• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۰
سیاسی » سیاست خارجی
صدرالحسینی در گفتگوی ویژه خبری؛

رژیم صهیونیستی از درون فروپاشیده است

کارشناس و تحلیلگر مسائل غرب آسیا و امور بین الملل با بیان اینکه فروپاشی رژیم صهیونیستی را از درون می توانیم مشاهده کنیم گفت: امسال روز قدس روز ویژه ای در تمام دنیا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، آقای صدرالحسینی در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: تمام حرکت هایی که از تقریبا از 40 سال قبل به این طرف در موج های مختلف و انتفاضه های گوناگون مشاهده می کنیم، تکه های یک زنجیر هستند که باید به گلوی نظام سلطه و رژیم غاصب صهیونیستی بیفتد.

وی افزود: همه این حرکت ها را می توانیم در قالب مبارزه یک مردم مظلوم اما مقاوم و ایستاده ببینیم که در شکل ها و انتفاضه های مختلف بروز و ظهور پیدا می کند.

وی گفت: اتفاقاتی که در هفته های گذشته در پایتخت رژیم صهیونیستی افتاد دارای اهمیت بود به دلیل اینکه تصور می شد در غزه یا در مناطقی که دور از مرکز امنیت رژیم صهیونیستی است این اتفاقات می افتد.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: در طول پنج دهه گذشته با تبلیغات و امکاناتی که به رژیم صهیونیستی داده اند، تلاویو یک نقطه امن معرفی می شد.

وی اضافه کرد: اتفاقاتی که در هفته اخیر افتاد این هیمنه را شکست در واقع نشان داد که نه تنها گنبد آهنین نمی تواند از رژیم صهیونیستی حمایت کند بلکه سرویس های اطلاعاتی مختلف داخلی و خارجی هم این توان را ندارند که در مقابل مقاومت ایستادگی کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل گفت: در حوزه اقتصادی، سیاسی و امنیتی، امروز شکنندگی های واقعی در رژیم صهیونیستی ایجاد شده است.

رژیم صهیونیستی از درون فروپاشیده است

وی افزود: تمام تبلیغات 40 سال گذشته که بخشی از کشور موعود و سرزمین موعودی که صهیونست ها تبلیغ می کردند الان شکسته شده است.

صدرالحسینی گفت: در تنش هایی که در طول دو سال گذشته رخ داد، اتفاقاتی که نتانیاهو در زمان نخست وزیری رقم زد، مجدداً بازگشت و مهاجرت معکوس را به شدت دیدیم.

وی افزود: قطعاً شرایطی به وجود آمده است که رفتن به سمت سرزمین های اشغالی برای هیچ یک از کسانی که حتی با تبلیغات یهودیت این کار را انجام می دهند، نخواهد افتاد.

صدرالحسینی گفت: به نظر می رسد همانطور که بعضی از رهبران فلسطینی می گویند دیگر نیازی به استفاده از موشک نیست، اتفاقاتی در داخل رژیم صهیونیستی افتاده است که باید این سرزمین را رها و خارج شوند.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: اصل تشکیل حاکمیت غاصبانه اشتباه بوده یعنی از ابتدا هیچ پایه و اساسی نداشته است.

وی گفت: جنین یک نقطه ای فلسطین اشغالی است که تصور می کردند نمی توانند روی حوزه مبارزاتی و مقاومتی حساب کرد اما بعد از اینکه متوجه شدند بخشی از این اقداماتی که در تلاویو صورت گرفته توسط جوانان متولد شده و تعلیم یافته در جنین رخ داده، فشارهای خودشان را در این منطقه افزایش دادند.

صدرالحسینی گفت: با توجه به کاهش توان کووید 19 در روز قدس خواهیم دید، مردم دنیا در طول دو سال گذشته تنفر خودشان را نسبت به رژیم صهیونیستی در گلوها برای روز قدس نگه داشته اند.

این کارشناس اضافه کرد: سکوت خبری در آنجا جایی نخواهد داشت و رسانه های بین المللی مجبور هستند حتماً از جهت حرفه ای راهپیمایی ها و تجمعات را در روز قدس پوشش دهند.

رژیم صهیونیستی از درون فروپاشیده است

در ادامه کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: سطح اقدامات مقاومت دریک سطح گسترده تر به لحاظ کیفیت و حوزه جغرافیایی تغییر پیدا کرده است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی تصور نمی کرد که روزی جوان فلسطینی به تلاویو برود و عملیاتی را انجام دهد و راحت عملیات را ترک کند.

اکبری گفت: این اقدامات از منطقه 48 انجام می شود از جایی که رژیم صهیونیستی فکر می کند 70 ساله است که توانسته سلطه خود را در این منطقه حفظ کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: امروز رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده است که نه تنها در طول 70 سال دستاوردی نداشته است بلکه همچنان مقاومت در مناطق 48 و در مناطقی که آنها تصور نمی کردند از غزه شروع و تا کرانه باختری آمد و گسترش پیدا کرده است.

اکبری اضافه کرد: بنابراین این موضوع برای رژیم صهیونیستی نگرانی جدی و اساسی به وجود آورده است که دیگر آنها فقط با مقاومت فلسطین و غزه مواجه نیستند بلکه در درون خانه خودشان تهدید می شوند.

وی گفت: با توجه به اقدماتی که در حوزه های مختلف فضای مجازی و هکر ها انجام شده خیلی از رهبران آنها در امنیت نیستند و به راحتی رهگیری می شوند.

این کارشناس مسائل غرب افزود: بعد از اقدماتی که در تلاویو انجام شد مدت ها مغازه ها و مراکز مختلف بسته بود که نشان دهنده این است که احساس امنیت در این مناطق وجود ندارد.

اکبری گفت: عملیات ها هم به لحاظ نوع، کیفیت و جغرافیا امروز در یک سطح بسیار بالا و گسترده انجام می شود و این نگرانی که امروز برای رهبران رژیم صهیونیستی به وجود آورده نشان دهنده این است که آنها دیگر توان مقابله ندارند و هیچ نقطه امن برای اتکا و تکیه ندارند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی ادعایی در دنیا داشت که مرکز دموکراسی و رعایت حقوق بشر هستیم، این ادعا را سال ها به دنیا القا و تحمیل می کردند.

اکبری ادامه داد: با کشتن مادری که به لحاظ بینایی مشکل دارد نشان می دهد که شعارهایی که از گذشته هم می دادند ادعایی بیش نبود بنابراین دنیا هم امروز این حقیقت را فهمیده است.

این کارشناس مسائل غرب گفت: آن اعتبار نسبی که در دنیا برای خودشان ایجاد کرده بودند با جنایت هایی که مجبور می شوند انجام دهند تا رعب و وحشت در فلسطین ایجاد کنند از دست داده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار مزدا در دامغان
یک فوتی و دو مصدوم در حادثه واژگونی سمند
تقویم روز و اوقات شرعی پنجم آذر به افق آبادان و خرمشهر
سرمربی تیم فوتبال سپاهان: برنامه از پیش‌تعیین‌شده‌ای برای تعویض‌ها نداشتیم
ظرفیت بالای بوشهر برای تبدیل شدن به قطب مهم شیلاتی کشور
احیای ۱۸۰ هکتار از مراتع بجنورد برای توسعه گیاه دارویی باریجه 
۳ ماهواره سنجشی ایران ۷ دی‌، پرتاب می‌شوند
راه یابی تیم بسپارشیمی سپیدان به فینال لیگ ملی چوگان
فشار آلودگی برگلوی اصفهان
سرمربی تیم فوتبال الحسین: مقابل سپاهان شایسته مساوی بودیم
سازمان برنامه و بودجه موتور محرک دستگاه‌های اجرایی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
موزه‌های پایتخت تعطیل شد
حکمرانی آب، حلقه مفقوده آبخیزداری
سفر وزیر صمت به ترکیه برای شرکت در اجلاس اکو
برگزاری اردوی تیم پاراتیروکمان جوانان از ۷ آذر
مراکز اهدای خون استان فعال است
بازگشت تیم ملی کبدی بانوان از مسابقات قهرمانی جهان
پیش‌بینی وضعیت جوی کشور
انتشار جدول نمایش آثار چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)