• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۹۷۰۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
اقتصادی » آب و انرژی

دو برابر شدن حمل نفت و فرآورده‌های نفتی در ۴ ماه اخیر

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در نتیجه سالم‌سازی مدیریتی در شرکت ملی نفتکش ایران، میزان حمل نفت و‌ فرآورده‌های نفتی در ۴ ماه اخير تقریبا دو برابر شده است.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما‌، «حجت‌الله عبدالملکی» در جریان بازدید از کشتی‌های ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران در بندرعباس با بیان اینکه یکی از وعده‌هایی که ما در ایام رأی اعتماد در مجلس شورای اسلامی مطرح کردیم سالم سازی مدیریتی مجموعه‌های اقتصادی بود، گفت: امروز شاهدیم که در نتیجه سالم سازی مدیریتی در شرکت ملی نفتکش ایران میزان حمل نفت و‌ فرآورده‌های نفتی در طول ۴ تا ۵ ماه اخير تقریبا دو برابر شده است.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز با افتخار می‌توانیم اعلام کنیم که صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران با وجود شرکت ملی نفتکش دیگر هیچ مشکلی برای حمل نفت خام و فرآورده‌های نفتی صادراتی و‌ همچنین ارسال نفت خام به پالایشگاه‌ها وجود ندارد.
 
وی بيان کرد: این افتخار بسیار بزرگی است و همکاران ما در این شرکت پر افتخار ثابت کردند و نشان دادند که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
عبدالملکی ادامه داد: شرکت ملی نفتکش این ظرفیت را دارد که مأموریت‌های بزرگ بین‌المللی را در تعاملات با کشور‌های دیگر که آنها هم بعضا درگیر تحریم هستند، انجام دهد.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصريح کرد: همکاران بسیار پرتلاش و مجاهدی که ما در مجموعه این ناوگان واقعا بزرگ و ارزشمند داریم ان‌شاءالله می‌توانند منافع جمهوری اسلامی ایران را در بخش حمل نفت و فرآورده‌های نفتی در سطح جهان کاملا برآورده و تأمین کند.

عبدالملکی سپس به نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران اشاره کرد و گفت: در زمینه توسعه و‌ نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش هم مدیریت جدید این شرکت برنامه‌های خوبی را تهیه و تدوین کرده که معتقدم این اتفاق باید بیفتد.
 
وی با بیان اینکه ما در حوزه حمل نفت و فرآورده‌های نفتی به یک ظرفیت مازاد بر ظرفیت موجود احتیاج داریم، افزود: بهترین مجموعه‌ای که می‌تواند این مأموریت ملی را انجام دهد شرکت ملی نفتکش ایران است.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در بالاترین سطح نظام هم تصمیم‌گیری بر این است که این مأموریت بر عهده شرکت ملی نفتکش قرار داده شود.
 
عبدالملکی گفت: سهامداران این شرکت که صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی هستند، آمادگی دارند کمک کنند مخصوصا با برنامه‌های تحولی که توسط مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۱ در حال پیگیری است و با سودآوری بالاتری هم که حاصل می‌شود تأمین منابع مالی برای توسعه ناوگان سهل‌تر اتفاق می‌افتد.
 
وی با قدردانی از تلاش‌های دریانوردان شرکت ملی نفتکش ایران افزود: من به عنوان کارگزار بسیار کوچک در دولت از همین جا از عزیزان دریانورد مخصوصا خانواده‌های آنها که رنج دوری سرپرست و‌ پدر خانواده را تحمل می‌کنند، تشکر می‌کنم.
 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دریانوردان ما بخش عمده‌ای از سال را کنار خانواده نیستند و این جهادی است که ادامه دارد و تمامی ندارد، افزود: همکاران شرکت ملی نفتکش، مدیران این شرکت و شخص مدیرعامل برنامه‌های رفاهی را برای این عزیزان در نظر گرفته‌اند که ما هم حمایت و بر آنها تأکید می‌کنیم.
 
وی گفت: در این سفر درخواست‌هایی در خصوص برخورداری از مزایای شغلی، امور مربوط به سختی کار دریانوردان و موارد دیگر به من ارایه شده که با نظر مثبت و به‌صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اشبه الناس خلقا و خلقا و منطقا بعلی ابن ابیطالب علی ع
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)