• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۴۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

تدوین «سندآمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خورد

وزیر آموزش و پرورش: سند آمایش سرزمینی سازمان نوسازی مدارس براساس بررسی وضعیت سرانه فضا‌های آموزشی هر منطقه تهیه می‌شود تا در صورت لزوم اقدامات لازم براساس اطلاعات همین سند انجام شود.

تدوین «سندآمایش سرزمینی» سازمان نوسازی مدارس کلید خوردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری؛ صبح امروز در نشست با هیأت مدیره جامعه خیّرین مدرسه‌ساز که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد، گفت: مهمترین دلیل کمبود سرانه فضای آموزشی در شهر‌های بزرگ و مناطق حاشیه این شهرها، مهاجرت است که با تدوین سند آمایش سرزمینی سازمان نوسازی، سعی در رفع این مشکل خواهیم داشت.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به کمبود فضا‌های آموزشی در برخی استان‌ها افزود: با تدوین این سند می‌توان خیّران مدرسه‌ساز را به سمت استان‌های دارای کمبود فضا‌های آموزشی راهنمایی کرد.
نوری خیّران مدرسه‌ساز را یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی توصیف کرد و گفت: فعالیت خیّران مدرسه‌‎ساز علاوه بر نقش آن‌ها در عمران و آبادانی کشور دارای تأثیرات مثبت بر روی دانش‌آموزان نیز هست.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان با مشاهده رفتار‌های ایثارگرانه و اخلاق‌مدار خیّران، آن‌ها را الگو قرار می‌دهند و دستگاه تعلیم و تربیت به طور غیرمستقیم به هدف پرورش دانش‌آموزان دست می‌یابد.
آقای نوری افزود: جامعه خیّران و نهاد‌های خیّری دارای توانایی‌های بالایی هستند که می‌توان از ظرفیت‌های آن‌ها در زمینه‌های مدرسه‌داری، مدرسه‌یاری، نگهداشت، تجهیز مدارس و حتی تأمین توسعه زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان بهره‌مند شد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کیفیت بالای ساخت مدارس توسط خیّران گفت: در زلزله اخیر، برخی از مدارس نوساز، به هیچ عنوان تخریب نشده‌اند که این نشان دهنده استفاده از مصالح مرغوب و نظارت دقیق سازمان نوسازی مدارس بر این امر مهم است.
وی با تأکید بر این که تغییر نام مدارس خیّرساز ممنوع است، گفت: سرویس‌های بهداشتی مدارس باید با استفاده از ظرفیت خیّران و گروه‌های جهادی تا پایان خردادماه احداث و به مدارس تحویل داده شود.
عضو کابینه دولت سیزدهم با تأکید بر اهمیت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در مناطق محروم و کم برخوردار بیان کرد: در زمینه مهارت‌آموزی و هوشمندسازی مدارس در مناطق محروم و کم‌برخوردار نیز می‌توان از ظرفیت خیّرین استفاده کرد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای برچیده شدن کلاس‌های سنگی و کانکسی در مناطق مرزی و کم برخوردار، نیازمند ۶ هزار میلیار تومان اعتبار هستیم که از این مجموع ۲ هزار میلیارد تومان توسط وزارتخانه، ۲ هزار میلیارد تومان توسط خیّران و مابقی نیز توسط نهاد‌ها تأمین اعتبار می‌شود.
نوری با اشاره به طرح تغذیه رایگان در مدارس مناطق مرزی گفت: با حمایت‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان و نهاد‌های مردمی، این طرح از سال آینده در مناطق هدف‌گذاری شده، اجرا خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)