• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۰۷۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

آمادگی مترو برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه از آمادگی این شرکت و اتخاذ تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در چهاردهم فروردین ماه خبر داد.

آمادگی مترو برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌هاآقای مهدی شایسته اصل در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: همه تمهیدات و اقدامات لازم برای آن روز اتخاذ شده است و سرفاصله قطار‌ها به ۴ دقیقه خواهد رسید البته در ساعات اوج مسافر، پیش بینی شده است تا قطار‌های فوق العاده‌ای به خطوط اعزام شوند تا سفر‌های مردم مدیریت شود.

او با بیان این که در روز‌های پایانی سال در برخی ایستگاه‌های مترو مانند ایستگاه امام خمینی (ره)، صادقیه و آزادی با افزایش ۳۹ درصدی مسافر مواجه بودیم، افزود: در تعطیلات نوروز نیز هر چند متناسب با سال گذشته آمادگی‌ها وجود داشت، اما در برخی از ایستگاه‌ها با حجم زیادی از مسافر روبرو شدیم که فقط در ایستگاه تجریش در روز سوم فروردین ۲۱ هزار و ۷۰۰ نفر مسافر داشتیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه افزود: براساس تصمیم سالانه، سرفاصله قطار‌ها در هفته نخست نوروز متناسب با روز‌های جمعه و ایام تعطیل تا ۱۵ دقیقه است، ولی در هفته دوم این سرفاصله‌ها به ۱۰ دقیقه کاهش می‌یابد.

آقای شایسته اصل همچنین درباره اقدامات این شرکت در زمینه جمع آوری دستفروشان، متکدیان و ممانعت از حضور برخی مسافران آقا در واگن ویژه بانوان افزود: این موضوعات به عنوان یک دغدغه و مطالبه عمومی از مترو به شمار می‌رود و شرکت مترو نیز راه‌های ویژه‌ای را برای رفع آن‌ها در نظر دارد؛ برای مثال در حوزه ساماندهی دستفروشان زیرساخت‌هایی فراهم شده است که همگام با برنامه شهرداری تهران اجرا خواهد شد و به زودی خبر‌های آن اعلام می‌شود البته در مواجهه با برخی ناهنجاری‌ها خلاء‌های قانونی وجود دارد که اواخر سال گذشته در جلسه‌ای با آقای رحیمی وزیر دادگستری مقرر شد آیین نامه تخلفات حمل و نقل عمومی که در ماده ۲۴ و ۲۵ قانون راهنمایی و رانندگی مصوب سال ۸۹ مجلس است بازنگری و پس از تصویب در هیئت وزیران با ناهنجاری‌ها در مترو برخورد شود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: در صورت تصویب این آیین نامه هرگونه ناهنجاری که در مترو صورت پذیرد ابتدا با تذکر پلیس به عنوان ضابط عام سپس به صورت جریمه‌های فردی و در صورت استمرار از حضور متخلفان در مترو جلوگیری بعمل خواهد آمد.

آقای شایسته اصل همچنین درباره اقدامات صورت گرفته برای تأمین واگن و تعمیرات اساسی واگن‌های فعلی اضافه کرد: در سال گذشته شورای شهر تهران ردیف بودجه‌ای مناسبی را برای مترو پیش بینی و مصوب کرد که البته با انباشت مشکلاتی که از سال‌های گذشته باقی مانده است باید به مرور زمان به یک نقطه مطلوب در حوزه تأمین واگن و قطعات مترو برسیم.

او گفت: علاوه بر این خرید واگن و رام قطار‌ها نیز در دستور کار قرار دارد که با حمایت دولت و تلاش شهردار تهران قرار است ۶۳۰ واگن مترو به ناوگان افزوده شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ابراز امیدواری کرد: بر اساس فرآیندی که وجود دارد و در صورت پرداخت ۱۵ درصدی پیش پرداخت در دولت، این واگن‌ها امسال به شرکت مترو اضافه شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبر (خرید واگن و رام قطار‌ها نیز در دستور کار قرار دارد } مدتهاست دیده میشود پس کی خرید می شود
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)