• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۱۳۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

موسوی: از ظرفیت شستا به نفع مردم استفاده کنید

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: امیدوارم بتوانیم به مسئولیت و تکلیفمان در مسیر توسعه و برقراری عدالت به درستی عمل کنیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از شستا رسانه ، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان اجتماعی در مراسم معارفه سرپرست جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با تاکید براینکه باید به دارایی‌های شستا که در اختیار این سازمان است نگاه ویژه داشت افزود: شستا علاوه بر بعد اقتصادی از منظر صیانت از دارایی‌های بین نسلی و حفظ حق‌الناس برای سازمان تامین اجتماعی مهم و در درجه اول اهمیت است.

موسوی سو ء مدیریت و صیانت از این دارایی‌ها را چالش اساسی شستا خواند و اظهار داشت: مدیران این مجموعه باید ضمن صیانت از اموال بین نسلی کارگران و مستمری بگیران با مدیریت کارآمد منابع مالی تخصیص یافته ، بدست آوردن ارزش افزوده حداکثری در بازارهای سرمایه داخلی و خارجی را پیگیری کنند.

وی با اشاره به فعالیت شستا در 17 حوزه مختلف صنعت در قالب 157 شرکت مدیریتی و سهم 4 درصدی از صادرات کشور، گفت : شستا با دارا بودن سهم قابل توجهی از تولید بیش از 20 محصول اساسی کشور، نقش راهبردی و استراتژیکی را در عرصه‌های مختلفی چون خودکفایی، بومی‌سازی و کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



میرهاشم موسوی مهم‌ترین برنامه به منظور تحول در شستا را تغییر رویکرد جامع مدیریتی در این شرکت دانست و افزود: مدیران شستا و شرکت‌های تابعه باید رویکرد خود را از نگاه مدیریت بر مبنای سود به رویکرد مدیریت و ارزیابی بر مبنای ارزش افزوده اقتصادی تغییر دهند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه مدیران شستا باید در عین چالاکی و سرعت در اتخاذ تصمیمات، نسبت به نگرش‌ها و رویکردها حساسیت داشته باشند اضافه کرد : مدیران مجموعه باید تلاش کنند راهبردهای کلان شستا در حوزه سرمایه‌گذاری را بر مبنای 3 محور اصلی : توسعه سرمایه‌گذاری در صنایع هدف در راستای خلق ارزش و ایجاد منافع پایدار، بهره‌برداری موثر و بهینه از بازارهای مالی داخلی، بهره‌مندی از فرصت‌های بهینه محیط بین‌الملل بنا نهند.

موسوی ، هماهنگی توانایی ها و نقاط قوت مدیران با اهداف و استراتژی‌های شستا را یکی از اولویت‌های اصلی برشمرد و افزود: مدیران باید نقاط قوت و ضعف خود و شستا را بخوبی شناسایی کنند و با تسلط بر آن‌ها و استفاده‌ از ظرفیت‌های نسبت به رفع موانع و چالش‌های پیشرو اقدام نمایند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و طرح های سرمایه‌گذاری شستا برمبنای توسعه عدالت محور را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: باید با هدفمندسازی پروژه‌ها و تعیین وزن پروژه‌ها در صنایع مختلف ضمن توسعه سرمایه‌گذاری‌ها و ایجاد خودکفائی اقدام به تکمیل زنجیره ارزش و محصولات خانواده شستا نمائید.

وی افزود: سیاست و نگاه در مجموعه شستا باید نگاهی توسعه‌گرا و عدالت محور در سراسر کشور و با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار باشد و خروجی اقدامات شستا باید به نفع بازنشستگان، مستمری بگیران، 45 میلیون نفر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی، سهامداران، ذینفعان و آحاد جامعه باشد.

میرهاشم موسوی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه شفافیت و مبارزه با فساد در شستا این اقدامات را مهم و حیاتی خواند و اظهار داشت: من انتظار دارم مسیر شفافیت در شستا همچنان ادامه داشته و با تقویت و توسعه نظارت سیستمی، از دارایی و اموال بین النسلی و بازنشستگان و ذینفعان شستا بیش از پیش حفاظت و صیانت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)