• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
اقتصادی » آب و انرژی

رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس

­اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس در مراسمی با حضور وزیر نفت رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس برای نخستین بار در کشور با دانش فنی پژوهشگاه صنعت نفت در مراسمی در سالن شهید بهشتی وزارت نفت با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش، علی آقامحمدی، رئیس دفتر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
این طرح به‌منظور ارتقای کیفی فرآورده‎های نفتی سنگین مانند نفت‌کوره و با توجه به ظرفیت‌های موجود و اعتماد به دانش و فناوری داخلی اجرایی شده است تا در واحد‌های پالایشی کاهش تولید، بهبود کیفیت نفت کوره و تبدیل آن به محصولاتی با ارزش افزوده در فرآیند عملیاتی شدن قرار گیرد.
 
نامور، مدیرعامل پالایشگاه نفت بندر عباس در این مراسم گفت: این طرح را در ابتدا با کنسرسیوم‌های نفتی پیش بردیم، اما با تغییر الگوی پالایشی بر مبنای توان داخلی، سرانجام تصویب شد که این طرح را در داخل با مشارکت پژوهشگاه انجام دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه صنایع آلومینیوم‌سازی مصرف‌کننده کک هستند، افزود: تفاهم‌نامه این طرح دو سال و نیم پیش امضا شد و خوشبختانه نتایج آزمایش محصول تولیدی طبق نظر آزمایشگاه‌های اروپایی بسیار موفقیت آمیز بوده است.
 
مدیرعامل پالایشگاه نفت بندر عباس افزود: پیش از پایان سال اسناد مناقصه این طرح توزیع می‌شود و امیدواریم منابع بانکی طرح از طریق کنسرسیوم‌های بانکی تأمین شود. اجرای این طرح از ایده اولیه تا طراحی بنیادی و ... به کل از سوی کارشناسان داخلی اجرا شده و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را به همراه داشته است. این طرح اشتغال‌زایی ۷ هزار و ۵۰۰ نفری و ارزآوری بسیار بالایی دارد.
 
علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی (پژوهشگاه صنعت نفت) گفت: ترامپ تصمیم گرفت ورود الکترود گرافیتی کک اسفنجی و سوزنی را ممنوع کند تا صنعت فولاد بخوابد پس از آن مقام معظم رهبری خواستار رفع سریع این مسئله شدند.
 
وی افزود: نشست‌های پرشمار خودکفایی کک اسفنجی و سوزنی به‌صورت ملی و دانش‌بنیان دنبال شد و پژوهشگاه صنعت نفت برای بومی‌سازی کک گام پیش گذاشت.
 
آقامحمدی افزود: بومی‌سازی کک سوزنی را پالایشگاه شازند امام خمینی (ره) قبول کرده و هلدینگ غدیر و اکسیر هم این موضوع را دنبال می‌کنند. بومی‌سازی الکترود گرافیتی هم در اردکان از سوی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال انجام است.

پژوهشگاه صنعت نفت بزرگترین سد در مقابل تحریم‌ها
 
جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در آیین رونمایی از اسناد تکمیل زنجیره ارزش نفت کوره با استفاده از دانش فنی بومی (پژوهشگاه صنعت نفت) در شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: پژوهشگاه صنعت نفت بزرگترین سد در مقابل تحریم‌ها در پروژه‌های پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی است.
 
توفیقی اضافه کرد: پروژه بندرعباس از لحاظ کمیت و کیفیت و سرمایه‌گذاری عظیم و بی‌نظیر است و ما وعده می‌دهیم ریسک این سرمایه‌گذاری صفر باشد.
 
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت بيان کرد: در مذاکره با شرکت‌های خارجی نفتی پشت مذاکره‌کنندگان به پژوهشگاه صنعت نفت گرم باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سوم دی ماه۱۴۰۴)
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)