• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۲۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بازدید ۵ ساعته معاون دادستان کل کشور از گمرک فرودگاه امام

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور بر تعیین تکلیف ۳ هزار ۳۰۰ تن کالای متروکه در انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی تاکید کرد.

بازدید ۵ ساعته معاون دادستان کل کشور از گمرک فرودگاه اماممعاون حقوق عامه دادستانی کل کشور گفت: گمرک فرودگاه امام خمینی باید تا ۱۵ اردیبهشت امسال، تکلیف اموال رسوبی و متروکه موجود در انبار‌ها را مشخص کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما غلامعباس ترکی در راستای صیانت از حقوق عامه و در جهت تعیین تکلیف و ساماندهی انبار‌های سازمان اموال تملیکی، از انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید کرد.


در این بازدید ۵ ساعته که مدیرکل سازمان فروش اموال تملیکی، مدیرکل گمرک فرودگاه امام (ره) و برخی از مدیران و مسئولان ذی ربط حضور داشتند ترکی با حضور در انبار‌های مختلف و بررسی وضعیت موجود در جریان آخرین اقدامات انجام شده در جهت ساماندهی این انبار‌ها قرار گرفت.


معاون دادستان کل کشور در این بازدید، در جمع مدیران و مسئولان مربوطه اظهار کرد: هدف از این جلسه و بازدید میدانی از انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، بررسی وضعیت انبار‌های کالا‌های رسوبی و متروکه است.


وی افزود: طبق گزارشات واصله ۳ هزار و ۳۰۰ تن کالای رسوبی در انبار‌های گمرک فرودگاه وجود دارد که بخشی از آن، کالا‌های قابل اشتعال و خطرناک بوده است که خوشبختانه این کالا‌های خطرناک از این محل به مکان‌های مطمئن منتقل شده است.


وی گفت: بنا به دستور ریاست معزز قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور ما وظیفه‌مند داریم نسبت به ساماندهی وضعیت موجود اقدام کرده و در صورت تخلف و قصور مدیران و مسئولان با آن‌ها برخورد قانونی داشته باشیم.


این مقام قضایی بیان کرد: باید دلایل رسوب این کالا‌ها توضیح داده و موانع و مشکلات موجود که مانع از ترخیص این کالا‌ها شده است عنوان شود تا موانع مرتفع شده و وضعیت موجود به وضعیت مطلوب تغییر کند.


معاون حقوق عامه دادستان کل کشور با بیان اینکه هوشمندسازی و اتصال دستگاه‌های اجرایی به یکدیگر یک ضرورت است گفت: متاسفانه سیستم ورود و خروج و نگهداشت کالا در انبار‌ها، سنتی بوده و این یک ضعف است.


ترکی با بیان اینکه روش‌های سنتی پاسخگوی وضعیت کنونی نیست اضافه کرد: باید انبار‌ها به صورت هوشمند مدیریت شود تا دیگر شاهد این میزان رسوب کالا در انبار‌ها نباشیم.


وی ادامه داد: طبیعتا بخشی از مشکلات کنونی به خاطر عدم وجود زیرساخت مناسب و مکانیزه نبودن انبارهاست و البته بخشی از رفع مشکلات هم نیازمند اصلاح قانون است تا رویه موجود برطرف شود.


این مقام قضایی با بیان اینکه کالا‌های موجود در انبار‌ها صاحبانی دارد و در اینجا امانت است گفت: باید در ساماندهی این انبار‌ها به گونه‌ای رفتار شود که حقی از مالکان این اموال تضییع نگردد و حقوق عامه رعایت شود. هیچ فردی راغب به این نیست که کالای خود را در گمرکات و انبار‌ها رها کرده و به دنبال ترخیص آن نباشد، اما فرآیند در برخی مواقع موجب میشود که صاحب کالا از ترخیص کالای خود ناامید شده و به دنبال آن نیاید.


معاون دادستان کل کشور عنوان داشت: بنا به گزارشات بخش زیادی از کالا‌های رسوبی به دلیل مسافری و پستی بودن آنهاست و، چون در بسیاری از موارد صاحبان کالا به قوانین گمرکی و ترخیص کالا اشراف ندارند به دنبال کالای وارد شده نیستند و موجب رسوب آن‌ها میشود.


وی خاطرنشان کرد: باید در جهت تسریع ترخیص کالا‌ها و کسب مجوزات لازم دستگاه‌های متولی به صورت متمرکز و تجمیع شده حضور داشته و یا نمایندگان آن‌ها مستقر باشند تا فرآیند ترخیص کالا کوتاه شده و صاحبان اموال هرچه سریعتر به حقوق خود دست یابند.


این مقام قضایی در بخش پایانی سخنان خود بر نظارت و ورود جدی دستگاه قضایی به موضوع ساماندهی انبار‌ها تاکید کرد و گفت: دستگاه قضایی به دنبال این است که انبار‌های بنادر، گمرکات، سازمان فروش اموال تملیکی سر و سامان پیدا کرده و حق و حقوقی از مردم عزیزمان تضییع نگردد. ما هم در دادستانی کل کشور ضمن استمرار این بازدید‌ها و بررسی‌ها و در صورت لزوم صدور احکام قضایی، آماده شنیدن نقطه نظرات و پیشنهادات مدیران و مسئولان متولی امر هستیم تا بتوانیم با هم افزایی و همکاری بین دستگاهی وضعیت انبار‌های کشور را ساماندهی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)