• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۶۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
مرکزی » اجتماعی

۵ میلیون متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند

وزیر راه و شهرسازی در سفر به اراک: تاکنون ۵ میلیون نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند.

۵ میلیون متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ وزیر راه و شهرسازی در سفر به اراک گفت:در مورد نهضت ملی مسکن در کشور ، فاصله عرضه و تقاضا زیاد است و همین مسئله باعث افزایش اجاره و قیمت مسکن شده است.

رستم قاسمی با اشاره به اتمام این پروژه در مدت یک سال و نیم افزود:در حال حاضر در کشور حدود 8 میلیون مستاجر وجود داردکه این آمار زیادی است .

وی گفت : به لحاظ سبد هزینه خانوار در کشور ، متوسط 48 درصد به مسکن اختصاص یافته که این میزان در شهرهای بزرگ به 70 درصد می رسد.

وزیر راه همچنین  با اشاره به بحران در حوزه مسکن در کشور و افزایش بی رویه قیمت مسکن افزود :  در کشور حدود 9 میلیون مجرد داریم که 80 درصد آنها به دلیل نداشتن مسکن ازدواج نکرده اند. و از این میزان  حدود یک میلیون نفر مجرد در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند.

قاسمی گفت : مجلس انقلابی قانون بسیار خوبی را تصویب کرده که ما متعهد شده ایم که در طول 4 سال 4میلیون مسکن بسازیم و  تلاش میکنیم به تعهد خود در ساخت مسکن عمل کنیم. امروز در کشور عملیات ساخت بیش از 800 هزار واحد مسکونی آغاز شده است و امیدواریم تا پایان سال به حدود یک میلیون واحد برسد.

وی با تاکید بر اینکه در استان مرکزی همینک 28 هزار واحد در دست ساخت داریم گفت: سهم استان مرکزی 60 هزار واحد مسکونی است که باید در طول 4 سال ساخته شود  و این در صورتی است  که اگر متقاضی بیشتری باشد می توانیم سقف را افزایش دهیم.

قاسمی افزود : همچنین در بودجه سال آینده بیش از 360 هزار میلیارد تومان که نزدیک به یک سوم بودجه کل کشور است برای قانون جهش تولید مسکن تصویب شده است.

از دیگر مواردی که وزیر راه و شهرسازی به آن اشاره کرد ،  پیش بینی 40 هزار میلیاردی برای ودیعه مسکن جهت مسکن اجاره ای و ثبت نامه 5 میلیونی متقاضیان بود.

رستم قاسمی دو مولفه متقاضی و زمین در دولت برای ساخت مسکن را مهم شمرد وگفت: در صورت تامین این دو مولفه استانداران می توانند سهم 4 ساله خود را برای آغاز ساخت کلید بزنند.

وی با قدردانی از خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در اراک گفت: موقعیت خوبی برای اجرای طرح ملی مسکن وجود دارد و زمینی مناسبی انتخاب شده است که می تواند برای متقاضیان ارزش افزوده داشته باشد.

 

الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار در وزارت راه و شهرسازی 

وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت : این وزارت خانه اقدامات مناسبی در خصوص الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار انجام داده و موجب سرعت بخشیدن در کارها شده است.
رستم قاسمی در خصوص الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار افزود : این مهم دستور رئیس جمهوری است و وزارتخانه‌ها باید خود را به این درگاه متصل کنند.
وی گفت : خوشبختانه چون وزارت راه و شهرسازی زیرساخت‌های مطلوبی را از جمله سامانه املاک و اسکان، سامانه نهضت ملی مسکن و سامانه‌های حمل و نقل که امروز در وزارت راه و شهرسازی در حال انجام است را  از قبل تهیه کرده است  ، می‌تواند در حوزه اشتغال به خصوص در سرعت بخشیدن به صدور مجوزها موفق عمل کند.
 

                   
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
قرارداد ساخت و تحویل 60 دستگاه گریدر هپکو با وزارت راه و شهرسازی
وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید از کارخانه هپکو اراک تعداد دستگاههای مورد قرارداد هپکو با وزارت راه و شهرسازی را ۶۰ دستگاه گریدر عنوان کرد.
رستمی همچنین در جریان سفر به استان مرکزی از کارخانه هپکو اراک بازدید کرد.
وی گفت : قرارداد هپکو با وزارت راه و شهرسازی، ۶۰ دستگاه گریدر است که هپکو متعهد شد حداکثر تا ۶ ماه آینده این دستگاه‌ها را تحویل دهد.
وی افزود:  اگر این تعهد به موقع انجام شود، قراردادهای بعدی نیز منعقد می‌شود.
بر اساس این گزارش، وزیر راه در جریان سفر یک روزه به استان مرکزی، در آئین آغاز عملیات اجرایی ساخت ۲۰ هزار واحد مسکن ملی در این استان حضور پیدا کرد.
وی پس از بازدید از پروژه مسکن شهید سلیمانی و شرکت های هپکو و واگن پارس در جلسه شورای مسکن استان شرکت خواهد کرد.
 


 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در مناطقی از تبریز
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)