• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۰۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
اقتصادی » اقتصاد کلان

فراخوان عضویت در اتاق تعاون ایران

فراخوان عضویت در اتاق تعاون ایران همزمان با سالروز تاسیس خود در ۲۱ فروردین منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن فراخوان به این شرح است:
بسمه تعالی

اتاق تعاون ایران بعنوان عالی‌ترین نهاد متولی غیر دولتی بخش تعاون افتخار دارد در طلیعه سال نو و مقارن با ماه پرخیر و برکت رمضان و همزمان با سالروز تاسیس خود در ۲۱ فروردین ماه، در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر شبکه سازی تعاونی‌ها برای کارآمدتر کردن نقش آن‌ها در فرایند فعالیت‌های اقتصادی و زمینه سازی حضور مشارکت حداکثری مردم در این فعالیت‌ها و بهبود فضای کسب و کار کشور با تأکید بر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، از کلیه تعاونی‌های فعال در عرصه‌های مختلف با حوزه فعالیت ملی و بین المللی دعوت نماید با عضویت در اتاق تعاون ایران مستقیماً از خدمات این نهاد فراگیر و فرصت حضور آن در شورا‌ها و مجامع عالی کشور بهره‌مند شوند؛ لذا از تمامی تعاونی‌های بزرگ و ملی دعوت می‌شود به منظور اطلاع از خدمات، شرایط و ارائه در خواست عضویت خود در اتاق تعاون ایران، با مراجعه به سایت این نهاد به نشانی WWW.ICCCOOP.IR اطلاعات درخواستی را تکمیل کنند تا اقدامات لازم جهت عضویت آن‌ها و ارتباط مستقیم کارشناسان اتاق تعاون ایران با آن‌ها بعمل آید.

پیام رئیس اتاق تعاون ایران به مناسبت سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران
 
بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران طی پیامی بیست و هشتمین سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران را به جامعه بزرگ تعاون تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران متن پیام به این شرح است:
بسمه تعالی
«… وَ تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی وَ لا تَعاوَنُوا عَلَی الْإِثْمِ وَ الْعُدْوانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (مائده/ ۲)»
«…و (همواره) در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید و (هرگز) در راه گناه و تعدی همکاری ننمائید و از خدا بپرهیزید که مجازاتش شدید است.»

یکی از برترین تعالیم قرآنی که در دین مبین اسلام نیز موکدا تاکید شده است، تعاون در کارهای نیک است.

۲۱فروردین ماه هرساله یادآور به بار نشستن این آیه شریفه و سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران به عنوان متولی غیردولتی بخش تعاون است و امروز پس از سالها تلاش صادقانه، در بیست و هشتمین سالروز تاسیس این نهاد که مقارن با ماه مبارک رمضان شده، هر روز بر تاثیر و نقش مهم اتاق تعاون ایران در اقتصاد ملی میهمن عزیز اسلامی افزوده می شود.

اهداف تعیین شده برای فردایی بهتر، شکوفا و همراه با آرمانهای بزرگ نقشه راه اتاق تعاون ایران بوده است . پیش‌بینی و جریان سازی وحمایت از تک تک اعضاء تعاونیها برای رسیدن به هدف متعالی در روح و جان، موسسان این نهاد مردمی درخشان بوده است.

حال که در پله۲۸ اُم هستیم، خوشوقتیم که اتاق تعاون ایران نقش و جایگاه رفیعی در فرایند تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیریهای خرد و کلان از طریق عضویت در اکثر شوراها و مجامع عالی اقتصادی دارد و با تعامل مثبت و فعال با ارکان حاکمیت تمامی اهتمام خود را بر مطالبه گری و پیگیری انتظارات قانونی تعاونی‌ها معطوف نموده است.

اکنون اتاق تعاون ایران به برکت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و بهره گیری از قوانین مترقی مرتبط و نیز حضور فعال در هیات مدیره اتحادیه بین المللی تعاون، تمام تلاش خود را معطوف ارتقای بخش مردمی تعاون نموده است.

در بیست و هشتمین سالگرد فعالیت اتاق تعاون ایران که شعار سال با نگاه عالمانه و واقع بینانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» تعیین شده، فرصت مغتنمی است که از ظرفیت های بخش مردمی تعاون کشور برای تحقق منویات معظم له استفاده شود.

اینجانب سالروز تأسیس اتاق تعاون ایران را به تمامی تعاونگران و تلاشگران این عرصه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، امید است در پرتو عنایات حق تعالی و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) و با پیروی از توصیه های مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی ) همه با هم در پیشبرد اهداف و ارتقاء جایگاه تعاون و تحقق سهم ۲۵درصدی از اقتصاد ملی گام برداریم.
بهمن عبداللهی
رئیس اتاق تعاون ایران.

تفاهم‌نامه همکاری اتاق تعاون ایران و سازمان ملی بهره‌وری ایران

 
 
 
تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین اتاق تعاون ایران و سازمان ملی بهره‌وری ایران امضا شد

امروز در سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران و در راستای تحقق سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور، تفاهم نامه همکاری فی مابین اتاق تعاون ایران با ماموریت توسعه همه‌جانبه و کیفی فعالیت‌های بخش تعاونی در حوزه‌های مختلف، تقویت اتاق‌های تعاون استان‌ها و کمک به افزایش سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی و سازمان ملی بهره‌وری ایران به‌عنوان متولی امر سیاست‌گذاری، تنظیم‌گری، برنامه‌ریزی، پایش و ارزیابی بهره‌وری عوامل تولید در کشور امضا شد.

امروز در سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران و در راستای تحقق سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی کشور، تفاهم نامه همکاری فی مابین اتاق تعاون ایران با ماموریت توسعه همه‌جانبه و کیفی فعالیت‌های بخش تعاونی در حوزه‌های مختلف، تقویت اتاق‌های تعاون استان‌ها و کمک به افزایش سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی و سازمان ملی بهره‌وری ایران به‌عنوان متولی امر سیاست‌گذاری، تنظیم‌گری، برنامه‌ریزی، پایش و ارزیابی بهره‌وری عوامل تولید در کشور امضا شد.

در این مراسم، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، ضمن تبریک سالروز تاسیس اتاق تعاون ایران و آرزوی قبولی طاعات در ایام ماه مبارک رمضان بیان داشت: موضوع بهره وری یکی از مولفه هایی است که در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار می گیرد.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد از رشد اقتصادی باید از محل بهره وری تامین شود که در حال حاضر سهم بهره وری از رشد اقتصادی رقم قابل توجهی نیست.

عبداللهی با تاکید بر آمادگی اتاق تعاون ایران برای همکاری و استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های سازمان ملی بهره وری ابراز داشت: بخش تعاون به عنوان یکی از بخش های اقتصادی کشور، می تواند از تخصص و ظرفیت و توانمندی های این سازمان بهره مند شود.

در ادامه این نشست، پیشوایی رئیس سازمان ملی بهره وری ایران نیز اظهار داشت: رشد اقتصادی به دو روش نهاده محور و استفاده از داشته هایی که داریم، صورت می گیرد.

وی گفت: هدف این است که در بودجه امسال رشد اقتصادی ۸درصد باشد که ۳.۵درصد آن قرار است از محل بهره وری تامین شود.

رئیس سازمان ملی بهره وری افزود: این درحالی است که کشورهای قاره آسیا رشد شاخص کل بهره وری ۱.۷ است که نشان می دهد ۱۷درصد رشد اقتصادی از محل بهره وری بوده است.

وی با اشاره به آمار بهره وری در سال ۹۹ بیان داشت: رشد آمار بهره وری نیازمند تلاش و جهاد است. ما در سال ۹۹ آمار خوبی در خصوص بهره وری داشتیم که ناشی از گشایش های اقتصادی و رشد منفی ساعات اشتغال ناشی از همه گیری بیماری کرونا بود.

پیشوایی با بیان اینکه بخش های مختلف اقتصادی باید چابک تر و فعال تر حرکت کنند، خاطرنشان کرد: استراتژی ما داشتن ستاد چابک و دانا با بازوان توانایی نظیر دانشگاه ها، بخش تعاون و سایر بخش ها است.

وی امضای این تفاهم نامه را گام مهم و موثری در آغاز دانست و گفت: انعقاد این تفاهم نامه فرصت مغتنمی است که فصل و فرصت های مشترک را شناسایی کرده و روی آنها کار کنیم.

پیشوایی ادامه داد: در این خصوص یکی از محورها می تواند توانمندی سازی بخش تعاون باشد و معتقدیم باید در درون بخش این توانمندسازی صورت گیرد. وی خاطر نشان کرد: نوآوری، رقابت و همکاری مثلث بهره وری است و بخش تعاون الگوی خوبی برای ترویج آن محسوب می شود و سازمان ملی بهره وری ایران با تمام امکانات در خدمت بخش تعاون خواهد بود.

توانمندسازی و ارتقاء بهره‌وری نیروی انسانی در بخش تعاون،  به‌اشتراک‌گذاری تجارب و دانش ضمنی سازمان و اتاق در راستای ارتقای بهره‌وری سازمانی و نیروی انسانی،  تقویت و توسعه رویکرد بهره‌وری در شرکت‌ها و نهادهای بخش تعاون،  تسهیل استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری در شرکت‌های بخش تعاون، مشارکت در تدوین برنامه‌های راهبردی ارتقای بهره‌وری،  ترویج و تبیین مفهوم بهره‌وری در بخش تعاون و طراحی و تدوین جایزه بهره‌وری در بخش تعاون از مهمترین اهداف امضای این تفاهم بیان شده است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)