• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
اقتصادی » آب و انرژی

رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس

­اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس در مراسمی با حضور وزیر نفت رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس برای نخستین بار در کشور با دانش فنی پژوهشگاه صنعت نفت در مراسمی در سالن شهید بهشتی وزارت نفت با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش، علی آقامحمدی، رئیس دفتر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
این طرح به‌منظور ارتقای کیفی فرآورده‎های نفتی سنگین مانند نفت‌کوره و با توجه به ظرفیت‌های موجود و اعتماد به دانش و فناوری داخلی اجرایی شده است تا در واحد‌های پالایشی کاهش تولید، بهبود کیفیت نفت کوره و تبدیل آن به محصولاتی با ارزش افزوده در فرآیند عملیاتی شدن قرار گیرد.
 
نامور، مدیرعامل پالایشگاه نفت بندر عباس در این مراسم گفت: این طرح را در ابتدا با کنسرسیوم‌های نفتی پیش بردیم، اما با تغییر الگوی پالایشی بر مبنای توان داخلی، سرانجام تصویب شد که این طرح را در داخل با مشارکت پژوهشگاه انجام دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه صنایع آلومینیوم‌سازی مصرف‌کننده کک هستند، افزود: تفاهم‌نامه این طرح دو سال و نیم پیش امضا شد و خوشبختانه نتایج آزمایش محصول تولیدی طبق نظر آزمایشگاه‌های اروپایی بسیار موفقیت آمیز بوده است.
 
مدیرعامل پالایشگاه نفت بندر عباس افزود: پیش از پایان سال اسناد مناقصه این طرح توزیع می‌شود و امیدواریم منابع بانکی طرح از طریق کنسرسیوم‌های بانکی تأمین شود. اجرای این طرح از ایده اولیه تا طراحی بنیادی و ... به کل از سوی کارشناسان داخلی اجرا شده و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را به همراه داشته است. این طرح اشتغال‌زایی ۷ هزار و ۵۰۰ نفری و ارزآوری بسیار بالایی دارد.
 
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی (پژوهشگاه صنعت نفت) گفت: ترامپ تصمیم گرفت ورود الکترود گرافیتی کک اسفنجی و سوزنی را ممنوع کند تا صنعت فولاد بخوابد پس از آن مقام معظم رهبری خواستار رفع سریع این مسئله شدند.
 
وی افزود: نشست‌های پرشمار خودکفایی کک اسفنجی و سوزنی به‌صورت ملی و دانش‌بنیان دنبال شد و پژوهشگاه صنعت نفت برای بومی‌سازی کک گام پیش گذاشت.
 
آقامحمدی افزود: بومی‌سازی کک سوزنی را پالایشگاه شازند امام خمینی (ره) قبول کرده و هلدینگ غدیر و اکسیر هم این موضوع را دنبال می‌کنند. بومی‌سازی الکترود گرافیتی هم در اردکان از سوی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال انجام است.

پژوهشگاه صنعت نفت بزرگترین سد در مقابل تحریم‌ها
 
جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی (پژوهشگاه صنعت نفت) در شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: پژوهشگاه صنعت نفت بزرگترین سد در مقابل تحریم‌ها در پروژه‌های پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی است.
 
توفیقی اضافه کرد: پروژه بندرعباس از لحاظ کمیت و کیفیت و سرمایه‌گذاری عظیم و بی‌نظیر است و ما وعده می‌دهیم ریسک این سرمایه‌گذاری صفر باشد.
 
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت بيان کرد: در مذاکره با شرکت‌های خارجی نفتی پشت مذاکره‌کنندگان به پژوهشگاه صنعت نفت گرم باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)