• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
مرکزی » اجتماعی
استاندار مرکزی؛

خط‌ قرمز ما کیفیت نان و خروج آرد از شبکه خبازی است

استاندار مرکزی گفت: دو خط قرمز برای نانوایی‌ها جود دارد که یکی کیفیت نان و دیگری خارج نشدن آرد از شبکه خبازی است.

خط‌ قرمز ما کیفیت نان و خروج آرد از شبکه خبازی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مخلص الائمه، عصر چهارشنبه در جلسه دیدار مسئولین با نانوایان در اطاق اصناف گفت: برگزاری این جلسات برای درک بهتر مشکلات و حل آن‌ها بسیار تاثیر گذار است و حل بعضی از مسائل و مشکلات ازجمله قیمت نان از عهده استان خارج است.

او ادامه داد: هر موضوعی که تحت فشار قیمت قرار بگیرد عوارض و پیامد‌هایی دارد و قابل استمرار نیست، به طوری که حتی اگر آرد رایگان به نانوا‌ها داده شود، ولی قیمت کارگر و هزینه‌های جانبی افزایش پیدا کند باز هم نمی‌توان قیمت نان را حفظ کرد.

استاندار مرکزی با بیان اینکه قیمت نان را تا حدی می‌توان با کنترل قیمت آرد مهار کرد اضافه کرد: به این دلیل که سهم قیمت آرد در قیمت تمام‌شده نان ناچیز شود با کنترل قیمت آرد نمی‌توان قیمت نان را کنترل کرد بنابراین باید تمهیدات و اصلاح لازم انجام شود.

مخلص الائمه افزود: کارگری نانوایی جزو سخت‌ترین کار‌ها محسوب می‌شود و باید فشار از این اقشار کم شود و شرایط خاصی که برای بعضی از اقشار و اصناف وجود دارد به نانوا‌ها هم تعلق بگیرد.

او در خصوص بیمه تکمیلی نانوا‌ها اظهار کرد: همه کارگران نانوایی باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و مجموعه کار‌ها به یک بیمه سپرده شود و همه اصناف را روی یک بیمه یکپارچه کنیم.

وی ادامه داد: بنده به‌عنوان اولین استاندار بومی از این شهرستان اراک هستم و در بین مردم رفت‌وآمد می‌کنم و بسیاری از مردم از کیفیت نان راضی نیستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: خط‌قرمز ما کیفیت نان و خروج آرد از شبکه خبازی است که باید مورد توجه نانوا‌ها قرار بگیرد و ما بازرسی‌های پراکنده و موازی را قبول نداریم و باید سازماندهی شوند و اگر وظایف مستقل و متفاوتی دارند باید در قالبی باشد که مزاحمت برای نانوا‌ها ایجاد نشود.

فرماندار اراک در این جلسه گفت: شریف‌ترین و زحمتکش‌ترین شغلی که در بین اقشار مختلف وجود دارد نانوایی است، چون بسیار سخت است و مراجعه کننده و افراد دولتی توقعات زیادی از نانوایی‌ها دارند.

او با اشاره به اینکه فشار‌های مختلفی بر نانوایی‌ها وجود دارد ادامه داد: نان حرمت دارد و اعتقادات روحی و مذهبی خاصی را می‌طلبد تا یک فرد نانوا شود به همین دلیل وضعیت نانوایی‌های اراک قابل دفاع است.

امیر هادی اراک اظهار کرد: باید از ظرفیت نانوایان استفاده کرد و تجربه نشان داده که قرار گرفتن مسئولان در کنار نانوایان و همچنین قرار گرفتن نانوایان در کنار مسئولان اتفاقات خوبی را در حل مشکلات رقم زده است.
فرماندار اراک با بیان اینکه نانوایی و شغل نانوا بسیار شریف است خاطرنشان کرد: بسیاری از نانوایان تعطیلات ندارند، زیرا چرخه تولید نان برای مردم با اهمیت است و نمی‌توان این کار را تعطیل کرد.

او بیان کرد: در ایام نوروز امسال علی‌رغم این‌که مسافرت‌ها زیاد بود و نیاز مصرف نان بالا رفت، ولی توزیع خوبی از اقلام اساسی صورت گرفت و مشکلاتی که در سنوات قبل وجود داشت را امسال شاهد نبودیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در این جلسه گفت: در زنجیره انتقال گندم تا تولید نان مشکلاتی وجود دارد که ما باید خودمان را در کنار نانوایان ببینیم تا این مشکلات رفع شود.

غلامرضا ملکی ادامه داد: نانوایان در استان و در کشور ویترین عملکرد دولت در حوزه گندم و آرد و نان هستند.

او اظهار کرد: برای تامین آرد و نان توجه زیادی به تولیدات داخلی در بحث گندم داریم، ولی به‌خاطر اقلیم با برخی نوسانات مواجه هستیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان افزود: سال گذشته حدود دویست هزار تن گندم برای مصرف آرد و نان و صنف و صنعت در استان به فروش رساندیم که خرید گندم نود هزار تن بود و مابقی را از طریق واردات تامین کردیم.

ملکی تصریح کرد: در سال گذشته ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار کیسه آرد در بین خبازی‌ها به صورت مستمر و همیشگی توزیع کردیم تا آرد نانوایی‌ها همیشه تامین باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)