• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۵۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
مازندران » اقتصادی

افتتاحیه رویداد بین‌المللی «ساری ۲۰۲۲» در اردیبهشت

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برگزاری رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ در اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران،سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برگزاری رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ در اردیبهشت خبر داد و گفت: در این رویداد میزبان ۹ کشور خواهیم بود.

مهدی ایزدی ادامه داد:براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده این رویداد باید در اسفند ماه برگزار می‌شد که به دلایل گوناگون از جمله شرایط نامساعد جوی، ترافیک انسانی در نوروز و برخی عوامل دیگر، برگزاری آن به اردی‎بهشت ۱۴۰۱ موکول شده‎ است.   

او افزود: در برنامه‌های فرهنگی، تلاش ما مقابله با جریان ایران‌هراسی و نشان دادن پیشینه غنی و چهره درخشان فرهنگ و تاریخ مازندران است.

ایزدی گفت: مهم‌ترین برنامه‌های ما که در قالب جشنواره برگزار خواهد شد، برنامه اقوام با حضور ۱۵ قوم ایرانی است و در حوزه‌های فرهنگی، برنامه‌های متنوعی در حوزه جنگ، ایثار و دفاع مقدس از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا خواهد شد.  

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران  افزود: پس از وقفه‌ای دو ساله شاهد حضور دوباره گردشگران در استان هستیم، به همین دلیل برنامه‌های متنوعی برای مسافران مازندران در حوزه‌های گوناگون،  به‌ویژه حوزه‌های فرهنگی تدارک دیده‌ایم.
ایزدی افزود: در حال حاضر ۲۶ موزه فعال دولتی و خصوصی و دو سایت‌موزه با فضای باز در استان داریم که نقش مهمی در پر کردن ایام فراغت و جذب گردشگر فرهنگی دارند.

او ادامه داد: باتوجه به افزایش مخاطبان و جایگاه علمی موزه‌ها، بخش‌های گوناگون مجموعه موزه‌های استان اعم از اشیا، سایت و مانند آن باید براساس استاندارد‌های بین‌المللی به‌روزرسانی شوند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: در حال حاضر چهار موزه بوستان ولایت ساری را در دست بهره‌برداری داریم و امیدواریم تا اختتامیه رویداد ساری ۲۰۲۲ شاهد راه‌اندازی این موزه‌ها باشیم.

ایزدی ادامه داد: موزه کشتی جویبار، موزه صفی‌آباد بهشهر پس از چندین سال به‌عنوان موزه تاریخی بازگشایی خواهد شد، موزه کلبادی، مسجد جامع ساری، بازار نرگسیه و محور فرهنگی بافت از دیگر برنامه‌ها و پایگاه‌های استان برای معرفی پیشینه فرهنگ، سنت و تاریخ ساری و وضعیت کنونی نگهداری آن‌ها است.   

او با اشاره به دو سایت‌موزه «وستمین» و «گوهرتپه» افزود:  این حوزه مخاطبان خاص خود را دارد و همکاران ما در این دو سایت‌موزه آماده ارائه اطلاعات و گزارش هستند.  

ایزدی به پنج پایگاه فعال گردشگری نیز که مهم‌ترین آن‌ها، پایگاه جهانی عباس‌آباد بهشهر است اشاره کرد و ادامه داد: این پایگاه در سال جاری به‌عنوان پایلوت نوروزگاه انتخاب و معرفی شده و بر اساس دستورالعمل وزارت میراث‌فرهنگی، از دو روز پیش فعالیت خود را در قالب برنامه‌های متنوع فرهنگی آغاز کرده است.   

او ادامه داد: بهشهر از شهر‌های مهم مازندران با پیشینه تاریخی و فرهنگی غنی از دوره صفویه است و به همین دلیل یکی از پایگاه‌های مورد توجه و مهم فرهنگی استان نیز شمرده می‌شود.

ایزدی گفت: پایگاه فرح‌آباد، غار اسپهبد خورشید، پایگاه نیما یوشیج پدر شعر نو که امسال توامان به‌عنوان موزه و پایگاه نوروزی فعال است، از دیگر پایگاه‌های فرهنگی مازندران در سال جدید هستند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به استقبال از گردشگری مذهبی در مازندران گفت: در بخش گردشگری فرهنگی- مذهبی بنا‌های شاخص و قابل‌توجهی مانند بنای میربزرگ آمل، بقعه‌ی ناصرالحق، امامزاده قاسم بابل و برخی مساجد را در استان داریم که پذیرای مسافران و آماده خدمات‌رسانی هستند.   

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)