• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۹۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
سیاسی » دولت
مخبر:

نیروی انتظامی تکیه گاهی امین برای آحاد جامعه است

معاون اول رئیس جمهور در بازدید از قرارگاه ترافیکی – انتظامی ناجا( نصر) گفت: نیروی انتظامی برای آحاد مردم هنگام اضطرار و بحران تکیه گاهی جدی و امین است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد مخبر عصر امروز(سه شنبه) با حضور در ستاد فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در کنار یادمان شهدای گمنام، به مقام شامخ شهیدان دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ادای احترام کرد. نیروی انتظامی تکیه گاهی امین برای آحاد جامعه است
معاون اول رئیس جمهور از نیروی انتظامی به عنوان تکیه گاه جدی و امین برای مردم کشور یاد کرد و اظهار داشت: وقتی مردم به هر دلیلی دچار اضطرار و بحران می شوند مطمئن ترین جایی که در وهله نخست برای مراجعه به ذهن آنها خطور می کند نیروی انتظامی است و میزان بالای تماس های تلفنی مردم با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ نشان از اطمینان جامعه به این مجموعه دارد.
آقای مخبر همچنین با حضور در مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، در جریان روند کار سامانه های مختلف برای توسعه انضباط ترافیکی و اطلاع رسانی دقیق به مردم قرار گرفت.
محمد مخبر سپس در جلسه قرارگاه ترافیکی – انتظامی ناجا(نصر) با تبریک اعیاد شعبانیه، ضمن اشاره به گستردگی فعالیت ها در حوزه ماموریت های انتظامی اظهار داشت: فعالیت های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با تمام شئون زندگی آحاد جامعه عجین است و بسیاری از مأموریت های حاکمیتی کشور نیز به نحوی وابستگی به این مجموعه دارد.
مخبر با اشاره به نقش مهم "امنیت" برای آسایش و رفاه بیشتر مردم، افزود: امنیت از ابعاد مختلفی برخوردار است که در تمام انواع امنیت نقش نیروی انتظامی بسیار مهم و اساسی است و البته مردم هم به این موضوع به خوبی واقفند و به همین دلیل پلیس در اذهان مردم نیز به عنوان یکی از اصلی ترین حافظان امنیت شناخته می شود.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به نقش اثرگذار و پراهمیت نیروی انتظامی در رضایت مندی مردم اظهار داشت: مأموریت های پلیس در هیچ یک ازمقاطع در طول سال تعطیلی و توقف ندارد و این موضوع اهمیت ماموریت های این مجموعه را چندین برابر می کند.
وی با تاکید بر اینکه دولت مصمم است برای ارتقای سطح خدمات به مردم، کمک ها و حمایت های لازم را از نیروی انتظامی انجام دهد، ادامه داد: دولت آمادگی دارد تا در راستای تامین امنیت بیشتر مردم به ویژه با توجه به قرارگرفتن در آستانه سفرهای نوروزی و افزایش ترددهای بین شهری، از نیروی انتظامی حمایت کرده و نیازهای اولویت دار پلیس را تأمین کند.
مخبر با اشاره به گزارش های ارائه شده در جلسه در خصوص اقدامات ناجا برای هوشمند سازی خدمات و توسعه سامانه های الکترونیکی گفت: توسعه این گونه سامانه ها باعث می شود که مأموریت های پلیس با کمترین تبعات و با بیشترین اثرگذاری انجام شود.

در این جلسه فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی نیز گزارشی از اقدامات، برنامه ها و اولویت های پلیس در حوزه های مختلف ارائه کرد.
سردار اشتری از آمادگی کامل مجموعه فرماندهی انتظامی و پلیس راهور کشور برای مدیریت سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: امسال ۲۰ خدمت در سامانه پلیس من ارائه شد و با اقدامات صورت گرفته این خدمات روز به روز گسترده تر خواهد شد.
سردار هادیان فر رییس پلیس راهور نیز در این جلسه با اشاره به نیازها و منابع مالی لازم برای کاهش تصادفات گفت: نیروی انتظامی برای بهینه سازی زیرساخت های کشور در حوزه حمل و نقل و به روز رسانی سامانه ها نیازمند حمایت و پشتیبانی های ویژه است.
سردار ساجدی نیا معاون عملیات ناجا و سردار قنبری رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی نیز در گزارش های جداگانه ای فعالیت ها و اقدامات پلیس را در حوزه های تخصصی خود تشریح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)