• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۸۲۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹
سیاسی » عمومی

جابه‌جایی و یا ابقای بخشداران تسریع می‌شود

استاندار تهران با بیان اینکه جابه‌جایی فرمانداران در استان تهران به اتمام رسیده، گفت: فرمانداران برای تسریع ماموریت‌های دولت در استان تهران نسبت به تثبیت یا جابه‌جایی بخشداران تسریع کنند.

جابجایی و یا ابقا بخشداران تسریع می شودبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن منصوری در نخستین نشست مشترک فرمانداران با استاندار تهران و معاونان گفت: این نشست با محوریت عملیاتی کردن فرمان و شعار سال برگزار شد تا بعد از برگزاری شورای اداری استان تهران، مصوبات و دستورکار ساختار اداری فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها مرور شود.

استاندار تهران افزود: در مورد تحقق شعار سال سنگین‌ترین تکلیف بر عهده فرمانداران و بخشداران است و معتقدم شعار تولید با دو مولفه کارآفرینی حداکثری و دانش بنیانی باید در استان تهران محقق شود و این دو مولفه را فرمانداران و بخشداران باید به طور جدی دنبال کنند.

وی منصوری ادامه داد: بخشی از این جلسه تبادل نظر در رابطه با شیوه تحقق شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغالزا بود تا بتوانیم ضمن برنامه ریزی جهت اشتغال در استان تهران بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان را در دستور کار قرار دهیم.

استاندار تهران گفت: مباحث بعدی مطرح شده در این نشست، مسائل اجرایی درون سازمانی بود و در رابطه با تسریع در استقرار ساختار‌های اجرایی، عزل و نصب‌ها و تغییراتی که باید در مجموعه شهرستان رخ دهد مباحثی مطرح شد.

وی بيان کرد: در لایه فرمانداران نهایت جابه‌جایی را داشتیم و این موضوع به اتمام رسیده، اما در خصوص جابه‌جایی بخشداران به غیر از تعدادی از بخشداران جابه‌جایی خاصی اتفاق نیفتاده است و فرمانداران باید برای تثبیت عملکرد یا جابه‌جایی بخشداران اقدام کنند.

منصوری ادامه داد: مسئله انتصابات در سطح بخشداری‌ها باید از سوی فرمانداران جدی گرفته شود و اگر بنا است بخشداری تثبیت یا ابقا شود زودتر تعیین تکلیف شود و حتما در انتصابات جوانگرایی اولویت باشد.

وی گفت: در انتخاب دهیاران هم باید ویژگی جوانگرایی انقلابی مدنظر قرار گیرد، هر چند دهیاران با انتخاب شورا‌ها مشخص می‌شوند، اما بخشدار باید بر این روند نظارت کند.

استاندار تهران با بیان اینکه بایست هرچه سریع‌تر ساختار‌های دولت در استان تهران تثبیت شود، افزود: دهیاری‌های استان تهران ساختاری وسیع و بزرگ دارند و جمعیت برخی از روستا‌های این استان از جمعیت بعضی شهر‌ها و حتی شهرستان‌های کشور بیشتر است.

وی تصریح کرد: هدف اصلی جلسه پیگیری سیاست‌های دولت و برنامه ریزی جامع برای تحقق برنامه‌های دولت و شعار ابلاغی مقام معظم رهبری برای امسال بود و این نشست‌ها به طور مستمر تداوم دارند.

منصوری اظهار کرد: برای تحقق فرمان سال باید راهکار‌های عملیاتی از سوی فرمانداران ارائه شود و حضور فرمانداران در واحد‌های تولیدی و تشکیل جلسات ستاد تسهیل در شهرستان کمترین اثرش ایجاد دلگرمی بین تولیدکنندگان است.

استاندار تهران گفت: حدود دو میلیون نفر اتباع خارجی در استان تهران حضور دارند و برای آموزش و سایر مسائل این عزیزان برنامه تدوین کرده‌ایم.

وی سپس با اشاره به ضرورت نظارت بیشتر بر حوزه ساخت و ساز‌ها اظهار داشت: شخصا از فرمانداران مطالبه می‌کنم که مدیریت ساخت و ساز‌های غیرمجاز را جدی بگیرند و در این مقوله اصل بر پیشگیری است و اساسا نباید اجازه ساخت و سازغیر مجاز را صادر کرد و تغییر اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰ در استان تهران نیز برای سالم سازی این محیط صورت گرفت.

منصوری گفت: فرمانداران در مباحث فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی نیز از ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی استفاده کنند، ضمن اینکه جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید جدی گرفته شود و اقداماتی که صورت گرفته به منزله عملکرد نظام است و باید به مردم گزارش داده شود.

استاندار تهران بيان کرد: برای سفر رئیس جمهور به استان تهران باید سناریو داشته باشیم تا با برنامه اجرایی مناسب بهترین بهره‌برداری را داشته باشیم، چراکه استان تهران ویترین عملکرد دولت در کشور است و فرمانداران استان تهران باید با تلاش شبانه روزی در خدمت به مردم الگویی برای کشور باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)