• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۶۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
قزوین » اقتصادی

ارسال ۳۷۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی قزوین به مراجع قضایی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین از ارسال ۳۷۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی قزوین به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محسن قاسم زاده، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین در نشست خبری به ارسال ۳۷۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی قزوین به مراجع قضاییمناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: امسال ۳۷۳ فقره تخریب و تصرف اراضی ملی استان قزوین به مساحت هزار و ۶۶۹ هکتار شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد.

قاسم زاده خاطرنشان کرد: همچنین امسال ۹۵ فقره به مساحت ۷۲ هکتار اقدام به تخریب و تصرف حین ارتکاب تخلف شناسایی و از آن جلوگیری شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین تصریح کرد: امسال ۲۴۲ هکتار از اراضی ملی قزوین دچار آتش سوزی شد که این رقم سال قبل ۲ هزار و ۱۱۲ هکتار بود.

وی افزود: برای کنترل و مهار آتش سوزی‌ها در اراضی ملی قزوین از ۲ دوربین پیشرفته استفاده می‌کنیم و در تلاش هستیم ۲ دوربین دیگر هم تهیه کرده و همچنین از فناوری ماهواره‌ای برای این کار استفاده کنیم.

قاسم زاده همچنین از کشف ۶۹ فقره قاچاق چوب به میزان ۶۲۵ متر مکعب و همچنین تشکیل ۷۸ فقره پرونده چرای غیر مجاز برای ۳۴ هزار و ۱۶۱ واحد دامی در استان قزوین طی سال جاری خبر داد و گفت: در سال جاری همچنین ۴۸ هکتار از اراضی ملی استان برای ساخت مسکن در همین تعداد روستا به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قزوین واگذار شده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین با اشاره بررسی سالانه درخواست‌های اختصاص اراضی ملی برای اجرای طرح‌های اقتصادی، گفت: این درخواست‌ها برای واگذاری هزار و ۲۶ هکتار زمین بود که پس از بررسی ضوابط قانونی با ۲۳۸ هکتار آن به منظور اجرای ۴۲ طرح غیرکشاورزی و ۲۷ طرح کشاورزی موافقت شد.

وی با اشاره به اختصاص ۳۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در استان، افزود: سهم اعتبارات استانی این حوزه ۶۰۰ میلیون تومان بوده و نسبت به سهم ملی بسیار ناچیز است.

قاسم زاده با بیان اینمکه تاکنون ۹۵.۷ درصد اراضی ملی استان با اجرای طرح حدنگاری (کاداستر) صاحب سند تک برگی شده اند، تصریح کرد: میزان اراضی ملی قزوین که صاحب سند تک برگ شده اند ۷۳۷ هزار هکتار بوده است و کار کاداستر و صدور سند برای اراضی اندک باقی مانده نیز تا سال آینده انجام می‌شود.

وی افزود: اجرای طرح حدنگاری و سنددار شدن اراضی ملی موجب شفافیت مالکیت و رفع تداخلات و کاهش اختلافات بین منابع طبیعی و مردم می‌شود و باعث پیشگیری از تخریب و تصرف این اراضی خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین با اشاره به قرق پنج هزار هکتار از اراضی ملی قزوین با هدف مقابله با بیابان زایی در سال جاری، تأکید کرد: امسال مدیریت چرا به مساحت ۸۰ هزار هکتار و همچنین اجرای طرح‌های بیولوژیکی به مساحت ۶۲۰ هکتار در اراضی ملی استان قزوین انجام شده است.

به گفته قاسم زاده، در سال جاری همچنین یک ذخیره گاه جنگلی به مساحت ۴۰۰ هکتار در آبیک شناسایی و ثبت شد و همچنین ۱۵۰ هکتار غنی سازی جنگل به شکل بذرکاری انجام شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و تقویت آن با هدف پیشگیری از فرسایش خاک و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و پیشگیری از سیل ضرورت دارد.

وی در ادامه از توزیع ۳۰۰ هزار اصله نهال به مناسبت هفته منابع طبیعی به شکل رایگان در استان خبر داد و گفت: بیشتر گونه این نهال‌ها صنوبر است.

این مسوول همچنین گفت: ۹۰۰ هکتار از اراضی ملی در جنوب آبیک در حال بررسی برای ارایه بسته پیشنهادی به سرمایه گذاران برای اجرای طرح زراعت چوب است.

قاسم زاده اظهار داشت: برخلاف سالیان قبل مکان کاشت این نهال‌ها و بهره برداران از قبل مشخص شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۳ هزار بسته گوشت گوسفندی بین نیازمندان اصفهانی
خدمت سبز به مردم
برگزاری یادواره شهدا در شهرها و روستاهای گلستان
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
بارش برف و باران از فردا در لرستان
مقاومت، کلید تحقق آرمان‌ها است
هشدار سطح نارنجی در پی ورود سامانه بارشی
استقبال مردم از تماشای فیلم‌های جشنواره فیلم فجر
کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلوگرم آرد قاچاق در شادگان
برپایی جشن بزرگ خیابانی نیمه شعبان و گرامیداشت دهه فجر در نیشابور 
ایران اسلامی مرعوب هیاهوی دشمن نخواهد شد.
دستگیری تعدادی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در گرگان
سفیر ایران در پاکستان حمله تروریستی اسلام‌آباد را محکوم کرد
انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور
افتتاح طرح های عمرانی و اقتصادی در گالیکش و مراوه تپه
ورود سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
جمع‌آوری ۸۹ میلیارد تومان زکات در استان
برگزاری همایش یاوران انقلاب با هدف تقویت روحیه انقلابی در سردشت
برخورد تیبا با اتوبوس در محور شاهرود–آزادشهر ۳ فوتی برجای گذاشت
آزادی۴۸ زندانی جرائم غیرعمد در اردبیل به مناسبت دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
آزادی ۲۶ زندانی جرایم غیرعمد استان کرمان به مناسبت ایام دهه فجر
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)