• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۰۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

جشنواره خوارزمی موجب تقویت خودباوری و هویت ملی است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری :برگزاری جشنواره خوارزمی فقط معرفی سرآمدان و نخبگان علمی نیست بلکه در فرآیند آن ، یک شور و نشاط خاصی در جامعه علمی اتفاق می‌افتد که به تقویت هویت ملی و خودباوری کمک می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدعلی زلفی‌گل در آئین اختتامیه بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی و سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد با اشاره به اینکه استقلال سیاسی برای کشور نعمت بسیار بزرگی است گفت: رسیدن به جایگاه علمی ایران در راستای همین استقلال سیاسی اتفاق افتاده و یکی از بهترین مسیرهایی که می‌توان استقلال سیاسی را تقویت کرد، تقویت کشور از لحاظ رشد علمی است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رتبه ۱۶ علمی ایران در نمایه isi و رتبه ۶۰ از لحاظ نوآوری گفت: از لحاظ نوآوری باید به جایگاه مطلوب خود که همتراز جایگاه علمی ما باشد دست یابیم و کسب جایگاه‌های بالا از لحاظ علمی در دنیا بهترین نماد و نشانه برای تقویت قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در دنیاست.

دکتر زلفی‌گل با اشاره به اینکه باید از تجربیات دنیا در زمینه علم و فناوری استفاده کنیم گفت: باید از توان و رشد داخلی برای رشد علمی بهره ببریم و در این راه از مسیرهای میانبر و زودبازده استفاده کنیم که یکی از بهترین این مسیرها توجه ویژه به فناوری و نوآوری است.

وزیر علوم اظهار داشت: در دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به فناوری و نوآوری وجود دارد و در همین راستا وزارت علوم در اولین گام اقدام به تأسیس معاونت فناوری و نوآوری کرده و رئیس جمهور محترم نیز قانون تأسیس صندوق عالی علوم، تحقیقات و فناوری را ابلاغ کرد و در لایحه ۱۴۰۱ نیز برای آن بودجه پیش‌بینی شد.

دکتر زلفی‌گل ضمن ابراز امیدواری به تسریع در تدوین و ابلاغ سند ملی نوآوری و فناوری گفت: مقدمات تدوین این سند آغاز شده است.

وزیر علوم با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی داریم گفت: باید بتوانیم از توان و ظرفیت این جامعه علمی استفاده کنیم و همچنین به این نکته توجه کنیم که این تعداد از تحصیل‌کردگان دانشگاهی نشانه رشد فرهنگی جامعه است.

وزیر علوم گفت: امروز علاوه بر کسب جایگاه بالا در نمایش‌های معتبر جهانی جمهوری اسلامی به مرجعیت علمی در دنیا نزدیک شده و در راستای همین مرجعیت است که دانشمندان سراسر دنیا به شرکت در جشنواره‌هایی مانند جشنواره‌های خوارزمی رغبت دارند و در آن شرکت می‌کنند.

وی خطاب به برگزیدگان جشنواره جوان و جشنواره بین‌المللی خوارزمی نیز گفت: موفقیت این عزیزان حاصل فعالیت گروهی و جمع بزرگی از همکاران، معلمان، دانشجویان و افراد نزدیک به این عزیزان بوده است و جای دارد که این عزیزان نیز به نوبه خود مسیر تعالی و رشد را برای دیگران فراهم کنند.

وی جشنواره جوان بین‌المللی خوارزمی را جشنواره‌ای دانست که در آن به تحقیقات توصیه‌ای، توسعه‌ای، کاربردی و تحقیقات زیربنایی توجه می‌شود و در راستای اهمیت و جایگاه بالای این جشنواره در دنیا است که دانشمندان سراسر کشورها به این جشنواره نگاه مثبت دارند.

وزیر علوم در پایان سخنان خود علم و فناوری را بهترین ابزار و راهکار برای تقویت و افزایش قدرت نرم کشور و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا اعلام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)