• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۱۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
کرمان » اجتماعی

گردوغبار و طوفان در برخی نقاط کرمان

طوفان و گردو غبار ناشی از ریزگرد‌ها در برخی از نقاط استان کرمان اغاز شده و در شهرستان‌های بردسیر و انار باعث تعطیلی مدارس و ادارات شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان، گردوغبار همراه با وزش طوفان در برخی از شهرستانهای استان کرمان سبب کاهش دید پدیده گردوغبار همراه با وزش طوفان در برخی از نقلط استان کرمانافقی برای خودروها و باعث آلودگی شدید هوا برای گروههای حساس شده است.

در شهرستان بردسیر صبح امروز طوفان شدید و گردوغبار باعث تعطیلی ادارات و قطعی سه ساعته برق در سطح شهرشد.

در انار نیز وزش طوفان ادارات این شهرستان را به تعطیلی کشاند.

شاکری مدیرکل محیط زیست استان گفت: در حال حاضر ریزگرد‌ها به استان کرمان وارد شده و در سه شهرستان انار، بردسیر و رفسنجان میزان ریزگرد‌ها از حد مجاز افزایش داشته است.

به گفته وی تعطیلی شهرستان انار اعلام شده و در شهرستان بردسیر نیز ما کاهش دید افقی را داریم و از آنجا که ما در این شهرستان ایستگاه سنجش نداشتیم با هماهنگی که با هواشناسی شده است به فرماندار این شهرستان اعلام اضطرار شده و تصمیم‌گیری نهایی به عهده فرماندار است.

 در ریگان هم طوفان شن راه ارتباطی ۲۱روستای ریگان را بست و باعث کاهش دید در محور ترانزیتی ریگان چابهار شد.

فرماندار ریگان گفت: گردوغبار ۴۵روستای ریگان را در محاصره شن های روان قرار داده و ۹شهروند ریگانی را راهی مراکز درمانی کرده است.

باقری :گردوغبار شدید ریگان را ۲۰برابر حد مجاز وبسیار خطرناک اعلام کرد  واز شهروندان خواست تا فروکش شدن طوفان در منازل قرار بگیرند.

با ورود گردو غبار به آسمان جیرفت فضای این شهر و بخش اسماعیلی جیرفت هم غبار آلود شد و هر لحظه بر آلودگی هوا افزوده می شود.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: در مرکز استان کرمان هنوز به شرایط خطرناک برای همه گروه‌ها نرسیدیم؛ اما با این وجود افزایش آلودگی در شهر کرمان بعید نیست برای اینکه این آلودگی از شمال استان کرمان در حال ورود به استان است.

وی افزود معمولا بروز ریزگردها را در این فصل در کرمان داریم و منشأ آلودگی شهرستان انار معمولا از سمت استان یزد است و قطعا این آلودگی در مرکز استان بیشتر می‌شود.

در هشدار سطح زرد هواشناسی هم آمده است وزش به نسبت شدید باد در بیشتر مناطق استان تا اوایل هفته آینده بطور متناوب بویژه در روزهای سه شنبه، جمعه و شنبه ادامه داشته باشد.

همچنین بر اساس این اطلاعیه وزش شدید باد و احتمال وقوع طوفان شن موجب کاهش دید و اختلال در رفت و آمد در محورهای مواصلاتی استان بویژه در مسیر کرمان یزد خواهد شد.

در این اطلاعیه ضمن توصیه شهروندان به خودداری از ترددهای غیرضروری؛ بر انجام تمهیدات لازم برای کاهش خسارات احتمالی وزش باد از جمله استحکام بخشی به تابلوهای تبلیغاتی و سازه های در حال ساخت و همچنین پوشش گلخانه ها و نهالستانها تاکید شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)