• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۱۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
اجتماعی » جامعه و شهری

هدف یادواره‌های شهدا معرفی قهرمان و الگو‌های جامعه است

پنجمین یادواره سرداران و ۳۱۳ تن از شهدای گرانقدر گردان حمزه سیدالشهدا استان‌های مازندران، گیلان و گلستان با محوریت سردار شهید «حسن قوچی بیگی» با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مصلای شهرستان تنکابن برگزار شد.

هدف یادواره‌های شهدا معرفی قهرمان و الگو‌های جامعه استبه گزارش «ایثار» آقای سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این یادواره، با گرامیداشت یاد و نام امام خمینی (ره) و شهدا، گفت: سخن از شهید و شهادت دشوار است، زیرا مقام و جایگاه غیر قابل درکی برای ما دارد، جایگاهی که خریدار آن خدا است و خدای رحمان می‌فرماید «بزرگ‌ترین و سترگ‌ترین معامله عالم معامله شهید با خداست.» یک طرف معامله خدا و طرف دیگر معامله شهید است و خریدار واقعی خود خداست و صادق‌تر وفادار‌تر، رحیم‌تر و کریم‌تر از خدا پیدا نمی‌شود؛ خدا وقتی خودش را یک طرف معامله قرار داده است به بهترین شکل آن را به سرانجام می‌رساند و بعد از سال‌ها نام شهدا در پیشانی عالم نگاشته شده است در حالی که همه مستکبران و کسانی که نقش مهمی در ظلم به شهدا نقش داشته‌اند محو شده‌اند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بیش از سی سال از جنگ تحمیلی گذشته است، سال‌هایی که ما درگیری‌های زیادی داشتیم و مورد هجوم دشمن بودیم. دشمن پس از جنگ تحمیلی هجوم فرهنگی و اقتصادی را آغاز کرد تا مکتب شهدا فراموش شود. دشمنان از تمامی مسیر‌ها را به روی ما بستند و انواع هجوم سیاسی، امنیتی و فتنه‌های گوناگون برای ملت ما فراهم کردند، اما می‌بینیم که هر روز چهره‌های درخشانی در گوشه گوشه این کشور معرفی می‌شوند و در کنار رزمندگان قدیمی جوانانی با همان تفکر حضور دارند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه شهدا عاشق اهل بیت (ع) بودند، خطاب به رزمندگان گردان حمزه سیدالشهدا (س) افزود: شما هزاران سال است که عاشق امام حسین (ع) هستید و هر وابسته به عصمت و اهل بیت (ع) وقتی مورد تعقیب قرار گرفت، به شما پناه می‌آورد و شما مکان امن برای آن‌ها بودید و این افتخار است. گردان حمزه که هم شهدای دفاع مقدس و هم شهدای حرم از جمله شهید قوچی را داشت و امروز به نام این شهید این یادواره برگزار شده است.
 قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: ما شهدا را تقدیس نمی‌کنیم، زیرا کلام ما ناقص است و شهدا تقدیس شده هستند. ما در حال یادآوری مکتب شهدا برای خودمان و بازماندگانی هستیم که قصد دارند مسیر شهدا را ادامه دهند و نگاه به خط و مکتب شهدا دارند، زیرا شهدا ما را دعا می‌کنند و خداوند می‌فرماید که شهدا زنده هستند. امروز وقتی به پای گفتگو با پدر، مادر، همسر و فرزند شهید می‌نشینیم بلافاصله مشاهده می‌کنیم که خانواده شهدا با آن‌ها در حال زندگی هستند و اگر جامعه ما به درستی به شهدا رجوع کنند، مسائل و مشکلات مرتفع می‌شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تشکر از برنامه‌های صدا و سیمای استان مازندران گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که مقام شهادت اعطا شدنی است و باید به جایگاهی رسید که این مقام اعطا شود و ایشان فرمودند که باید سبک زندگی شهدا را به مردم نشان دهیم، زیرا این راه نجات است. این جلسات و یادواره‌ها برای ما برگزار می‌شود تا بدانیم که قهرمان و الگوی ما چه کسانی هستند و به چه کسانی و چه اندیشه و زندگی باید افتخار کنیم.
معاون رئیس جمهور گفت: شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان و کسانی که در مسیر معامله با خدا برای حفظ مکتب خدا پاسداری کردند و جان خودشان را به خطر انداختند، پاداش آن را از خدای رحمان دریافت می‌کنند. به همین خاطر این معامله، باشکوه و پرستیدنی است و اسمش عظمت دارد و در این معامله حضرت امام حسین (ع) حتی فرزند شش ماهه و حرمش را برای ایثار و ذبح در مسیر خدا فدا کردند.
 قاضی‌زاده هاشمی خطاب به ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها گفت: شما عزیزان، پدران و مادران، همسران و فرزندان شهدا، جانبازان و آزادگان و همه کسانی که صدای من را می‌شنوید، بدانید ما در دوران جنگ تحمیلی مشکلاتی که داشتیم به مراتب بیشتر از این بود، اما حال ما و جامعه ما بهتر بود. هم‌اکنون هم سختی‌های زیادی در کشور وجود دارد، اما به همت رئیس جمهور انقلابی و مجلس انقلابی و قوه قضائیه و همه دستگاه‌های کشور و شما امت حزب‌الله و با دعای اهل بیت (ع) این مشکلات اصلاح خواهد شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: اکنون دوره جهاد اکبر انقلاب است و ما جهاد اصغر را پشت سر گذاشته‌ایم، جنگ اقتصادی جهاد اصغر است و به لطف اهل بیت (ع) و تلاش مسئولان مشکلات اقتصادی مرتفع خواهد شد. امروز دوران جهاد اکبر است و پرچم‌داران جهاد اصغر باید پرچم‌دار جهاد اکبر هم باشند و امیدوار هستیم با عنایت خدا و دعای خیر پدران و مادران شهدا و همسران و فرزندان مسیر‌ها باز شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)