• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۵۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
مرکزی » اجتماعی

بازدید استاندار مرکزی از یک واحد صنعتی در ساوه

استاندار مرکزی دربازدید از کارخانه نورد و لوله صفا در ساوه از نزدیک درجریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.

بازدید استاندار مرکزی از کارخانه نورد و لوله صفا در ساوهبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ ستاندار مرکزی دربازدید از کارخانه نورد و لوله صفا در ساوه از نزدیک درجریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت.

آقای مخلص الائمه گفت: این مجموعه تولیدی از نظر تولید محصولات و بازار مصرف،یکی از کارخانه های راهبردی و کارآفرین به معنای واقعی در کشور محسوب می شود و صنایع مهمی در صنعت نفت و آب به این شرکت وابسته است.

او افزود: این کارخانجات یکی از کانون های دفاع اقتصادی کشور است که سهم بسزایی در تولید انواع لوله، پروفیل، نورد و ... دارد.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه تولید، بنیه دفاع اقتصادی کشور است، افزود: کارخانجات نورد و لوله صفا یکی از چشم و چراغ های صنایع راهبردی کشور است که بخش بزرگی از کارخانجات این مجموعه در استان مرکزی قرار دارد.

مخلص الائمه با اشاره به تشکیل جلساتی در تهران و سطح استان به منظور برطرف کردن موانع احتمالی پیش رو جریان بازدیدهایی که در گذشته از این واحد بزرگ تولیدی صورت گرفته است، تصریح کرد: برخی مشکلات این شرکت در طرح توسعه به دستگاههای اجرایی خدمات رسان نظیر شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی برمی گردد تا با رفع موانع و تامین آب مورد نیاز بتوان از ظرفیت تولیدی آن در صنایعی که وابسته به این کارخانه است نظیر صنایع نفت، آب، فاضلاب استفاده کرد.

او بیان کرد: این مجموعه تولیدی از نظر تولید محصولات و بازار مصرف یکی از کارخانجات راهبردی و کارآفرین به معنای واقعی در کشور محسوب می شود و صنایع مهمی در صنعت نفت و آب به این شرکت وابسته است.

مخلص الائمه در خصوص تشکیل کارگروه زیربنایی استان با موضوع صدور مجوزهای قانونی برای اجرای طرح توسعه این کارخانجات گفت: مجموعه تولیدی لوازم التحریر با برند خودکار کیان از واحدهای تولیدی وابسته به این مجموعه در خارج از استان است که قرار است با تامین زیرساخت ها در قالب طرح توسعه به استان مرکزی منتقل شود و خوشبختانه صنعت با نیاز آبی بالایی نیست و اختلالی در حوزه منابع آبی استان ایجاد نخواهد کرد.

او در ادامه با اشاره به اینکه در سال جاری کانون تمرکز دولت مبارزه با کرونا با انجام واکسیناسیون فراگیر بود که توفیقات زیادی برای فروکش شدن بیماری بدست آمد و استان مرکزی توانست در حوزه واکسیناسیون از میانگین کشوری عبور کند، افزود: در سال آینده کانون تمرکز دولت، رشد اقتصادی است. رشد اقتصادی که برای سال ۱۴۰۱ کشور در نظر گرفته شده است معادل هشت درصد است که رقم قابل توجهی بوده و برای استان مرکزی ۷.۲ درصد هدف‌گذاری شده است.

استاندار افزود: پایین بودن رشد اقتصادی در گذشته موجب بروز مشکلات عدیده ای در کشور شده است و باید همه ارکان دولت برای تحقق هدف‌گذاری رشد اقتصادی با تعیین سهم هر دستگاهی اهتمام داشته باشند و ساوه به عنوان کانون اقتصاد غیرنفتی کشور و استان مرکزی سهم بسزایی در تحقق این هدف دارد.

مدیرعامل کارخانجات نوردولوله صفا نیز گفت: با حضور استاندار مرکزی برخی موانع به ویژه اهداف طرح توسعه ای با واگذاری ۲۷۴ هکتار زمین مطرح و قرار شد با پیگیری در سطح استان برطرف شود.

محمد رستمی صفا در خصوص عدم تمدید کارت بازرگانی و قرار گرفتن این شرکت در لیست سیاه اظهار کرد: با پیگیری رییس قوه قضاییه این مشکل نیز در حال برطرف شدن است و صداقت این مجموعه تولیدی بزودی نشان داده خواهد شد.

او در ادامه به سابقه ۱۸۴ ساله گروه صنعتی صفا اشاره کرد و افزود: این مجموعه تولیدی بزرگترین کارخانجات لوله ساز دنیاست که سهم بالایی از صادرات و تولید لوله، نورد، پروفیل و ... در کشورهای صنعتی جهان دارد و توانسته است سهم بسزایی در خط انتقال لوله گوره به جاسک را ایفاکند و در موعد مقرر تحویل دهد.

رستمی صفا افزود: در سال ۱۳۸۰ به بعد بسیاری از پروژه های کشور توسط هلدینگ صنعتی صفا طراحی و اجرا شده است و با بهره گیری از نیروی انسانی متخصص و متعهد تمامی طرح ها با موفقیت انجام شده است و توانسته در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب سهم بسزایی در شکوفایی اقتصاد کشور داشته باشد.

رستمی صفا در ادامه گفت: تنگ نظری بزرگترین مانع در حوزه تولید کشور است و اگر تنگ نظری در کشور از بین برود کارآفرینان و سرمایه گذاران با رقابت در تولید توان خود را به نمایش خواهند گذاشت.

گفتنی ست راه انداری و تست خط جدید تولید نورد 350 هزارتنی که زمینه اشتغال مستقیم 1000 نفر ایجاد خواهد شد، از پروژهای درست افدام این گروه صنعتی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)