• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۴۲۷۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
سیاسی » دولت

رئیسی در پیامی درگذشت آیت الله ری‌شهری را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی ضمن تسلیت درگذشت آیت‌الله ری‌شهری گفت: خدمات ارزنده مرحوم آیت‌الله ری‌شهری به انقلاب اسلامی در سنگرهای مختلف خدمت، توشه بزرگی برای ایشان خواهد بود.

­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر سید ابراهیم رئیسی در پیام تسلیت درگذشت آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری با ابراز تألم و تأثر از رحلت این عالم ربانی تصریح کرد: این عالم برجسته که از یاران امین و شجاع امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به شمار می‌رفت، در میدان دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز در سنگر‌های سرپرستی حجاج ایرانی، وزارت اطلاعات، مجلس خبرگان رهبری و دادستانی کل کشور نیز مجاهدت خستگی ناپذیر داشت که بی‌شک توشه بزرگی برای آن مرحوم خواهد بود.

متن پیام رئیس‌جمهور به این شرح است:

«بسم ‏الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

رحلت عالم فرزانه و مبارز انقلابی، حضرت آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری موجب تألم و ثأثر فراوان شد.

این عالم برجسته که از یاران امین و شجاع امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به شمار می‌رفت، سال‌ها در تولیت حرم آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) منشأ خدمات بسیار بود و در حوزه علوم قرآن و حدیث، طلاب و دانشجویان بسیاری تربیت کرد.

آیت‌الله ری‌شهری در میدان دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز در سنگر‌های سرپرستی حجاج ایرانی، وزارت اطلاعات، مجلس خبرگان رهبری و دادستانی کل کشور نیز مجاهدت خستگی ناپذیر داشت که بی‌شک توشه بزرگی برای آن مرحوم خواهد بود.

اینجانب مصیبت وارده را به بیت مکرم، حوزه‌های علمیه، شاگردان آن عالم و مردم شریف و انقلابی شهر ری تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند برای ایشان رحمت الهی و همجواری با اولیاء الله و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.

سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

 

رئیسی در پیامی درگذشت آیت الله ری‌شهری را تسلیت گفت

آیت الله «محمّد محمّدی نیک ری‌شهری» در هفتم آبان ماه ۱۳۲۵ در خانواده‌ای متدین در شهر ری دیده به جهان گشود و در سال ۱۳۳۹ پس از پایان تحصیلات ابتدایی وارد حوزه علمیه شهر ری شد و در سال ۱۳۴۰ برای ادامه تحصیل به قم رفت و تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ ـ به‌جز مدّت کوتاهی که به دلایل سیاسی به حوزه‌های علمیه مشهد و نجف مهاجرت کرد ـ به گذراندن مدارج تحصیلی و تدریس در حوزه علمیه قم اشتغال داشت و پس از سال‌ها حضور در دروس خارجِ فقه و اصول، به درجه اجتهاد نایل آمد.

وی از ابتدای نهضت اسلامی به‌ویژه در جریانات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به جمع نیروهای انقلاب پیوست و بارها در این مسیر دستگیر، محاکمه، تبعید و زندانی شد و پس ‌از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همچنان به ‌فعالیت‌های اجتماعی ـ سیاسی اشتغال داشت و مسئولیت‌های مختلفی همچون حاکم شرعی دادگاه‌های انقلاب، ریاست دادگاه انقلاب ارتش، دادستانی کل کشور و دادستانی دادگاه ویژه روحانیت را بر عهده گرفت و در ششم شهریور ماه ۱۳۶۳، با کسب آرای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نخستین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.

دبیرکلّی جمعیت دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، نمایندگی مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگی ولیّ فقیه و سرپرستی حجاج، ریاست مؤسسه علمی ـ فرهنگی دار الحدیث و ریاست دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث از دیگر مسئولیت‌های مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری بود.

تولیت حرم حضرت عبد العظیم حسنی (ع) حدود ساعت ۲۴ دوشنبه شب(۱ فروردین ۱۴۰۱) در به دیار باقی شتافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگيري ليدر اغتشاشات دي‌ماه در آستارا
انتخابات تناسبی شورای شهر تهران
اهتمام ویژه دولت به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در قم
اعزام کاروان راهیان نور دانشجویی دانشگاه آزاد استان
بهره‌برداری از ۲۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در طرح سبزواران
تهیه و توزیع کیک میلاد ۶۰ متری در قم
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ورود سامانه جدید بارشی به چهارمحال و بختیاری
اعلام زمان و برگزاری نمازجمعه ۱۷ بهمن در کیش
تجلیل از خادمان قرآن و فرهنگ شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری
خدمت رسانی پزشکی جهادی به اهالی شهرستان رباط کریم
قطار سلامت مهاباد روی ریل توسعه و پیشرفت
پخت و توزیع غذای گرم در شهرستان بهارستان
افتتاح سه طرح آموزشی و ورزشی در خورزوق
کشف سلاح شکاری غیرمجاز در گرمسار
آغاز عملیات اجرایی طرح شاخص بازآفرینی شهری در رستم‌کلا مازندران
تجدید میثاق اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری
ادای احترام قشرهای مختلف مردم به مزار قهرمانان وطن
فردا؛ اقامه نماز جمعه در ایلام
تهیه کننده فیلم بیلبورد: نگذاریم سینمای اجتماعی از بین برود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)