• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
قزوین » علمی و فرهنگی
قزوین ؛

لزوم ترویج فرهنگ ولایت پذیری در بین جوانان

دبیر بنیاد بین المللی غدیر در استان قزوین گفت: فرهنگ ولایت پذیری و ولایت‌مداری باید بین جوانان ترویج داده شود تا شاهد پاسداری از ارزش‌های اسلامی و انقلابی در میان نسل جدید باشیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دبیر بنیاد بین المللی غدیر در استان قزوین در آئین اختتامیه لزوم ترویج فرهنگ ولایت پذیری در بین جوانانمسابقه ملی کتابخوانی میلاد نور گفت: اولویت بنیاد غدیر در کشور و استان، ترویج و تبلیغ فضائل حضرت علی (ع) و تبیین آموزه‌های علوی در جامعه است و این بنیاد کوشیده تا بتواند فرهنگ ولایت مداری را در جامعه نهادینه کند.

محسن حق شناس با بیان اینکه توسعه فرهنگ امامت، ولایت و کرامت از اهمیت فراوانی برخوردار است، افزود: ترویج فرهنگ و سیره علوی در جامعه امری ضروری است و همگان باید در این راستا تلاش کنند.

وی گفت : به همین منظور بنیاد بین‌المللی غدیر استان به مناسبت اعیاد رجب، مسابقه کتابخوانی «حُسنیه در دربار هارون» را برگزار کرد که بیش از سه هزار نفر از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کردند.

دبیر بنیاد بین المللی غدیر در استان قزوین، هدف از برگزاری این مسابقه را ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی دانست و گفت: کتابخوانی، بهترین راه برای تقویت سرمایه‌های اجتماعی و ترغیب نسل جوانان به ولایت و ولایت پذیری است.

حق شناس  افزود :  برای تشویق جوانان به کتابخوانی ابتدا باید روحیات آنان را شناخت و براساس نیاز‌های روز، تغذیه فکری آنان را تأمین کرد.

محسن حق شناس تأکید کرد: کتاب «حُسنیه در دربار هارون» شرح مناظرات بانویی از شاگردان امام صادق (ع) است که در دوران امام کاظم (ع) با علمای اهل سنت به بحث پرداخته است و این کتاب با توجه به جذابیتی که برای مخاطبان داشت انتخاب شد و در راستای شناخت فرهنگ ولایت مداری در دستور کار معرفی قرار گرفت.

وی افزود: خوشبختانه استقبال خوبی از این مسابقه در سراسر کشور شد که همزمان با مبعث حضرت رسول اکرم (ص) به ۴۰ نفر از برگزیدگان این مسابقه به قید قرعه جوایزی نقدی با همکاری شهرداری قزوین، شورای شهر، کتابخانه‌های عمومی و خیران اهدا می‌شود.

حق شناس گفت: در این مسابقه ۷۰۰ نفر از استان قزوین شرکت کردند و میانگین سن شرکت کنندگان از هفت تا ۶۵ سال بود.

ضرروت ترویج کتاب و کتابخوانی در جامعه

قاسم اللهیاری، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین هم در این مراسم گفت: ترویج کتاب و کتابخوانی در جامعه از ضروریات زندگی امروز و یکی از راه‌های مهم توسعه فرهنگی است.

الهیاری با تاکید بر توجه به تبیین و ترویج فرهنگ غدیر در جامعه به ویژه برای جوانان، افزود :  بنیاد غدیر با ابتکار عمل مسابقه کتابخوانی فاخری را در سطح کشور برگزار کرده است که مخاطبان آن از اقشار مختلف هستند.

وی گفت : یکی از برنامه‌های دشمنان این است که با شبهه افکنی و سیاه نمایی به‌ویژه در فضای مجازی به دنبال تضعیف اعتقادات دینی و انقلابی نسل جوان باشند.

الهیاری افزود : دشمن در برخی مباحث، شبهاتی ایجاد می‌کند که تداوم برنامه‌های فرهنگی برای آشنایی نسل جوان ضروری است که نباید مختص به ایام خاصی باشد.

در ادامه مراسم، نفرات برتر مسابقه کتابخوانی به قید قرعه مشخص شدند و بیش از ۲۵ میلیون تومان جایزه به شرکت کنندگان در این مسابقه اهدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)