• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۱۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
قزوین » اجتماعی

کاهش ۱۰۰ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات درون شهری در استان قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کارکنان انتظامی، راهور و پلیس‌های تخصصی در ایام نوروز ۱۴۰۱، از کاهش ۱۰۰ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات درون شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سردار علی ابراهیمی، فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: تمامی کارکنان کاهش ۱۰۰ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات درون شهری در استان قزوینفرماندهی انتظامی استان در ایام نوروز، با اقدامات شبانه روزی در راستای تامین نظم و امنیت شهروندان و مسافران نوروزی که از محور‌های مواصلاتی استان در حال سفر بوده و یا میهمان مردم عزیز قزوین بودند، تلاش کرده اند.

وی افزود: با یاری خداوند متعال و اهتمام شبانه روزی کارکنان در حوزه روان سازی ترافیک، در حوزه درون شهری شاهد کاهش ۱۰۰ درصدی آمار تصادفات فوتی و همچنین کاهش ۱۵ درصدی در تصادفات جرحی و ۱۷ درصدی در تعداد مجروحین، نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان به ثبت رسیده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه با ثبت تعداد ۴۸۶ فقره تصادف از ابتدای سال با ۱۲ درصد افزایش در این خصوص مواجه بوده ایم، یادآور شد: برابر آمار بدست آمده سهم استان قزوین از تصادفات کشور با دارا بودن ۶ هزار و ۶۷۵ کیلومتر معادل ۶/۳ درصد از کل راه‌های کشور، حدود ۸/۲ درصد می‌باشد.

سردار ابراهیمی بیان داشت: آمار تردد‌های انجام از محور‌های مواصلاتی استان، با ثبت تعداد قابل توجه، ۲۰ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۳۲۶ خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳/۱۱ درصد افزایش داشته، که خوشبختانه علیرغم افزایش ۹۸/۷۴ درصدی در تصادفات جاده ای، میزان فوتی‌ها با ۷۵ درصد کاهش روبه رو بوده است.

وی افزود: آمار تصادفات جرحی با ۷۲/۹۲ درصد و تصادفات خسارتی با ۱۲۶/۴۷ درصد افزایش رو به رو بوده، که در تعداد مجروحان هم آمار، ۳۸/۶۷ درصد افزایش ثبت شده است.

سردار ابراهیمی تصریح کرد: در بحث اعمال قانون با ۲۴۸ درصد افزایش نسبت به سال گذشته، ۹۴ دستگاه خودرو به علت تخلفات حادثه‌ساز روانه پارکینگ شده و میزان برخورد با رانندگان متخلف ۳۱ درصد رشد داشته، که در مجموع افزایش ۴۸/۶ درصدی اعمال قانون برای رانندگان متخلف به علت ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته را داشته‌ایم.

فرمانده انتظامی استان قزوین در حوزه عملکرد پلیس فتا گفت: با تکیه بر دانش و تلاش مجدانه کارشناسان و کارآگاهان پلیس فتا ۱۰۰ درصد پرونده‌های سایبری که به این یگان تخصصی ارجاع شده مورد رسیدگی و پیگیری ماموران قرار گرفته و ۷ نفر در این خصوص به مرجع قضایی معرفی شدند.

سردار ابراهیمی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون کلاهبرداری رایانه‌ای، برداشت اینترنتی و مزاحمت اینترنتی به ترتیب بیشترین تعداد پرونده‌های واصله را به خود اختصاص داده‌اند، تصریح کرد: با عنایت به گستردگی فضای سایبری و همچنین رشد استفاده از این فضا بین افراد و فعالیت روزمره کاربران در شبکه‌های اجتماعی با ۳۶ درصد افزایش جرایم سایبری در استان نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.

فرمانده ارشد انتظامی استان قزوین خاطر نشان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی ضمن رسیدگی به ۷۴ پرونده اقتصادی و قاچاق، به ارزش ۱۱۴ میلیارد و ۷۰۷ میلیون ریال در استان، ۲۳ دستگاه خودرو سواری، ۴ دستگاه خودرو شوتی، ۱۸ دستگاه کامیونت حامل بیش از ۲۴ هزار کیلو مرغ زنده را توقیف و ۷۴ نفر که مرتبط با جرائم اقتصادی بودند را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به کشف ۶۳۲ هزار و ۵۹۷ عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در ایام پایانی سال بیان داشت: در حوزه کشف پرونده‌های سرقت، ۱۱ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته در ایام نوروز به ثبت رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)