• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۹۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۲
سیاسی » عمومی

بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی درباره عملیات اخیر در فلسطین اشغالی

مجمع جهانی بیداری اسلامی تاکید کرد: عملیات قهرمانه اخیر در سرزمین‌های اشغالی، نشان دهنده عمق نفوذ و اقتدار جبهه مقاومت و بطلان اقدامات سازشکارانه است.

بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی درباره عملیات اخیر در فلسطین اشغالیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجمع جهانی بیداری اسلامی در پی وقوع حوادث اخیر در تل آویو که منجر به کشته و مجروح شدن چند صهیونیست شد، در بیانیه ای، ضمن تبریک حماسه آفرینی جوانان غیور و عزتمند فلسطینی به ملت فلسطین تاکید کرد: جنایات گسترده رژیم صهیونیستی بر علیه ملت مظلوم فلسطین، منجر به ایستادگی و مقاومت روزافزون آنان در برابر اقدامات جنایتکارانه و اجرای نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و برخی کشور‌های مرتجع منطقه و سازشکاران گردیده که نشانه‌های آن را در عملیات قهرمانه اخیر در تل آویو می‌توان مشاهده کرد که از عمق نفوذ و اقتدار جبهه مقاومت در سرزمین‌های اشغالی و بطلان اقدامات سازشکارانه حکایت دارد و پیام روشنی است که دوران بزن در رو به پایان رسیده و پاسخ اقدامات این رژیم در جایی که تصور نمی‌کنند داده خواهد شد. این عملیات قهرمانانه و شکست مفتضحانه در برابر مجاهدان فلسطینی نیز بار دیگر ضعف، درماندگی و سردرگمی رژیم صهیونیستی و دستگاه‌های نظامی و امنیتی را بیش از پیش آشکار ساخته است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: این رژیم با ادعای قدرت پوشالی خویش تلاش می‌نماید تا حکام سازشکار را که بر خلاف خواست ملت‌های خویش به آرمان‌های فلسطین و ملت مظلوم منطقه خیانت کرده و می‌کنند مرعوب خویش ساخته و روند عادی سازی روابط را تسهیل نمایند، اما باید تاکید کرد مبارزه با اشغالگران، حق مشروع، بدیهی و طبیعی مردم بی دفاع فلسطین و پاسخی در قبال تعرض‌های مکررصهیونیست‌ها به اماکن مقدسه بیت المقدس و جنایات و تجاوزات مستمر رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردمی است که تحت مضایق و محرومیت‌های شدید در قدس شریف و سایر اراضی فلسطین قرار دارند و مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌ها و جنایات این رژیم به موفقیت‌ها و پیروزی‌های بی نظیری دست یافته و خیانت سازشکاران به آرمان‌های فلسطین نیز زمینه‌ساز بیداری اسلامی و تقویت مقاومت خواهد بود که مسئله فلسطین را زنده نگه داشته و مانعی اساسی در برابر پروژه‌های صهیونیستی بوده است. جنگ ۳۳ روزه لبنان، جنگ‌های ۲۲ روزه، ۱۲ روزه و ۵۱ روزه غزه و حماسه سیف القدس، همگی صفحات درخشان در کارنامه الگوی مقاومت و موجب افتخار جهان اسلام و همه آزادی خواهان جهان است.
مجمع جهانی بیداری اسلامی در این بیانیه افزوده است: تنها راه امت اسلام برای خروج از بحران‌ها و تهدیدات علیه ملت مظلوم منطقه رویکرد مقاومت است و ملت فلسطین رسالتی عظیم، الهی و افتخار آمیز در دفاع از قدس و مسجدالاقصی بر دوش دارند و همه کشور‌های اسلامی می‌بایست در خدمت آرمان فلسطین قرار گرفته و هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم نمایند.
این بیانیه تصریح کرده است: این مجمع با تاکید بر دستاورد‌های افتخارآمیز الگوی مقاومت قهرمانانه، تلاش برای آزادی فلسطین را به عنوان محور وحدت همه ملت‌های مسلمان و آزادی خواه می‌داند و بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین و مبارزات رهایی بخش مردم آن تاکید می‌کند و از همه ملتها، نخبگان و مجامع بین المللی می‌خواهد تا در جهت تامین امنیت مردم فلسطین بر اساس اصل دفاع مشروع از خود در مقابل اشغال و تروریسم رژیم آپارتاید صهیونیستی، عمل کرده و مانع تجاوزات و جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در فلسطین شوند چرا که نژاد پرستی، سرکوب، کشتار، زندانی کردن، محرومیت دامنه دار و تلاش برای تحقیر روزانه ملت مظلوم فلسطین و همچنین تروریسم عریان رژیم آپارتاید صهیونیستی، ریشه اصلی همه ناآرامی‌ها در فلسطین است.
مجمع جهانی بیداری اسلامی در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به این که تنها راه حل بحران فلسطین برگزاری همه پرسی با مشارکت همه ساکنین اصلی فلسطین است تصریح کرد: با تاکید بر خوی سرکش، قانون گریز و عهدشکن رژیم جعلی صهیونیستی؛ بار دیگر با تاکید بر نادرستی طرح‌های قبلی سازش اعلام می‌دارد؛ مقاومت، تنها انتخاب ملت تحت اشغال فلسطین برای وادار کردن این رژیم اشغالگر به پذیرش راه حلی دموکراتیک به منظور آزادی قدس شریف و تعیین سرنوشت فلسطین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)