• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۰۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
سیاسی » دولت
بهادری جهرمی، عنوان کرد؛

سرمایه‌گذاری در بخش دریا و افتخارآفرینی گروه کشتیرانی

سخنگوی دولت، گفت: با توجه به افتخارآفرینی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دوران تحریم ظالمانه، سرمایه‌گذاری در بخش دریا و صنعت کشتیرانی کشور موجب افتخار و غرورآفرینی بیشتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی بهادری جهرمی در دیدار با مدیران گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رکوردشکنی سال ۱۴۰۰ این گروه در حوزه‌های عملکردی و درآمدی، به پیام پرمهر رهبر معظم انقلاب در زمان صادرات سوخت به ونزوئلا با وجود شدیدترین فشار‌های تحریمی دشمن اشاره کرد و اظهار داشت: اگرچه صادرات محموله‌های سوخت به کشور ونزوئلا یک اقدام غرورآفرین از سوی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی به‌شمار می‌رود، اما در نظر دشمن، این کار معنای دیگری یافت و مفهوم شکسته شدن سد تحریم‌های نفتی را مورد تأکید قرار داد. 
 
 
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افتخارآفرین بوده است
 
 
سخنگوی دولت با بیان این‌که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران همواره در اولویت نخست تحریم‌های غیر قانونی دشمنان قرار داشته است، افزود: بر این اساس باید تلاش کرد تا با توسعه سرمایه‌گذاری، زمینه را برای تقویت ناوگان ملی حمل و نقل دریایی فراهم کرد.
 
بهادری جهرمی با تأکید بر این‌که با وجود چنین ظرفیت‌های بی‌بدیلی در سرمایه گذاری، متأسفانه در جهت توسعه بخش دریایی کشور، کوتاهی صورت گرفته است، گفت: یکی از اولویت‌های مهم دولت در تدوین سند تحول دولت، سرمایه‌گذاری مستقیم یا هدایت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به سمت اقتصاد دریا است.
 
سخنگوی دولت، اظهار داشت: برای مدیران صنعت کشتیرانی و بخش دریایی کشور، به‌ویژه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این نوید را دارم که اگر با تداوم روش جهادی کنونی و همت مضاعف حرکت کنند، دولت حمایت جدی از این بخش‌ها به عمل خواهد آورد.
 
او با اشاره به این‌که زیرساخت مناسبی در صنعت کشتیرانی کشور برای توسعه هر چه بیشتر موجود است، گفت: صنعت کشتیرانی به‌علت پیشرو بودن می‌تواند به پیشران صنایع دیگر نیز بدل شود؛ بنابراین پیشنهاد دولت این است که دست‌اندرکاران این صنعت از ظرفیت گروه‌های دانش بنیان کشور بهره بیشتری بگیرند؛ ضمن این‌که دولت نیز تلاش خواهد کرد زمینه حضور شرکت‌های دانش‌بنیان را هر چه بیشتر به سمت بخش دریا فراهم کند تا شاهد توسعه هر چه بیشتر این بخش با استفاده از توانمندی‌های داخلی باشیم.
 
بهادری جهرمی، یکی از اولویت‌های دولت در توسعه تجارت و صادرات را رونق بخشیدن به کریدور‌های حمل و نقلی در کشور دانست و افزود: دولت در این راستا برخی حمایت‌ها از جمله اختصاص یارانه را در نظر گرفته است.
 
سخنگوی دولت با تأکید بر سرمایه‌گذاری هر چه بیشتر در بخش دریا و صنعت کشتیرانی کشور، اظهار داشت: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دوران تحریم ظالمانه و غیر قانونی، افتخارآفرینی کرده است؛ بنابراین معتقدیم که سرمایه‌گذاری هر چه بیشتر در این حوزه، موجب افتخار و غرورآفرینی بیشتر خواهد شد. 
 
رکورد‌های درخشان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه حمل بار با وجود تحریم‌های سخت
 
در ادامه دیدار سخنگوی دولت و مدیران گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این گروه در گزارش ارائه‌ شده به سخنگوی دولت، گفت: با وجود همه مشکلاتی که با آن‌ها روبرو هستیم، موفق شدیم که رکورد‌های خوبی در مجموعه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ثبت برسانیم.
 
محمد رضا مدرس خیابانی با بیان این‌که در سال جاری، رکورد عملکردی و درآمدی چند ساله گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جابجا شد، افزود: کشور‌های تحریم کننده گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف به دنبال ایجاد محدودیت‌ها بر سر راه فعالیت و توسعه این ناوگان هستند که خوشبختانه با همت کارکنان و مدیران خدوم این شرکت، تاکنون نتوانسته‌اند به نتیجه برسند.
 
او افزود: با این حال، مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به‌واسطه ماهیت بین‌المللی خود، به مسیر خدمت‌رسانی در عرصه‌های مختلف تجاری ادامه داده، هر چند در بخش مراودات مالی با موانعی روبرو شده که با شیوه‌های مختلف، در حال رفع آن‌ها است.
 
مدرس خیابانی، ادامه داد: به جهت رونقی که امسال در عرصه تجارت دریایی رخ داد، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران توانسته است که بیشترین میزان فروش در سال‌های گذشته را تجربه کند؛ ضمن این‌که در حوزه حمل و نقل کانتینری نیز سال بسیار خوبی را پشت سر گذاشته و توانسته‌ایم ۲۶ میلیون تن کالا را جابجا کنیم که رکورد بی‌نظیری به‌شمار می‌آید و به معنای ۴۵ درصد رشد در جابجایی کالا نسبت به سال ۹۹ است. 
 
مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، یکی از اولویت‌های این گروه را نوسازی ناوگان دانست و گفت: امروز اگرچه با محدودیت‌هایی در حوزه خرید شناور روبرو هستیم، اما تلاش کرده‌ایم تا تحریم‌ها و محدودیت‌ها را دور بزنیم و به کار خود به نحوی ادامه داده‌ایم که رکورد‌های درخشانی به‌‌ دست آید.
 
مدرس خیابانی، اظهار داشت: امروز شاهد هستیم برخی طرف‌های خارجی، به‌طور توأمان منتظر نتیجه مذاکرات و مشتاق به همکاری با گروه کشتیرانی هستند؛ البته گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران فراموش نمی‌کند که بسیاری از این شرکت‌ها به‌خصوص در حوزه ساخت کشتی، پس از تحریم‌های سال ۲۰۱۸، اختصاص منابع مالی را که قرار بود به صورت فاینانس در اختیار ما بگذارند، به یک‌باره متوقف و تسویه کامل مطالبات خود را درخواست کردند. بنابراین، هر شرکتی که در این دوران علاقه‌مند به همکاری با مجموعه کشتیرانی باشد، باید به تعهدات خود عمل کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)