• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۳۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۷
ورزشی

بخش بانوان وزارت ورزش به دنبال کرسی‌ بین‌المللی

معاون توسعه ورزش بانوان: برنامه ریزی ها را برای به کسب کرسی های بین المللی ویژه بانوان در فدراسیون ‌های جهانی و آسیایی پیگیری می کنیم.

بخش بانوان وزارت ورزش به دنبال کرسی‌ بین‌المللیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مریم کاظمی پور در نشست با روسا و نواب رئیس فدراسیون‌های ورزشی گفت: از روسای که در تفویض اختیارات به بانوان و اعتماد به جایگاه نواب رئیس بانوان اهتمام ویژه ای داشتند ، تشکر می کنم و همچنان معتقدم که اعتماد به بانوان در بسیاری از رشته ها همراه با نتایج خوب و افتخار آمیز بوده است، البته که انتخاب افراد متخصص، متعهد، کارآمد و خودباوری بانوان در این جایگاه شرط لازم برای تبلور چنین باوری خواهد بود.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به رویدادهای مهم بازی های همبستگی کشورهای اسلامی، بازی های المپیک ناشنوایان ، یونیورسیاد دانشجویان و بازی های آسیایی و پاراآسیایی هانگژو که در سال ۱۴۰۱ پیش روی ورزش ایران قرار دارد، افزود : بر همین اساس رشته های ورزشی که امکان حضور بانوان در این رویدادها برای آنها وجود دارد، مورد توجه و تمرکز وزارت ورزش و جوانان قرار گرفت و در این زمینه ده بار از اردوهای تیم های ملی بازدید کردم تا فرایند تبدیل شرایط موجود به مطلوب با سرعت پیش رود تا زمینه حضور قدرتمند بانوان در رویدادهای مهم سال آینده محقق شود.

مریم کاظمی پور اهمیت توجه به جایگاه نواب رئیس بانوان در فدراسیون ها را مورد توجه قرار داد و گفت : از روسای که در تفویض اختیارات به بانوان و اعتماد به جایگاه نواب رئیس بانوان اهتمام ویژه ای داشتند ، تشکر می کنم و همچنان معتقدم که اعتماد به بانوان در بسیاری از رشته ها همراه با نتایج خوب و افتخار آمیز بوده است.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان یکی از شاخص های توسعه ای در بخش بانوان را برخورداری از کرسی های بین المللی موثر دانست و گفت : با تبریک به بانوانی که در سال جاری کرسی های بین المللی خوبی برای ورزش ایران به ارمغان آوردند برای سال ۱۴۰۱ یکی از شاخص های توسعه ای در فدراسیون ها را که مورد ارزیابی قرار می گیرد، معرفی افراد توانمند برای اخذ کرسی های بین المللی موثر ورزش بانوان قرار داده ایم و انتظار می رود روسای فدراسیون ها هم بتوانند در جهت پیشبرد اهداف حضور زنان مسلمان ایرانی در رویدادهای بین المللی زمینه گرفتن کرسی های موثر را فراهم کنند .

کاظمی پور با اشاره به منع استفاده از حجاب در مراکز ورزشی کشور فرانسه، افزود: این اتفاق یه ما گوشزد می کند که با توجه به در پیش بودن بازی های المپیک ۲۰۲۴ فرانسه، کرسی های بین المللی موثر در عرصه ورزش می تواند به حضور فرهنگی بانوان مسلمان در رویدادهای بین المللی کمک کند.
او تاکید کرد : قطعا فعالیت و اثربخشی بانوان مسلمان در صحنه بین المللی به احقاق حقوق بشری حضور زنان درحدود شرعی مقدس و فرصت های استفاده از حقوق فنی و تخصصی منجر خواهد شد.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اداره مستقل تیم های ورزشی بانوان به عنوان یکی از اولویت های برنامه ی دکتر سید حمید سجادی گفت : برای تحقق این مهم، ارتقا سطح مربیگری و ایجاد شرایط حضور در میدان های رسمی و سطح بالای رویدادها با هدف کسب تجربه میدانی و دوره های بین المللی یکی از شاخص توسعه ای برای فدراسیون ها ، متناظر با شرایط است .


کاظمی پور یکی دیگر از شاخص های توسعه ورزش بانوان را اعزام داوران بین المللی دانست و گفت : اعزام بانوان داور سطوح بین المللی به مسابقات جهانی و آسیایی نیز شاخصی از حضور زنان توانمند و الگویی بارز ار ارزش‌های فرهنگی و اسلامی زنان متخصص در عرصه بین المللی و شاخصی مهم در حرکت توسعه ای بانوان در فدراسیون‌های ورزشی است.

معاون توسعه ورزش بانوان در پایان گفت : با استناد به اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی مسئولیت همه امور مرتبط بانوان به نواب رئیس بانوان واگذار شده و به منظور تحقق این مسئولیت عضویت نواب رئیس بانوان و یا نمایندگان آنها در کمیته های فدراسیون به منظور برنامه ریزی و نظارت, امری ضروری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)