• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۹۸۱۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
خوزستان » اقتصادی

جذب سرمایه گذار برای صنایع تبدیلی خوزستان بدون محدودیت

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی خوزستان: برای جذب سرمایه گذار صنایع تبدیلی هیچ محدودیتی وجود ندارد .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ،  مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه بیشتر شهرستان‌های خوزستان مناسب ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی هستند، گفت: شهرستان‌های استان در زمینه تولیدات کشاورزی ظرفیت‌های مختلفی دارند و شهرستان‌های استان متناسب با نوع تولید خود، ظرفیت ایجاد این نوع صنایع را دارند.
جذب سرمایه گذار برای صنایع تبدیلی خوزستان بدون محدودیت
سید عباس موسوی افزود : برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی در استان باید سه مرحله گذرانده شود که اولین مرحله، موافقت اصولی است. در این مرحله متقاضی ابتدا درخواست خود را برای دریافت مجوز در سامانه سماک ثبت می‌کند و ما نیز در همان سامانه ظرف مدت ۳۰ روز به متقاضی پاسخ خواهیم داد که با درخواست شما موافقت شده است و موافقت‌نامه صادر می‌شود. پس از آن، استعلام صورت می‌گیرد و اگر طرح مورد نظر در شهرک صنعتی باشد، مجوز خرید زمین نیز بلافاصله برای متقاضی صادر می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۷۵۵ هزار موافقت اصولی با اشتغال‌زایی حدود ۱۲ هزار و ۶۳۸ نفر، ظرفیت تولید حدود ۳۷ هزار و ۷۹۹ تن و سرمایه‌گذاری ۴۸ هزار و ۵۵۲ میلیارد ریال برای طرح‌های صنایع تبدیلی استان صادر شده است.

موسوی تصریح کرد: بعد از مرحله موافقت اصولی، بحث جواز تاسیس را خواهیم داشت. یعنی متقاضی مرحله جواز کسب را طی کرده و به جواز تاسیس رسیده است و آماده احداث طرح و کارکردن می‌شود. این مرحله به این معنا است که تمام مجوز‌های قانونی برای ساخت محل و ایجاد صنعت گرفته شده است.

وی ادامه داد: در استان تاکنون حدود ۵۹۱ هزار فقره جواز تاسیس با اشتغالزایی ۱۰ هزار و ۱۴۹ نفر، ظرفیت تولید ۴ میلیون و ۲۲۴ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۲۷ هزار و ۸۹ میلیارد ریال صادر شده است.

موسوی با بیان اینکه زمانی طرح‌ها به بهره‌برداری می‌رسند که آن صنعت آماده کار و تولید باشد، گفت: از این تعداد جواز تاسیس، ۲۴۴ واحد به تولید رسیده‌اند و در حال حاضر فعال هستند و به مرحله پروانه بهره‌برداری رسیده‌اند که اشتغال این واحد‌ها ۵ هزار و ۱۸۹ نفر و ظرفیت تولید آن‌ها یک میلیون و ۸۱۵ هزار تن است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در زمینه صنایع تبدیلی ایجاد شده در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰، ۷۰۸ موافقت‌نامه اصولی با اشتغال‌زایی یک هزار و ۵۴ نفر، ظرفیت تولید ۲۷۱ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۹۷۲ میلیارد ریال صادر شد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰، از تعداد موافقت اصولی‌های انجام شده، برای ۶۱ واحد جواز تاسیس صادر شده است، بیان کرد: این جواز تاسیس‌ها، با اشتغال‌زایی یک‌هزار و ۲۶۶ نفر، ظرفیت تولید ۶۷۷ هزار تن، سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۹۶۳ میلیارد تومان بوده‌اند. از این تعداد جواز تاسیس برای ۲۲ فقره پروانه بهره‌برداری با اشتغال‌زایی ۴۹۶ نفر، ظرفیت تولید ۲۴۸ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۹۳۷ میلیارد ریال صادر شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه نیاز استان خوزستان به ایجاد صنایع تبدیلی بر اساس ظرفیت تولیدی استان تعیین می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه استان ما در حوزه صنایع تبدیلی دارای ظرفیت است و برای متقاضیانی که می‌خواهند در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی سرمایه‌گذاری کنند، این ظرفیت وجود دارد و توان جذب سرمایه‌گذار صنایع مختلف کشاورزی را داریم و در این زمینه هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی در زمینه حمایت از سرمایه‌گذاران بخش صنایع تبدیلی کشاورزی افزود: در بحث واگذاری زمین و تغییر کاربری برای صنایع تبدیلی کشاورزی تنها روند‌های قانونی باید طی شود و تغییر کاربری کاملا رایگان انجام می‌شود و در این راستا علاوه بر این‌ها، تسهیلاتی را برای حمایت از این سرمایه‌گذاران قرار داده‌ایم و همچنین مشاوره‌های فنی، اقتصادی و مالی کاملا رایگان در اختیار سرمایه‌گذاران قرار داده می‌شود.

 

بیشتر بخوانید : کشاورزی خوزستان در مسیر توسعه


موسوی با بیان اینکه بیشتر شهرستان‌های خوزستان مناسب ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی هستند، عنوان کرد: شهرستان‌های استان در زمینه تولیدات کشاورزی ظرفیت‌های مختلفی دارند. مثلا ظرفیت ایجاد صنایع تبدیلی آبزیان، در شهر‌های جنوبی و شمالی استان، همجوار خلیج فارس، کنار رودخانه‌ها و هر جایی که آب باشد وجود دارد و در حوزه صنایع تبدیلی، برای نگه‌داری محصولات هیچ مشکلی نداریم و شهرستان‌های استان متناسب با نوع تولید خود، ظرفیت ایجاد این نوع صنایع را دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
با سلام
بله در سایت ها برای تبلیغات خیلی قشنگ حرف میزنند اما وقتی به جهاد کشاورزی مراجعه کنید متوجه میشوید که تمام این حرف ها تبلیغات زیبای هستن، بنده طرح صنایع تبدیلی برای احداث کارگاه سرکه ، تمام سرمایه را از ساخت تا تولید را دارم ،و فقط مشکل زمین هست ، به جهاد شهرستان ماهشهر که مراجعه کردم میگن اصلا زمین نداریم جوری با آدم صحبت میکنند که انکار اومدیم گدایی پیششون
ولا. ما دوسال پیش درخواست مجوز دادیم ولی متاسفانه هر وقتی به سامانه مراجع میکنیم اطلاعات کسی دیگه برامون فعال میشه نمیدونم جریان چی کسی هم جوابگو نیست
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)