با اشاره به جاذبه های زیاد گردشگری شهر تهران افزود: شاید با اختلاف زیادی، زیباترین شهر کشور تهران باشد چراکه تهران، هویتی بومی و ظرفیت‌های گردشگری بسیاری دارد که در مورد آنها اطلاع‌ رسانی دقیقی انجام نشده و این اماکن به خوبی معرفی نشده‌اند.
وی افزود: باید همت کنیم و استان تهران و ظرفیت‌های آن را معرفی کنیم و اقتصاد آن را به سمت اقتصاد گردشگری ببریم.
منصوری افزود: اگر اولویت‌ها درست تعریف شوند، باید جلسات ماهانه ای برگزار کنیم تا ظرفیت‌های فراوان این استان همچون اماکن متبرکه و امامزادگان در حوزه گردشگری زیارتی و همچنین ظرفیت‌های ورزشی و گردشگری‌ موجود در شهر ری و ورامین به درستی مورد بهره‌ برداری قرار گیرد.
منصوری گفت: در موضوع سلامت نیز بهترین بیمارستان‌ها و خدمات برغم مشکلات بسیاری که وجود دارد در استان تهران واقع شده است که این فرصت را فراهم می‌کند تا از این ظرفیت‌ها بهره بگیریم و سرمایه‌ گذاری های جدیدی به این بخش جذب شوند و می‌توانیم در حوزه هتل‌ سازی هم اقدامات زیادی انجام دهیم و از سوی دیگر اقدامات فرهنگی نیز با کمک صدا و سیما و رسانه‌ها انجام شود.
وی افزود: در نوروز امسال، سال تحویل روز یکشنبه و نیمه شعبان روز جمعه است لذا به نظر می‌رسد که سفرها از حدود 24 و 25 اسفند آغاز شود، برخی سال‌ها به‌گونه‌ای بود که سفرها دیرتر آغاز می‌شد اما امسال 20 روز کاری برای اتخاذ تمهیدات لازم برای سفرها فرصت وجود دارد.
استاندار تهران افزود: بی‌تردید باید ستادهای متناظر شهرستانی برگزار شوند و برای شهرستان‌ها برنامه‌ ریزی خاص صورت گیرد تا مسائل اجرایی دنبال شوند، قطعا دستورالعمل ملی در این حوزه وجود دارد ولی منعی برای تدوین دستورالعمل استانی نداریم بنابراین دستگاه‌های مرتبط می‌توانند نظرات خود را در این حوزه برای جمع‌بندی ارسال کنند.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر موضوع آماده‌ سازی فضاهای شهری و روستایی در استان تهران گفت: در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، سفرها تعطیل بود لذا بهتر است موارد مرتبط با ستاد خدمات سفر بازخوانی شود و مجموعه شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران باید برای فضاسازی شهر برنامه‌ریزی خاصی داشته باشند چراکه این موارد حال و هوای مردم را تغییر می‌دهد.
وی با بیان اینکه باید به بحث‌های محتوایی نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم افزود: در حوزه راهداری برخی اصلاحات راهها، نیازمند هزینه چندانی نیست و تنها نیازمند ساماندهی است که باید انجام شود و آموزش و پرورش نیز در حوزه اسکان در سطح استان تهران باید اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: از سوی دیگر دستگاه‌های خدمت‌ رسان در ایام پایانی سال و تعطیلات باید موضوع خدمت‌ رسانی را به صورت جدی دنبال کنند و اگر مقرر شود برنامه‌ای در حوزه امنیتی در سطح استان تهران انجام شود، حتما باید با معاونت امنیتی استانداری هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد.
استاندار تهران تاکید کرد: باید آرایش عملیاتی برای نوروز و ایام ماه مبارک رمضان شکل بگیرد. البته اتخاذ تمامی این تمهیدات در شرایطی است که اصل را بر این بگیریم که محدودیت‌های کرونایی اعمال نشود و اگر به هر دلیلی از جمله تشدید شیوع کرونا، ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمات جدیدی اتخاذ کند، حتما باید متناسب با آن عمل کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تور جهانی تنیس جوانان؛ جدال مدعیان برای قهرمانی
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
دریای آرام همراه با مه رقیق در سواحل هرمزگان، ۹ آبان
هفته آینده هم خبری از بارش مناسب در کرمانشاه  نیست
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش های اتمی آمریکا
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
۹ مدال رنگارنگ سهم دختران خوزستانی از مسابقات وزنه‌برداری جوانان کشور
احیای ۱۵ معدن راکد در آذربایجان‌غربی
دستگیری عامل نزاع و درگیری در باغ جنت شیراز
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی در تعزیرات حکومتی خوزستان
همایش بزرگ پیاده روی و ورزش در شورین همدان
شنیده شدن سوت نخستین قطار گردشگری گیلان
از چاله به چاه؛ روایتی از نهم آبان سالروز انقراض قاجاریه و آغاز حکومت پهلوی
سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری دریایی حمایت می‌شوند
دور نخست جام حذفی اسپانیا؛ صعود ویارئال بتیس و اسپانیول
استاندار آذربایجان‌غربی: فرمانداران محور توسعه شهرستان‌ها هستند
رقابت انتخاباتی در جنوب عراق
مادران فلسطینی چشم به راه فرزندان
مجلس یکشنبه تکالیف وزارت ارتباطات در طرح ملی هوش مصنوعی را مشخص می‌کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
دستور ازسرگیری آزمایش سلاح‌های‌ هسته‌ای از سوی ترامپ
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)