• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۰۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸
خراسان رضوی » اجتماعی
وزیر بهداشت:

در دوران کرونا ۳۰۰ نفر از کادر درمان کشور آسمانی شدند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به بردسکن، با خانواده نخستین شهید مدافع سلامت این شهرستان، دیدار و از بیمارستان ولی عصر (عج) بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار با خانواده شهید "علی حاجی پور" نخستیندر دوران کرونا ۳۰۰ نفر از کادر درمان کشور آسمانی شدند شهید مدافع سلامت این شهرستان، افزود: شهدا بودند که انقلاب ما را به ثمر رساندند و هر شهید هدف خاصی داشته است و شهدای مدافع حرم، شهدای انقلاب و شهدای سلامت هر کدام با توجه به شرایط زمانه و با فرهنگ زمانه برای نظام و انقلاب و مردم جان خود را فدا کردند.
وی با اشاره به اینکه در دوران کرونا ۳۰۰ نفر از کادر درمان کشور در راه تامین سلامت هموطنان آسمانی شدند، ادامه داد: جامعه پزشکی و پرستاری ما به دنیا نشان داد که با وجود همه محدودیت‌ها و تحریم ها، انسان‌های بزرگی بودند که برای سلامت مردم جان خود را به مخاطره انداختند و ایستادگی کردند و سربلند بیرون آمدند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی همچنین با حضور در بیمارستان ولی عصر (عج) بردسکن، در جریان روند خدمات رسانی به بیماران بستری در این مرکز درمانی قرار گرفت.
دکتر عین اللهی همچنین در نشست شورای اداری شهرستان بردسکن گفت: مشکلات مطرح شده این شهرستان به دولت انتقال داده و امشب نیز در نشست شورای اداری مرکز استان بررسی خواهد شد.
نمانده تام الاختیار رییس جمهور در سفر به شهرستان بردسکن، به برنامه تدوین شده این وزارتخانه هم اشاره کرد و گفت: عدالت و تعالی نظام سلامت، مهمترین برنامه وزارت بهداشت در سال جاری است که به تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون در کشور ۱۴۷ میلیون دوز واکسن کرونا تزریق شده است، افزود: ایران به لحاظ درمان کرونا جز ۱۰ کشور برتر در دنیا محسوب می‌شود.
دکتر عین اللهی با توجه به قدمت ۴۰ ساله بیمارستان، ولی عصر (عج) بردسکن هم اظهار داشت: احداث بیمارستان ۱۷۰ تختخوابی در این شهرستان از ضروریات است، ولی منابع وزارتخانه محدود است و به دنبال این هستیم که بتوانیم از منابع دیگری خارج از اعتبارات دولت، این مهم را تامین اعتبار کنیم.
وی با اشاره به وجود ۲۲۰ پروژه نیمه تمام بیمارستانی درکشور که بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: حق بردسکن است که یک بیمارستان مجهز و جدید داشته باشد که امید است از منابع دیگر این پروژه تامین اعتبار شود.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به غیرفعال بودن دستگاه رادیولوژی بیمارستان قول داد یا قطعه‌ای که مشکل دارد تامین شود و یا ظرف یک ماه آینده یک دستگاه نو به بیمارستان بردسکن اختصاص داده شود.
در ابتدای این نشست امام جمعه، فرماندار و نماینده مردم بردسکن در مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی از بخش بهداشت و درمان، کشاورزی، راه و شهرسازی و شهرداری مسایل و مشکلات شهرستان را مطرح کردند.
دکتر عین اللهی که به نمایندگی از رییس جمهور در سفر به استان خراسان رضوی، در شهرستان‌های بردسکن و خلیل آباد حضور یافته است، ضمن عیادت از بیماران بستری در این مرکز درمانی، با کادر پزشکی و پرستاری نیز دیدار و گفتگو و از خدمات ارزنده مدافعان سلامت در این بیمارستان با اهدای شاخه‌های گل قدردانی کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان نماینده ویژه دولت در شهرستان‌های خلیل آباد و بردسکن در سفر استانی رییس جمهور به خراسان رضوی، امروز وارد بردسکن شد و به مقام شامخ شهدای این شهرستان، ادای احترام کرد. 
بازدید از ساختمان حوزه علمیه و بیمارستان خاتم الانبیاء و حضور در جلسه شورای اداری شهرستان و دیدار‌های مردمی از دیگر برنامه‌های وزیر بهداشت به عنوان نماینده ویژه دولت در هجدهمین سفر استانی هیات دولت است.
شهید راه سلامت علی حاجی پور با ۲۰ سال سابقه به عنوان کاردان پیشگیری از بیماری‌ها در مراکز مختلف بهداشتی شهرستان بردسکن فعالیت می‌کرد که در دهم آبان سال ۹۹ بر اثر ابتلا به کرونا در سن ۴۳ سالگی آسمانی شد.
 
در دوران کرونا ۳۰۰ نفر از کادر درمان کشور آسمانی شدند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)