• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سرتیپ دوم حسن سیفی:

برنامه‌ریزی گسترده‌ ارتش برای زائران راهیان نور

امیر سرتیپ دوم سیفی با اشاره به عوامل تمایز و ویژگی‌های برجسته نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، اخلاق مدار، احکام محور و عقاید پیشه هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امیر سرتیپ دوم حسن سیفی فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش، امروز (شنبه)، در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فرهنگی نظامی راهیان نور ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه آب تیمور اظهار داشت: در مدت هشت سال دفاع مقدس، منطقه آب تیمور، دژبانی ارتش بود و همه نیرو‌های مسلح و رزمندگان از این منطقه عبور کردند. ارتش نیز برای تقدیر از افرادی که از این نقطه گذشتند، موظف شد نمایشگاهی از دستاورد‌ها و توان دفاعی نیرو‌های چهارگانه خود را در این نقطه مستقر کند.
فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش با اشاره به این موضوع که همزمان با استقبال مردم برای حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، قرارگاه مرکزی راهیان نور ارتش جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای استفاده بهتر زایران راهیان نور انجام داده افزود: با توجه به عدم حضور زائران در دو سال گذشته، به دلیل سیل نوروز سال ۹۸ و همچنین شیوع کرونا، امسال شاهد استقبال خوب مردم عزیزمان هستیم و ارتش در چند حوزه روایت‌گری، خدمات نمایشگاهی و اجرا‌های میدانی، در هفت‌یادمان، سه ایستگاه و سهنمایشگاه فعال است و این فعالیت در طول مسیر و نقاط مختلف، متفاوت و به اقتضای نقش نیرو‌ها و انتظارات مردم طراحی شده است.
امیر سیفی افزود: ارتش از جنوبی‎ترین منطقه از آبادان تا مناطق غرب با استقرار ۶۵راوی و مبلغان روحانی و مستقر کردن تجهیزات دوران دفاع مقدس، تلاش کرده تاعلاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر از سال‌های جنگ تحمیلی را، از تلاش و از جان گذشتگی رزمندگان بیش از قبل آگاه کند.
وی افزود: در پایگاه دریایی خرمشهر، نمایشگاهی از آغاز لحظات دفاع از خرمشهر تا چگونگی مقابله با دشمن در دریا و همچنین پیشرفت‌های حوزه خودکفایی و حفظ مسیر صادرات و واردات نفت و نیاز‌های راهبردی در ۴۳ سال گذشته در حال ارائه است. همچنین در پادگان دژ خرمشهر، گوشه‌ای از مقاومت این مکان در تقابل حملات متعدد دشمن ارائه شده است. یادمان رمضان، چذابه و دهلاویه نیز علاوه بر نمایشگاه‌های فرهنگی، عملیاتی، با استقرار راویان و خدمات یکصد خادم در حال خدمت رسانی به زائران عزیز است. بیمارستان صحرایی شهید مخبری نیز به عنوان نماد خدمات بهداشت و درمان و پذیرش و مداوای ده‌ها هزار مجروح عملیات‌های دفاع مقدس، درمعرض بازدید زائران قرار دارد. سعی کردیم جهاد تبیین را به معنای واقعی کلمه به وسیله نمایشگاه، ادوات فنی و هنری به نمایش بگذاریم.
امیر سرتیپ دوم حسن سیفی با اشاره به این که امروز و همزمان با برپایی بیستمین نمایشگاه هوایی راهیان نور در پایگاه شکاری شهید وحدتی دزفول که خاستگاه صد‌ها عملیات رزمی و پشتیبانی از رزمندگان و خلبانان عزیز شهیدمان بوده، مردم شریفمان استقبال کم نظیری از این پایگاه به عمل آورده‌اند، گفت: ارتش همزمان و با توجه به موضوع راهیان نور، با تقویت مرز‌های زمینی هوایی و دریایی، مراقبت و صیانت از تمامیت ارضی را با اجرای پرواز‌های جنگنده‌ها، تردد‌ها مداوم شناور‌های سحطی و زیر سطحی، فعالیت شبانه‌روز رادار‌ها و پست‌های دیده‌بانی در مناطق مرزی و همچنین استقرار یکان‌های رزمی زمینی در طول نوار مرزی با هوشیاری تمام اجرا می‌کند تا مردم شریفمان، ایام نوروز امسال را در مناطق مرزی و اقصی نقاط ایران اسلامی، در امنیت کامل و با آرامش سپری کنند.
فرمانده قرارگاه راهیان نور ارتش تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و در گام دوم انقلاب، خود را در مقابل هر نوع تهدیدی آماده کند و بتواند سه محور «لیاقت»، «قابلیت» و «توانمندی» نیرو‌های مسلح را به مردم میهن اسلامی‌مان نشان دهد.
وی در پایان، با اشاره به اینکه در چند روز گذشته بیش از ۵۰۰هزار نفر از این منطقه بازدید داشتند و تلاش شده در ۳۱استان کشور این کار انجام شود خاطر نشان کرد: در خوزستان، هرمزگان، بوشهر، خارک و ... تلاش شده توان زمینی، پدافندی، هوایی و دریایی خود را به نمایش بگذاریم و بتوانیم اقتدار جهان شیعه را در این برهه از تاریخ به منصه ظهور برسانیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)