• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۷۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹
خراسان رضوی » اجتماعی

کاهش شهرهای قرمز کرونایی در خراسان رضوی

رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید_۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد مناطق با وضعیت قرمز کرونایی در خراسان رضوی به هفت شهر کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دکتر محمد پهلوان با بیان اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزشکاهش شهرهای قرمز کرونایی در خراسان رضوی پزشکی، تعدادشهر‌های با وضعیت قرمز خراسان رضوی از یازده شهر به هفت شهر نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است افزود: هم اکنون شهر‌های خلیل آباد، درگز، سبزوار، فیروزه، قوچان، کاشمر و نیشابور در وضعیت قرمز قرار دارند.
 
وی افزود: همچنین در حال حاضر شهر‌های بردسکن، تربت جام، تربت حیدریه، سرخس، کلات، کوهسرخ، گناباد و مشهد در وضعیت نارنجی و سایر شهر‌های استان در شرایط زرد کرونایی قرار دارند.
 
دکتر پهلوان گفت: مهمترین نگرانی مدافعان سلامت کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در روز‌های پایانی سال و ایام‌نوروز است.
 
رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر ۷۵۸ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که۵۵۸ نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
 
دکتر پهلوان با بیان اینکه طی یک روز گذشته۲۱۶ بیمار جدید مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند افزود: از این تعداد ۱۳۸ نفر در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.
 
وی تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان را ۱۹۸ بیمار و سهم دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از این تعداد را ۱۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر حدود یک چهارم بیماران بدحال بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا استان در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند و این امر نشان دهنده آن است که بر خلاف تصورات اومیکرون می‌تواند شرایط حاد را نیز برای بیمار به ویژه در افرادی که واکسن دریافت نکرده اند و یا مبتلا به بیماری مزمن هستند ایجاد کند.
 
وی با اشاره به اینکه طی یک روز گذشته ۸۸۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و یا اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند تصریح کرد: عموم مردم در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا به نزدیکترین مرکز درمانی سطح یک و دو مراجعه نمایند و از خود درمانی و مراجعه دیرهنگام پرهیز کنند. 
 
رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تجربه نشان داده است که همکاری مردم نقش موثری در کنترل موج‌های کرونایی دارد، از عموم مردم خواست با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، اجتناب از دورهمی ها، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون مدافعان سلامت را در مهار این همه گیری یاری نمایند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)