• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۹۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار پورجمشیدیان:

بهره برداری از مرکز بهداشتی و درمانی شهید سلیمانی در پرند

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بهره برداری مرکز بهداشتی و درمانی شهید سلیمانی در پرند خبر داد و گفت: کمک به حل مشکلات مردم و به ویژه محرومیت زدایی در عرصه‌های مختلف در اولویت ماموریت‌های سپاه است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سردار علی اکبر پور جمشیدیان در گفتگو با شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران با تبریک سالروز میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار و همچنین شب میلاد با سعادت حضرت اباالفضل العباس (ع) و روز جانباز گفت: روز سوم شعبان را امام راحل به نام روز پاسدار نامگذاری و ما را مفتخر کردند به این نام مقدس و در خود پیام امام آمده که بزرگ پاسدار قرآن و اسلام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و باز اشاره فرمودند که امام حسین (ع) همه هستی خود را فدای اسلام عزیز کرد.
وی گفت: مقام پاسداری را امام فرمودند این منصب، منصب انبیا و اولیا خدای متعال است و فرمودند ما پاسداران و همه پاسداران این سرزمین از این منصب پاسداری خوب پاسداری کنیم یا از پاسداری خوب پاسداری کنیم.
سردار پورجمشیدیان افزود: این هویت؛ شان و جایگاه این روز مقدس و مقام مقدس پاسداری را برای ما ترسیم می‌کند و، چون ما هم جزو نسل اولی هستیم که وارد سپاه شدیم، خاطرم هست آن روز همه کسانی که وارد سپاه شدند نه به قصد این وارد شدند که حقوق بگیرند یا پست و مقام و حتی درجه و ... به این فکر و خیال نبودند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه افزود: همه با این نیت آمدند که پیام امام بزرگوارشان را محقق کنند و آنچه که در توان دارند در طبق اخلاص خدمت این مردم و این انقلاب قرار دهند، سخت‌ترین کار‌ها را پذیرفتند و آن روز‌های اول همه کسانی که می‌آمدند دنبال این بودند که کجا، کاری از انقلاب زمین مانده است، آن کار را انجام دهند، فداکاری کنند و با تمام وجودشان دنبال این بودند که مشکلات کشور و انقلاب و مردم را حل کنند.
 وی افزود: آرزوی آخر پاسداران هم این بود که در راه فداکاری برای انقلاب و اسلام این لباس سبز پاسداری به خون بدن شان آغشته شود و شهادت در راه خدا آرزوی همه پاسدار‌هایی بوده و است که وارد مجموعه سپاه شدند و در یک جمله این فرهنگ و این انگیزه بحمدالله تا همین امروز هم در نسل‌های جوانی که وارد مجموعه سپاه شدند وجود دارد.
 سردار پورجمشیدیان تاکید کرد: امروز هم انگیزه فداکاری برای مردم، انگیزه تلاش و مجاهدت در راه خدا، انگیزه حفظ مرز‌های اسلام، حفظ مرز‌های کشور عزیزمان ایران اسلامی، ایجاد امنیت برای مردم و بعد از آن در واقع کمک به حل مشکلات مردم و انقلاب اسلامی بحمدالله وجود دارد. 
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت: در کنار وظیفه اصلی مان که ایجاد امنیت و پاسداری از انقلاب اسلامی است، معتقدیم این مردمی که با تمام وجودشان در خدمت این کشور و همراه با مسئولان این کشور و در راه انقلاب می‌روند و فداکاری می‌کنند، شایسته بهترین خدمات هستند و ما در کنار وظایف اصلی، بحث محرومیت زدایی، مردم داری، مردم یاری و مردم دوستی هم از وظایف اصلی می‌دانیم و در مجموعه سپاه دنبال می‌کنیم.
 وی تصریح کرد: به ویژه در نیروی زمینی سپاه پاسداران ما در کنار ایجاد امنیت یکی از وظایفی که دنبال می‌کنیم توجه به محرومیت زدایی هاست و معتقدیم که امنیت صرفا با اسلحه ایجاد نمی‌شود و با مسائل نظامی اگر حتی امنیت را ایجاد کنیم این امنیت؛ پایدار و بادوام نیست.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت: باید حتما به مسائل مختلفی که باعث ایجاد ناامنی می‌شود مانند بیکاری، ضعف اشتغال مردم، مسکن مردم، بهداشت مردم هم توجه کنیم و این‌ها نکاتی است که حتما ما اگر بخواهیم امنیت پایدار را در کشورمان ایجاد کنیم باید توجه کنیم.
 وی ادامه داد: این مجتمع بهداشتی درمانی که امروز در شهر پرند ایجاد شد به نام شهید بزرگوار ما حاج قاسم سلیمانی هم از این دست کار‌هایی است که در شهر‌های اقماری تهران ایجاد شد؛ جمعیت‌های میلیونی در این شهر‌ها ساکن هستند، شغل در تهران است محل اسکانشان آنجاست و شهر پرند هم از آن شهرهاست که سرمایه گذاری بزرگی شده است و جمعیت قابل توجهی همین الان مستقر هستند.
 سردار پور جمشیدیان گفت: سال‌های آینده با برنامه‌هایی که دولت خدمتگزار دارد این جمعیت بسیار قابل توجه خواهد شد و الان جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر آنجا ساکن هستند و متاسفانه حتی یک مرکز بهداشتی درمانی عمومی مربوط به دولت وجود نداشت و آنچه که تا امروز آنجا بوده بیشتر مربوط به بخش خصوصی و با امکانات بسیار کم بوده است.
وی افزود: برابر دستوری که سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ابلاغ و همچنین سردار سلامی و سردار خاکپور اشاره کردند؛ این مشکلی که مردم پرند با آن مواجه هستند؛ کم شد و همکاری که انصافا وزارت بهداشت و سایر مسئولان در این شهر انجام دادند امروز یک مجتمع بزرگ خدماتی درمانی را در آنجا در مرحله نخست راه اندازی کردیم.
سردار پور جمشیدیان افزود: تقریبا بسیاری از مشکلات را در حد سرپایی که مردم در آن منطقه از جهت خدمات درمانی دارند؛ حل کردیم و خدمات بهداشتی و درمانی عمومی، اورژانس، رادیولوژی، دندانپزشکی و ... ارائه می‌شود و در مرحله دوم به مردم این شهر و مسئولانش قول دادیم حداکثر ظرف شش ماه آینده آماده کنیم وخدمات تخصصی و فوق تخصصی هم که نیاز است در حد کلینیک ارائه کنیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه گفت: قرار است مسئولان یک زمینی را برای بیمارستان بدهند و تجهیزش را ما قول دادیم و کادر درمانش را هم تامین کنیم، اگر این کار را انجام دهند در حداقل زمان ما آماده ایم کمک کنیم تا یک بیمارستان هم راه اندازی شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)