• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۲۰۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
همدان » اجتماعی

برگزاری حضوری کلاس‌ها در همدان جز مقطع ابتدایی

استاندار همدان با بیان اینکه سیر کرونا در استان نزولی است، گفت: مدارس استان همدان به‌ جز مقاطع ابتدایی به شکل حضوری برگزار می‌شود.

برگزاری حضوری کلاس‌ها در همدان جز مقطع ابتداییبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد گفت: غیر حضوری شدن مدارس در افت تحصیلی دانش آموزان تاثیر داشته که با توجه به تغییر رنگ بندی استان مدارس و دانشگاه‌ها در مناطق نارنجی کرونایی باز و آموزش حضوری است.

وی افزود: آموزش در سه شهرستان دارای وضعیت قرمز کرونایی شامل رزن، درگزین و فامنین به جز مقطع ابتدایی در منلطق شهری در سایر مقاطع آموزش حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

استاندار همدان با بیان اینکه مرکز خوابگاهی شبانه‌روزی در مناطق زرد با ۷۰ درصد، نارنجی با ۵۰ درصد و در مناطق با وضعیت قرمز کرونایی با ۳۰ درصد ظرفیت باید فعال شوند تصریح کرد : فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و عمومی در سه شهرستان با رنگ‌بندی قرمز رزن، فامنین و درگزین با ۳۰ درصد ظرفیت و بقیه شهرستان‌ها با ۴۰ درصد ظرفیت مکانی و رعایت فاصله‌گذاری و مراسم آیینی، فرهنگی و نماز جمعه با ۵۰ درصد ظرفیت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه شرط حضور معلمان، دبیران و کارکنان در مدارس، تزریق سه دز واکسن کرونا است و دانش‌آموزان نیز باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند گفت: روند آموزش در مدارس استان به جز مقطع ابتدایی در مناطق شهری به صورت حضوری برگزار می‌شود.

قاسمی‌فرزاد افزود: مهد‌های کودک در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز کرونایی با ۲۵ درصد فعال شده تا مادران شاغل به ویژه کادر بهداشت و درمان بتوانند از این امکان برای فرزندان استفاده کنند.

وی از تمدید دورکاری برای مادران دارای فرزند زیر ۶ سال برای یک هفته دیگر خبر داد و گفت: کارمندان بانک‌ها، ادارات و دستگاه‌های خدمات‌رسان برای حضور در محل کار باید سه دز واکسن را تزریق کنند همچنین ورود کارکنان و مراجعان با ماسک به ادارات الزامی است.

استاندار همدان ادامه داد: بی توجهی صنوف به مصوبات ستاد کرونا و مخاطره انداختن سلامت مردم، قابل پذیرش نیست بنابراین اتاق اصناف نسبت به ابلاغ مصوبات و بررسی اجرای آن‌ها دقت کنند.

وی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مسافرت‌ها باید ستاد تسهیل سفر تشکیل و نسبت اسکان، تغذیه و ارایه خدمات توسط دستگاه‌ها با در نظر گرفتن وضعیت کرونا تصمیم‌گیری کند.

قاسمی‌فرزاد افزود: درباره نسخ الکترونیک نیز مکاتبه‌ای با مجموعه بیمه‌ای برای پذیرش نسخ کاغذی صورت گیرد و در فرصت پیش‌بینی تا اردیبهشت سال اینده باید نسبت به تقویت زیرساخت‌ها اقدام شود.

وی با بیان اینکه کمیته‌ای نسبت به بررسی آثار روانی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا تشکیل و نسبت به رفع مشکلات برنامه ارایه کند گفت: اقناع مردم برای تزریق واکسن با بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ها، تبلیغ در تلویزیون شهری و استفاده از تریبون نماز جمعه انجام شود.

استاندار همدان ادامه داد: مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور از ۷۰۰ نفر در روز به حدود ۱۰۰ نفر کاهش یافته و در استان نیز در مقطعی صفر و هم اینک به سه تا پنج نفر در روز رسیده که کاهش مرگ و میر نتیجه تزریق واکسن است.

وی با بیان اینکه واکسن، ایمنی صد درصد ایجاد نمی‌کند، ولی خط مرگ و میر را به صفر می‌رساند گفت: سیر نزولی کرونا در استان در حال تحقق است که باید برای پیشگیری از شیوع و گسترش دوباره این ویروس مراقبت و تلاش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شما مدارسو تعطیل کردید اقایون؟؟
ما حضوری میخوایم از مجازی بدمون میاد چیکار کردیم مگه
تورو خدا حضوری کنین ترو به خدا مهدیشهر رو لاقل این هفته آخرحضوری کنین بابا بخدا دعا تون میکنیم این بهترین عیدی که به ما دانش آموزان میدید
نظر شما
آخرین اخبار
رهایی محکوم به قصاص در بوکان به عشق حضرت فاطمه (س)
بسته خبر خوش و اخبار امیدآفرین از سیستان و بلوچستان
پاسخگویی مستقیم استاندار به مطالبات مراجعه کنندگان
اکثریت آمریکایی ها معتقدند ترامپ از سوء رفتار اپستین آگاه بوده است
توزیع تجهیزات آموزشی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
چهاردهمین دوره نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال سیتکس ۲۰۲۶ برگزار می‌شود
مرمت و احیای بافت تاریخی بندرلنگه
ارومیه میزبان همایش منطقه‌ای اوتیسم؛ از تشخیص تا مداخله
مهار آتش الیت فردا با هواپیمای ایلوشین 
جمعه ۳۰ آبان آخرین مهلت استعفای مقامات و مشاغل همتراز برای نامزدی شورا‌های اسلامی روستا‌ها
بهره برداری از مجموعه گردشگری باغ فدک تا پایان سال
ادامه عملیات طرح تفصیلی شهر لنده
سیستان و بلوچستان تامین کننده ماهی صنعتی کشور
افتتاح درمانگاه عمومی و تخصصی ایثار ایلام
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تشریح برنامه های هفته بسیج در بویراحمد و بهمئی
مشارکت صندوق بازنشستگی کشور در توسعه سرمایه گذاری استان
استقبال پرشور مردم شهیدپرور جاجرم از شهدای گمنام
نهج‌البلاغه، مبنای تحول مدیریتی در منطقه آزاد ماکو
تکذیب شایعه افزایش قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)