• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰
صفحه نخست » کل اخبار

تصفیه هوای داخل ساختمان با فیلتر آنتی‌باکتریال

شرکتی دانش‌بنیان نانوفیلتری به بازار عرضه کرده است که می‌تواند هوای ورودی به داخل ساختمان را تصفیه کند و به علت وجود خواص آنتی‌باکتریال مانع از ورود باکتری به فضای داخل منازل شود.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، شرکتی دانش‌بنیان نانوفیلتری به بازار عرضه کرده است که می‌تواند هوای ورودی به داخل ساختمان را تصفیه کند و به دلیل وجود خواص آنتی‌باکتریال مانع از ورود باکتری به فضای داخل منازل شود.

 

تصفیه هوای داخل ساختمان با فیلتر آنتی‌باکتریال

 

فیلتر هوا وسیله‌ای متشکل از مواد پارچه‌ای است که با توجه به مشخصات فنی سازنده قادر به جذب ذرات جامد معلق در هوا از قبیل غبار، آلودگی، گردوخاک و باکتری می‌باشد. فیلتر هوای آنتی‌باکتریال در کولر آبی برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها که ناشی از وجود رطوبت در محیط داخل کولر هستند، به کار برده می‌شوند.
با افزودن نانوذرات نقره در پارچه فیلتر، یون‌های حمله‌کننده به باکتری‌ها درون ساختار آن آزادشده و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند.
این شرکت ایرانی، فیلتر هوای ویژه‌ای تولید کرده است که می‌تواند میزان ورود غبار را به داخل ساختمان به حداقل برساند و از سوی دیگر به دلیل وجود نانوذرات با خاصیت آنتی‌باکتریال، عوامل بیماری‌زا نیز از طریق این فیلتر حذف می‌شوند.
این فیلتر‌ها روی کولر‌های آبی نصب می‌شوند و می‌توانند هوای ورودی به ساختمان را تصفیه کنند. فیلتر هوای آنتی‌باکتریال به دلیل داشتن نانوذرات می‌تواند عوامل بیماری‌زا را از بین ببرد. در فیلتر‌های معمولی، با گیر افتادن ذرات داخل فیلتر، شرایط برای رشد قارچ و باکتری‌ها در داخل فیلتر فراهم می‌شود، اما در این فیلتر‌های نانو به دلیل خواص آنتی‌باکتریال محیط عاری از قارچ و باکتری است.
این محصول یک فیلتر هوای آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات نقره است که به‌صورت پوشش روی کولر آبی برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد.
این فیلتر‌ها از سه بخش تشکیل شده‌اند، بخشی اول یک پوشش برزنتی می‌باشد که مقاوم در برابر نور خورشید است و با محافظت کولر آبی در برابر تابش مستقیم نور خورشید، تا حد زیادی از تبخیر آب جلوگیری به عمل آورده و به افزایش میزان خنک‌کنندگی و صرفه‌جویی در مصرف آب کمک می‌کند.
بخش دیگر این فیلتر لایه‌های فیلترکننده است که با توجه به چیدمان درنظر گرفته شده از ورود ریزگردها، عوامل آلرژی‌زا، ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون به فضای داخلی کولر جلوگیری می‌کند.
در داخلی‌ترین لایه این محصول، با استفاده از فناوری نانو، خاصیت آنتی‌باکتریال تکمیل شده و با افزودن نانوذرات نقره در پارچه فیلتر، یون‌های حمله‌کننده به باکتری‌ها درون ساختار آن آزاد شده و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)