• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۹۵۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱
علمی و فرهنگی » معارف

اعلام طرح‌های اولویت‌دار ستاد توسعه و بازسازی عتبات در سال ۱۴۰۱

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اعلام خبر امضای قرارداد طرح «مقاوم‌سازی حرم امامین عسکریین علیهم السلام» در سامرا گفت: جشن پایان طرح و تحویل کامل طرح توسعه حرم امام علی (ع)، تابستان امسال برگزار می‌شود.

اعلام طرح‌های اولویت‌دار ستاد توسعه و بازسازی عتبات در سال ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، محمد جلال‌مآب با بیان اولویت‌های کاری در سال ۱۴۰۱ افزود: اتمام و تحویل طرح توسعه حرم امام علی (ع) در نجف، پیشرفت همزمان دو مرحله توسعه حرم امام حسین در کربلا، تسریع در اجرای طرح توسعه زیرسطحی حرم امامین جوادین علیهما السلام مزین به نام صحن امام محمدباقر (ع) در کاظمین و آغاز طرح استحکام و مقاوم‌سازی حرم امامین عسکریین علیهم السلام در سامراء از جمله اقدامات اولویت‌دار این ستاد در سالجاری است.
وی با بیان اینکه برای امسال حدود یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است افزود: نذر خیران حرم‌ساز و کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی بیشترین سهم را در تامین منابع مالی این طرح‌ها دارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات با تجلیل از همت خیران گفت: سال گذشته با وجود مشکلات ناشی از کرونا و تنگنا‌های اقتصادی، شاهد تحقق بیش از ۹۰ درصدی اعتبارات پیش‌بینی شده بودیم.

آغاز پویش نذر عتبات همزمان با ماه مبارک رمضان
جلال‌مآب با بیان اینکه طرح‌های توسعه‌ای عتبات، فرصت‌های معنوی ارزشمند برای دوستدارن اهل بیت محسوب می‌شود افزود: این طرح‌های عمرانی که با نگاه بلند مدت و چند صد ساله طراحی شده‌اند، به تعبیر شهید سلیمانی، نوعی صدقه جاریه و عمل کوثرانه محسوب می‌شود.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از عموم دوستداران اهل بیت دعوت کرد تا امسال با پیوستن به پویش نذر عتبات و با اهداء تنها «۷ هزار و ۵۰۰ تومان در سال» از این فرصت معنوی ارزشمند و باقیات الصالحات برای توسعه حرم‌های مطهر بهره‌مند شوند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به مسئولیت ویژه ستاد توسعه و بازسازی عتبات در بین کمیته‌های اربعین گفت: پیش‌بینی می‌شود با رفع مشکلات مربوط به روادید و محدودیت‌های کرونایی، شاهد حضور میلیونی زائران در اربعین پیش‌رو باشیم لذا از هم اکنون باید برای بسیج امکانات تدابیر لازم اندیشیده شود.
رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی افزود: انجام هماهنگی‌های لازم برای نقل و انتقال امکانات و تجهیزات موکب‌های ایرانی با نهاد‌های مرتبط مثل گمرک، مرزبانی و طرف عراقی آغاز شده است.
جلال‌مآب درباره دستاورد‌های سال گذشته ستاد در نجف اشرف گفت: با همت عوامل اجرایی، دو رواق بنام حضرت آمنه بنت وهب (مادر پیامبر اکرم ص) و جعفر طیار (پسرعموی پیامبر) که از فضا‌های زیارتی طرح توسعه حرم مطهر علوی محسوب می‌شود، تحویل تولیت شد.
وی با بیان اینکه ساختمان اداری و کتابخانه حرم مطهر نیز تحویل تولیت حرم مطهر شد، گفت: امیدواریم جشن پایان کامل طرح و تحویل طرح توسعه حرم مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا (س) را در تابستان امسال برگزار کنیم.
رئیس ستاد توسعه عتبات عالیات اتمام طرح مرمت و بازسازی مناره شمالی ایوان حرم مطهر امام علی (ع) را دیگر دستاورد ستاد توسعه و بازسازی عتبات در شهر نجف اشرف برشمرد و گفت: کار متخصصان ایرانی برای مرمت بخش مرکزی ایوان نجف که آخرین مرحله از این طرح بزرگ محسوب می‌شود، در تعطیلات نوروز امسال آغاز شده است.
جلال مآب به دستاورد‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات در شهر کربلا اشاره کرد و گفت: در روز‌های پایانی سال گذشته شاهد دو اتفاق بزرگ در حرم مطهر حسینی بودیم؛ اول برگزاری جشن پایان عملیات ساخت سازه صحن حضرت زینب (س) با زیربنای بیش از ۱۳۵ هزارمترمربع و دوم آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح توسعه حرم مزین به نام صحن امام حسن (ع) با ۱۰۰ هزارمترمربع زیربنا.
وی به اقدامات ستاد و خیران حرم‌ساز در رفع محرومیت اشاره کرد و گفت: اگرچه وظیفه اصلی ستاد ایجاد زیرساخت‌های رفاهی برای زائران در عتبات است، اما با همت خیران حرم‌ساز و موکب‌ها، اقدامات خوبی در جهت کمک به مناطق محروم و توزیع بسته‌های معیشتی و ساخت مدرسه و خانه انجام شد.
به گفته رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، موکب‌های اربعینی و خیران زیر نظر ستاد توسعه و بازسازی عتبات امسال با رقمی معادل ۹۰ میلیارد تومان، طرح آبرسانی به روستا‌هایی که با تانکر سیار آبرسانی‌می‌شوند را بر عهده گرفته‌اند.
جلال مآب با اشاره به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: رهبر فرزانه انقلاب همواره بر مردمی ماندن اینگونه فعالیت‌ها تاکید دارند، از این رو تقویت، گسترش و تسهیل ارتباط ستاد با دوستداران اهل بیت در اولویت کاری امسال قرار دارد.
وی با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات، تشکلی مردم نهاد و برآمده از اعتقادات پاک دینی است افزود: ما امانتدار نذر خیران و نماینده دوستداران اهل بیت علیهم السلام در عمران و آبادانی حرم‌های مطهر هستیم.
جلال‌مآب با تاکید بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی، اطلاع‌رسانی و تبلیغی برای معرفی دستاوردها، اقدامات و طرح‌های دردست اجرای ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: از ستاد‌های استانی در سراسر کشور انتظار داریم تا نتایج فعالیت‌ها و گزارش پیشرفت طرح‌ها را به صاحبان اصلی این امانت یعنی مردم به صورت شفاف ارائه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده دوماه در نجف به عنوان نیروی متبرع خدمت نموده ام مشتاق اعزام مجدد جهت خدمت در حرمهای مطهر می باشم .ولی هرچه با ستاد تماس می گیرم مایوس می شوم.به خدا قسم اگر اعزام نیروی کار انجام شود و بنده جابمانم در قیامت از مسلولین امر به خدای متعال و معصومین ع شکایت خواهم نمود.
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)