• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۷۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۶
آذربایجان شرقی » علمی و فرهنگی

توجه به شعر در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توجه به شعر به عنوان یکی از مهمترین بنیادهای فکری و فرهنگی که محلی برای تجلی اندیشه های الهی و انسانی است در دستور کار این وزارتخانه است.

توجه به شعر در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، "محمدمهدی اسماعیلی"  عصر امروز در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره سراسری شعر غدیر و شانزدهمین جشنواره آوای انتظار که در بناب برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه شعر و ادب در فرهنگ اسلامی و ایرانی، اظهار داشت: شعر جایگاه مقدسی در فرهنگ اسلامی و ایرانی دارد و شعرا اغلب حکمای بزرگی بودند که حکمت و هنر را در قالب شعر به جامعه ارائه داده‌اند و بالاترین مضامین اخلاقی همواره در قالب شعر به جامعه ارائه شده است.
وی افزود: با تامل در جریان های انقلاب اسلامی هم می‌توان اذعان داشت که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) در کنار همه افتخارات بی نظیر و بزرگ خود و در عین حضور و ظهور بی‌نظیر در قله حکمت و فلسفه و عرفان، یک شاعر چیره‌دست بودند.
اسماعیلی تصریح کرد: اهتمام مقام معظم رهبری به مقوله شعر با عنایت به اینکه که خود ایشان شاعری توانا هستند نیز در طی سالها، چراغ شعر و شاعری را پرنور و فروزان نگه داشته و ایشان همواره در صدد تشویق شعرای جوان و تجلیل از شعرای پیشکسوت هستند.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان مملو از شعرای ولایی است،‌ گفت: در این خطه از زمانهای گذشته شخصیت‌های بزرگ و شعرای نام آور افتخارشان خدمت به آستان عصمت و طهارت (ع) بوده است که نمونه بارز آن شهریار ملک سخن است که نامش بر تارک شعر و ادبیات می درخشد و روز شعر و ادب فارسی به نام وی نامگذاری شده است.
اسماعیلی تاکید کرد: خطه آذربایجان به نعمت ولایت قدرشناسی داشته و مردمان این دیار در ترویج معارف اهل بیت (ع) می کوشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین رویکرد دولت مردمی را تحقق عدالت فرهنگی در زمینه‌های مختلف عنوان کرد و گفت: از الزامات این مقوله این است که بتوانیم در مناطق مختلف کشور حضور یافته و زمینه‌های برگزاری و بهره‌مندی از برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری را برای اصحاب فرهنگ و هنر و اقشار مختلف مردم فراهم آوریم.
 
توجه به شعر در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیاستاندار آذربایجان‌شرقی هم در این مراسم گفت: نگاه فرهنگی دولت سیزدهم به فرهنگ و هنر کم نظیر است.
"عابدین خرم"  با اشاره به اینکه غدیر، انتظار و عاشورا سه مفهوم اساسی است که دین و مکتب ما بر مبنای آن تشکیل شده اظهار داشت: برگزاری این دو جشنواره با محوریت آیینی و دینی برخاسته از خوش فکری و نگرش دینی و انقلابی مردمان این خطه است.
وی برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری با مضامین دینی و مذهبی را حائز اهمیت و حرکتی امیدبخش برای حضور نسل جوان برشمرد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز به اهمیت و جایگاه هنر فاخر شعر اشاره کرد و گفت: شعر هنر مادر است و تاثیرگذاری شعر بر دیگر هنرها چون موسیقی و خوشنویسی همواره مشهود و محسوس است.
ناظمی افزود: ادبیات آذربایجان پیشینه غنی و قابل توجهی دارد و در حوزه شعر آیینی تولید فکر و شعر فاخر از شاخصه‌های شعرای این دیار محسوب می‌شود.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانوان بوکسور در رینگ کشوری
سرمایه گذاری ۲۰۰ همتی دولت در صنعت آب و برق گلستان
توسعه فضا‌های آموزشی در دزپارت استان خوزستان
دوره تخصصی «نهج‌البلاغه‌پژوهی» برگزار می‌شود
زلزله ۳.۵ ریشتری در حوالی چلگرد
پیشرفت چشمگیر کتابخانه مرکزی مازندران پس از ۱۸ سال
افتتاح فاز یک پروژه پرورش گوسفند داشتی پرتولید در شهرستان مهریز 
دانه‌های برف در همدان، باز هم زینت بخش زمین شد
نقش کلیدی تغذیه و فعالیت بدنی در پیشگیری از تحلیل عضلانی
پرداخت هزار و ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و کارآفرینی در خراسان جنوبی
دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا؛ صدرنشینی میزبان در روز دوم
دهدشت پر بارشترین منطقه استان در بارشهای امروز
عشایر، موتور محرک تولید در استان قزوین 
خوزستان، نائب قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کشور
افتتاح طرحهای تقویت پست برق خراسان رضوی با ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار
روزشمار انقلاب اسلامی در اردبیل
حل مسئله محور؛ رویکرد اصلی جایزه ملی «تا ثریا»
واگذاری۱۰ هزار سند بنیاد علوی در کشور
امدادرسانی به ۵۹۵ حادثه دیده برف وکولاک در استان
یک باند کلاهبرداری در شاهرود متلاشی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)