• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۸
آذربایجان شرقی » اقتصادی

برآورد کاهش 40 درصدی قیمت کالاها با درج قیمت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: طرح درج قیمت تولید کننده می‌تواند قیمت کالا را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

برآورد کاهش 40 درصدی قیمت کالاها با درج قیمتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، تابش در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه هدف اصلی طرح شفاف سازی قیمت از طریق درج قیمت تولید کننده ارزان سازی کالا نیست بلکه شفاف سازی فرایند توزیع کالاست ادامه داد: مصرف کننده حق دارد از شفافیت جریان کالا اطلاع داشته باشد و طرح درج قیمت تولید کننده در اصل باعث شفافیت در زنجیره تامین و توزیع می‌شود.


وی در تشریح طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاها، گفت: برای اجرای این طرح، مستندات تولید ۸۴ هزار قلم کالا بررسی و مشخص شد برخی از این کالاها پس از توزیع در شبکه فروش تا ۱۶۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

تابش با بیان اینکه تاکنون هفت هزار کالا مشمول این طرح شده‌اند، اظهار داشت: با این کار قیمت چهار هزار و ۵۰۰ کالا از پنج تا ۶۵ درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد: این طرح، تنها صدای گله‌مندی سودجویانی را بلند می‌کند که به ناحق دست در جیب مردم می‌کردند و اکنون باید از دور خارج شوند؛ حق تولیدکننده، توزیع‌کننده و فروشنده به رسمیت شناخته می‌شود اما برای دلالانی که سوءاستفاده می‌کنند حقی نباید قائل شد.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی این طرح شفاف‌سازی و همگانی کردن نظارت است، گفت: با درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا قیمت نهایی آن با ۳۰ درصد افزایش برای مردم مشخص و هرگونه افزایش غیرمجاز تخلف محسوب می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی هم طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاها را گامی در راستای شفافیت در چرخه تولید، تأمین و توزیع دانست و بر جدیت و استمرار مسئولان امر در اجرای این طرح تأکید کرد.
عابدین خرّم اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی از نظر اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاها جزو 5 استان برتر کشور است.

وی با اشاره به اینکه بی‌ثباتی قیمت‌ها مردم را آزار می‌دهد، افزود: کنترل تورم و تثبیت قیمت‌ها که در نهایت به نفع مصرف‌کننده است از نتایج طرح درج قیمت تولید بر روی کالاها خواهد بود.

وی لزوم اقناع افکار عمومی در اجرای این طرح را یادآور شد و تصریح کرد: معیشت مردم خط قرمز دولت سیزدهم است و بعد از اجرای این طرح هیچ دلیلی بر افزایش قیمت کالاها وجود ندارد.

خرّم همچنین تشدید نظارت‌ها در آستانه عید نوروز را مورد تأکید قرار داد و گفت: مدیریت استان آماده است همه امکانات مورد نیاز برای انجام وظیفه نظارتی دستگاه‌ها را فراهم کند و هیچ بهانه‌ای برای کوتاهی در امر نظارت و بازرسی قابل قبول نیست.

پرنیان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم در این جلسه از پیشرفت 70 درصدی اجرای طرح قیمت تولیدکننده در 4 گروه کالایی در استان خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان هفته میزان اجرای طرح را به 100 درصد برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)