• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

چین گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا را غیر قابل قبول دانست

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت، پکن آنچه به عنوان گزارش حقوق بشر از سوی آمریکا منتشر شده است و راست و دروغ را با هم درهم آمیخته است، رد می کند و قاطعانه با آن مخالف است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت، پکن آنچه به عنوان گزارش حقوق بشر از سوی آمریکا منتشر شده است و راست و دروغ را با هم درهم آمیخته است، رد می کند و قاطعانه با آن مخالف است.

به گزارش شبکه خبری سی سی تی وی، «ژائو لیجیان»، سخنگوی وزرات خارجه، این اظهارات را  در کنفرانس خبری روزانه اش در پاسخ به سوالی درباره به اصطلاح «گزارش‌های مربوط به شرایط حقوق بشر در کشور‌های جهان» که از سوی وزارت خارجه آمریکا منتشر شد، بیان کرد.
ژائو گفت: «محتوای مربوط به چین در این به اصطلاح "گزارش‌های مربوط به شرایط حقوق بشر در کشور‌های جهان" و اظهارات آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره این مسئله، حقایق را تحریف می‌کند، راست و دروغ را با یکدیگر در هم می‌آمیزد و مملو از دروغ‌های سیاسی و غرض ورزی ایدئولوژیک است. چین این گزارش را رد می‌کند و قاطعانه با آن مخالفت می‌کند.»
سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین گفت: «مردم چین بهتر از دیگران می‌توانند بگویند وضعیت حقوق بشر در چین چگونه است و جامعه بین الملل مدت هاست که درباره حاکمیت چین به نتیجه رسیده است. چنین حقایقی را به هیچ وجه نمی‌شود با یک گزارش یا اظهارات افراد خاص، انکار کرد. دولت آمریکا هر سال به چین تهمت می‌زند و قصد بدنام کردن آن را دارد و با انتشار گزارشی سالانه به کشور‌های دیگر جهان حمله می‌کند تا خود را "قاضی" و "الگوی" حقوق بشر معرفی کند. این نکته صرفاً ریاکاری و استاندارد‌های دوگانه آمریکا را آشکار می‌سازد.»

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ژائو در ادامه گفت: «وقتی بحث احترام به حقوق بشر و حفاظت از آن به میان می‌آید، آمریکا هم در کشور خود و هم خارج از آن، مرتکب اشتباهات فراوانی شده است. در داخل کشور که حفاظت از حقوق بشر، وعده‌ای توخالی است که آمریکا هیچ وقت به آن عمل نکرده است. آمریکا با در اختیار داشتن پیشرفته‌ترین فناوری و تجهیزات پزشکی در جهان، بیشترین تعداد ابتلا به کرونا و مرگ بر اثر آن را در جهان دارد. دولت آمریکا، به جای مبارزه با ویروس کرونا، در پی بهره برداری سیاسی از این موضوع است و پیوسته نظریه «انتشار ویروس از آزمایشگاه» را مطرح می‌کند و اجازه داده است مسئله نژادپرستی هم به موضوع ویروس کرونا مرتبط شود که همین نکته باعث وقوع مکرر جنایاتی بر اثر تنفر از آسیایی‌ها شده است.»
ژائو در پایان گفت: «آمریکا در خارج از خاک خود هم با تظاهر به حفاظت از حقوق بشر، سعی دارد بر برنامه اش برای سیطره پیدا کردن بر کشور‌های دیگر سرپوش بگذارد. جنگ‌هایی که آمریکا به راه انداخته است و ویرانی‌های ناشی از آنها، باعث شده است مردم از میهن خود فرار کنند، از جمله بیش از دو میلیون پناهنده و مهاجر که فقط از افغانستان، عراق و سوریه خارج شده اند. جنگِ به اصطلاح علیه تروریسم که آمریکا آن را به راه انداخت، جان بیش از ۹۰۰ هزار انسان را گرفته است. آمریکا باید فوراً به اظهارنظر‌های غیرمسئولانه، حمله کلامی و تهمت زدن به کشور‌های دیگر درباره مسئله حقوق بشر را متوقف سازد. در عوض، آمریکا بهتر است روی خودش تمرکز کند، روش هایش را اصلاح کند و صادقانه اقداماتی انجام بدهد که وضعیت حقوق بشر خودش بهتر شود و به این ترتیب به گسترش آرمان حقوق بشر بین المللی خدمتی کند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)