• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۸۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال

افزایش ۲۰ درصدی کمک‌های مردم به نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد حضرت امام (ره) از افزایش ۲۰ درصدی کمک‌های مردمی به نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد خبر داد.

افزایش ۲۰ درصدی کمک‌های مردم به نیازمندان تحت پوشش کمیته امدادحبیب‌الله آسوده معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد حضرت امام (ره) در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با بیان اینکه کمیته امداد در حال حاضر از طریق بیش از پنج میلیون صندوق صدقه در سطح کشور در قالب صندوق‌های صدقات کوچک خانگی و معابر، روش جدید کمک موسوم به کیو آر QR کمک‌های مردم را جمع آوری می‌کند و در یازده ماهه سال ۱۴۰۰ مبلغی حدود پانصد میلیارد تومان جمع آوری شده که در حوزه‌های مختلفی مانند کمک به افرادی که مشکلات مالی دارند، تهیه جهیزیه، تحصیل و بهداشت و سلامت، درمان بیماری و مسکن نیازمندان هزینه می‌شود.

وی از افزایش ۲۰ درصدی کمک‌های مردم به نیازمندان در جشن نیکوکاری امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و در عین حال ابراز امیدواری کرد با وجود شرایط سخت اقتصادی فرایند کمک‌های مردم افزایش یابد.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد حضرت امام (ره) در خصوص فلسفه کمک به افراد نیازمند از طریق پرداخت صدقه و شیوه‌های آن و مقدار مبالغ جمع آوری شده در سالجاری و نسبت آن در مقایسه با سال‌های گذشته، گفت: صدقه یک مسیر و ابزار تامین مالی اسلامی برای کمک به نیازمندان است که کمیته امداد از بدو تاسیس با ابزار‌های مالی و اقتصادی و ابزار‌هایی که در سطح جامعه برای جمع آوری صندوق صدقات به شیوه‌های سنتی و مدرن انجام داده به ترویج فرهنگ حسنه صدقه در کشور اقدام کرده است.

آسوده در پاسخ به این سوال که کمیته امداد به نیازمندانی که تحت پوشش این کمیته نیستند هم کمک ارائه می‌کند یا خیر گفت: ضمن بررسی وضعیت نیازمند این اقدام انجام می‌شود و مراکز نیکوکاری در محلات با این هدف تاسیس شده است و یکی از راه‌های ارائه کمک به نیازمندان از طریق مراکز نیکوکاری کمیته امداد به صورت مردمی و سازمانی است و به افراد از کار افتاده و در شرایط فقر در سطوح مختلف کمک ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹ هزار مرکز نیکوکاری در کشور وجود دارد که حدود هشتاد درصد آن در مناطق شهری و بیست درصد آن در مناطق روستایی واقع است، افزود: مراکز نیکوکاری یک نهاد مردمی است که با محوریت مسجد تاسیس شده که ضمن شناخت دقیق نیازمندان و با حفظ عزت و کرامت، منابع را از مردم جمع آوری می‌کنند و به دست نیازمندان می‌رسانند.

آسوده درباره فعالیت‌های حمایتی کمیته امداد از خانواده‌هایی که سرپرست آن در زندان درحبس بسر می‌برد، گفت: کمیته امداد با حمایت تمام نهاد‌های مردمی وظیفه‌ای راجع به نیازمندان مخصوصا خانواده‌های بی سرپرست، که براثر فوت، طلاق و یا زندانی بودن درگیرند، برای خود تعریف کرده است و با هماهنگی با سازمان زندان‌ها و در راستای توانمندی مهارتی زندانی تلاش می‌کند ضمن فراهم کردن امکان ارائه تسهیلات، شرایطی را فراهم کند تا با ایجاد درآمد از چرخه حمایتی خارج و وارد اجتماع شوند و زندگی خود را اداره کنند.

معاون کمیته امداد درباره طرح ایتام و محسنین ضمن اشاره به استقبال مردم از این طرح و با گذشت بیست و سه سال از اجرای آن، گفت: هم اکنون در سراسر کشور بیش از یک میلیون و یکصد و پنجاه هزار حامی به صورت فعال، نزدیک به ۴۰۰ هزار فرزند یتیم و محسنین که صد و چهل و پنج هزار یتیم و مابقی فرزند محسن هستند را اداره می‌کنند.

آسوده درباره سرنوشت کمک‌های مردم و خیرین به ایتام گفت: پول‌های کمک شده مستقیم به حساب ایتام مورد نظر که در پایگاه اینترنتی اکرام ایتام مشخص و انتخاب شده اند، واریز می‌شود و خیرین هم می‌توانند گزارش پولی را که کمک کرده اند دریافت کنند و حتی وضعیت خانواده نیازمند که به آن کمک شده را از کمیته امداد جویا شوند.

آسوده با بیان اینه تمامی کمک‌های ارائه شده به کمیته امداد از طریق مردم انجام می‌شود و به مردم تعلق دارد در عین حال گفت: حدود پنجاه درصد کمک‌های نقدی، غیرنقدی در سال ۱۴۰۰ مربوط به مراکز نیکوکاری است و پنجاه درصد دیگر متعلق به نهاد‌های دیگر است که در طرح اکرام، صدقات، مناسبت‌ها و زکات توسط مردم ارائه شده است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)