• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۹۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری

بی عدالتی و جنگ رسانه ای در دنیا حاکم است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با بیان اینکه در دنیا یک جنگ جهانی رسانه‌ای تشکیل شد و مهاجرت عده‌ای افراد چشم آبی از اوکراین را رسانه‌ای کردند، در حالی که بر جنایات در پاکستان چشم‌پوشی کردند، یادآور شد: این نوع واکنش‌ها بی عدالتی دنیا را به خوبی نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای مهدی چمران در پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسین (ع) سرور شهیدان، امام سجاد (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) مرد مردانگی و نمونه انسانیت و وفاداری اظهار کرد: امیدواریم از برکات ماه شعبان هرچه بیشتر بتوانیم استفاده کنیم و درس بگیریم و آماده ورود به ماه رمضان شویم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه حضور و تشکیل سپاه از ابتکارات امام خمینی (ره) مرد بی نظیر انقلاب است، یادآور شد: سپاه پاسداران یکی از نیرو‌های قوی جمهوری اسلامی ایران است که در مسیر‌های مختلف توانسته موفقیت‌های بزرگی را کسب کند و به ویژه سپاه قدس در منطقه و جهان جایگاه بالایی دارد.
وی ضمن گرامیداشت یاد شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: این شهید بزرگ ساماندهی توطئه‌های آمریکا و اسرائیل برای منطقه را به هم ریخت؛ در حال حاضر شاهد هستیم که پس مانده‌های داعش هر روز در منطقه‌ای جنایتی را مرتکب می‌شوند که از جمله می‌توان به جنایت روز جمعه در پاکستان اشاره کرد که بیش از ۵۰ نمازگزار را به خاک و خون کشیدند و یکصد نفر را مجروح کردند.
چمران با بیان اینکه در دنیا یک جنگ جهانی رسانه‌ای تشکیل شد و مهاجرت عده‌ای افراد چشم آبی از اوکراین را رسانه‌ای کردند، در حالی که بر جنایات در پاکستان چشم پوشی کردند، یادآور شد: این نوع واکنش‌ها بی عدالتی دنیا را به خوبی نشان می‌دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: امیدواریم جوانان پرشور ما در سپاه گام‌های بزرگی در تثبیت موقعیت نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه در مقابل سلاح‌های مخرب دشمن بردارند.
وی با بیان اینکه کاشتن یک درخت یک ثواب بزرگ است، یادآور شد: در تمام شهر‌ها و راه‌ها برای رسیدن به این ثواب الهی، مردم بدون هیچ پاداشی به درختکاری اقدام می‌کردند.
چمران همچنین ضمن تبریک روز جانباز به تمام جانبازان سرافراز خاطرنشان کرد: زندگی برای جانبازان نخاعی بسیار سخت و پیچیده است که با صبر و حوصله این ایام را سپری می‌کنند و در مقابل این افراد باید سر تکریم و تعظیم فرود بیاوریم. 
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرائت قرآن یکی از اقدامات و افتخارات جمهوری اسلامی ایران است، یادآور شد: ما هنوز به فرموده و مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، دست نیافته ایم، اما در این زمینه تلاش می‌شود و امیدواریم که بتوانیم حافظان و عالمان قرآن باشیم.
وی ادامه داد: هرچه در این زمینه کار شود، باز هم جای کار بیشتری وجود دارد و امیدواریم با سجایای خوب اسلامی، نمونه‌ای از یک شیعه واقعی را به دنیا معرفی کنیم.
پوشه: RootMyNews
کلید واژه ها: محسن قاسمی فر محمدی
لینک: https://nr.iribnews.ir/#/app/dashboard/workspace/news/display/Njk5MDc5MQ/MA
 
انتشار:
رخداد: 2022-03-06T14:38:45.337
  
 
اختصاص هزار دستگاه اتوبوس به پایتخت
 
رئیس شورای شهر تهران همچنین گفت: با تصمیم وزارت کشور مقرر شد دو هزار دستگاه اتوبوس به کلانشهرهای ایران اختصاص یابد که سهم تهران هزار دستگاه خواهد بود.
مهدی چمران امروز در حاشیه جلسه علنی شورا در جمع خبرنگاران افزود: این کار کمک زیادی به جبران کمبودها در حوزه ناوگان اتوبوسرانی تهران خواهد کرد وقرار است قطعات اتوبوسها به داخل وارد و مونتاژ شود.
چمران درباره مصوبه دیروز مجلس درباره تامین واگن قطار نیز گفت: مجلس درباره تامین واگن مصوبه ای داشت اما مطمئن نیستم که واگن های مترو باشد و امروز این موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام خواهم کرد.
 
انتقاد شورا به قطع درختان در منطقه ۲
 
 
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هم با انتقاد از قطع شبانه درختان در منطقه ۲ گفت: ۲۱ اصله درخت جوان در خیابان پردیس واقع در منطقه دو با اره برقی قطع شدند که باعث تاسف است.
ناصر امانی در جلسه امروز شورا در تذکری افزود: با توجه به گزارش‌ها، زمین شخصی بوده و مالک حکم رفع تصرف را دریافت کرده و بدون مراجعه به شهرداری درختان موجود در حریم را قطع کرده است.
عضو شورا افزود: باید درختان جابجا شود و نباید ساعت دو نیمه شب درختان را قطع کنند البته این موضوع با حضور نیروی انتظامی فیصله یافت.
وی با اشاره به مشکلات اعتبارات برای ایجاد فضای سبز جدید تصریح کرد: با این وجود باید سعی شود که فضای موجود از بین نرود و نباید اجازه داد افراد به بهانه داشتن حکم قضایی درختان را قطع کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: این کمیسیون لایحه‌های قابل توجه و خوبی داشت که در حال حاضر متاسفانه شاهد روند معکوس هستیم و تقاضا داریم رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار تهران نسبت به این موضوع اقدام کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران البته در واکنش به تذکر نخست آقای امانی در خصوص قطع درختان یادآور شد: این موضوع باید با هماهنگی با مسئولان قوه قضاییه رفع شود.
چمران ادامه داد: باید تشکیل مجدد کمیسیون تهران و کلانشهر‌ها به طور جدی پیگیری شود چراکه لوایح و نتایج خوبی داشت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهایی محکوم به قصاص در بوکان به عشق حضرت فاطمه (س)
بسته خبر خوش و اخبار امیدآفرین از سیستان و بلوچستان
پاسخگویی مستقیم استاندار به مطالبات مراجعه کنندگان
اکثریت آمریکایی ها معتقدند ترامپ از سوء رفتار اپستین آگاه بوده است
توزیع تجهیزات آموزشی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
چهاردهمین دوره نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال سیتکس ۲۰۲۶ برگزار می‌شود
مرمت و احیای بافت تاریخی بندرلنگه
ارومیه میزبان همایش منطقه‌ای اوتیسم؛ از تشخیص تا مداخله
مهار آتش الیت فردا با هواپیمای ایلوشین 
جمعه ۳۰ آبان آخرین مهلت استعفای مقامات و مشاغل همتراز برای نامزدی شورا‌های اسلامی روستا‌ها
بهره برداری از مجموعه گردشگری باغ فدک تا پایان سال
ادامه عملیات طرح تفصیلی شهر لنده
سیستان و بلوچستان تامین کننده ماهی صنعتی کشور
افتتاح درمانگاه عمومی و تخصصی ایثار ایلام
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تشریح برنامه های هفته بسیج در بویراحمد و بهمئی
مشارکت صندوق بازنشستگی کشور در توسعه سرمایه گذاری استان
استقبال پرشور مردم شهیدپرور جاجرم از شهدای گمنام
نهج‌البلاغه، مبنای تحول مدیریتی در منطقه آزاد ماکو
تکذیب شایعه افزایش قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)