• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۰۲۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹
بین الملل » اروپا
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و انگلیس؛

وعده دوباره انگلیس برای پرداخت بدهی هایش به ایران

لیز تراش وزیر خارجه انگلیس اظهار امیدواری کرد ؛ با همکاری دوجانبه، بدهی‌های معوق این کشور به ایران پرداخت شود.

وزیر خارجه انگلیس باز هم بر پرداخت بدهی ایران تاکید کرد! به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس در خصوص برخی مسائل مورد اهتمام مشترک تلفنی گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین و با اشاره به گفتگو‌های خود با همتای آلمانی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مونیخ گفت: در این گفتگو‌ها به پیشرفت‌های خوبی رسیده ایم و هیئت‌های مذاکره کننده در وین سخت در تلاش هستند تا به یک توافق خوب دست یابند.

وی گفت : در عین حال تسریع در دستیابی به توافق نیازمند اراده جدی برای اتخاذ تصمیم سیاسی شجاعانه و واقع گرایانه از سوی طرف‌های غربی برای تضمین و تامین منافع ایران به خصوص رفع عینی تحریم‌ها برای دستیابی به توافقی پایدار است .

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان ابراز امیدواری کرد کشور‌های اروپایی حاضر در مذاکرات با نگاهی واقع بینانه نقش سازنده و مطلوب خود را در دستیابی به توافق ایفاء کنند.

در این گفتگوی تلفنی دو طرف تاکید کردند، بازپرداخت بدهی‌های معوق انگلیس به ایران از موضوعات اصلی فی مابین است و ضروری است هر چه زودتر در مسیر مناسب حل و فصل شده و بدهی لندن به تهران تادیه شود.

خانم تراس وزیر امور خارجه انگلیس نیز در این‌گفتگوی تلفنی، ضمن مرور آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و گفتگو‌ها برای حل مشکل بدهی به ایران، نقطه نظرات لندن را در این خصوص و در مورد مذاکرات وین تشریح کرد.

وزیر امورخارجه انگلیس روابط رو به رشد میان انگلیس و جمهوری اسلامی ایران را تامین کننده منافع دو کشور دانست.

خانم تراس افزود: در فرایند مذاکرات دستاورد‌های خوبی تاکنون داشته ایم، اما مناسب است هر چه سریع‌تر گفتگو‌ها تکمیل و به نتیجه مورد توافق طرفین دست یابیم.

خانم تراس در پایان ابراز امیدواری کرد تا در آینده نزدیک با همکاری مستمر طرفین و بر مبنای اصول بنیادین، موضوعات دوجانبه فی مابین از جمله موضوعات کنسولی مرتبط با زندانیان و همچنین تادیه بدهی‌های معوقه انگلیس به تهران حل و فصل شوند.

دولت انگلیس از دهه ۱۹۷۰ میلادی بدهی حدود ۴۰۰ میلیون پوندی به ایران دارد که تاکنون از پرداخت آن استنکاف کرده است.

در گفتگوی چند روز پیش وزیر خارجه انگلیس و دکتر امیرعبداللهیان نیز طرف انگلیسی بر پرداخت بدهی های این کشور به ایران تاکید کرده بود. 

سه روز قبل نیز  سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در خصوص بازپرداخت بدهی انگلیس به ایران گفت:گفتگو‌ها مجدداً با انگلیس درخصوص بازپرداخت بدهی انجام شده و سفر‌هایی بوده و در این سفر‌ها جزییات آن مجدداً و برای چندمین بار نهایی شده و پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و امروز منتظر عملیاتی کردن این توافقات هستیم.

وی افزود: دولت انگلیس بار‌ها نشان داده که نمی‌شود مطمئن بود، آنچه توافق شده را در شب توافق اجرا کنند. خطیب زاده تصریح کرد: انگلیسی ها بدهی قطعی دارند و باید آن را به ملت ایران بپردازند و متاسفانه این فرایند طولانی بیش از حد ملال ‎آور شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
وزیر امورخارجه انگلیس روابط رو به رشد میان انگلیس و جمهوری اسلامی ایران را تامین کننده منافع دو کشور دانست.
روابط هر کشوری با انگلیس فقط به نفع انگلیس بوده، سابقه نداشته که این کشور پول کسی را پس داده باشد.
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)