• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به کیفیت بالای آثار هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی بر اهمیت حضور صنعت اسباب‌بازی داخلی در بازار بین‌المللی تأکید کرد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مهدی علی‌اکبرزاده درباره نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون که تا ۲۸ فروردین در محل مرکز آفرینش‌های کانون در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود، گفت:جای خوشحالی است که امسال توانستیم پس از دو سال محدودیت‌های ناشی از کرونا، هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی را به شکل فیزیکی برگزار کنیم؛ نمایشگاهی با محصولات متنوعی از ۱۰۵ نشان داخلی و تولیدکنندگانی که به ارتقای سطح کیفیت محصولات و جلب رضایت کودکان و نوجوانان فکر می‌کنند.
وی ادامه داد: درست است که یک تولیدکننده باید به مبانی اقتصادی فکر کند، اما با محصولاتی که در این دوره نمایشگاه مشاهده می‌کنم، احساسم این است که مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان ما، عشق به کودکان و نوجوانان بوده است.
مدیرعامل کانون درباره لزوم حضور صنعت اسباب‌بازی ایران در عرصه‌های بین‌المللی بیان کرد: کیفیت آثار نسبت به گذشته خیلی خوب است و در صورت تداوم این روند، به مرور به مرحله‌ای از فعالیت‌های تولیدی در عرصه اسباب‌بازی می‌رسیم که بتوانیم اسباب‌بازی‌هایمان را به بازار‌های جهانی ارائه کنیم. خوشبختانه به تازگی عضو انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا شده‌ایم و این عضویت فضایی را ایجاد خواهد کرد که ما بتوانیم به تدریج در جشنواره‌ها و مناسبت‌های بین‌المللی شرکت کنیم و تاثیرات اسباب‌بازی‌های خودمان را روی کودکان و نوجوانان خارج از کشور هم ببینیم.
علی‌اکبرزاده خاطرنشان کرد: کانون و در ذیل آن شورای نظارت بر اسباب‌بازی قصد دارد فضایی فراهم کند تا تولیدکنندگان ما به‌راحتی در فضای بین‌المللی حضور یابند و بازخورد مخاطبان یعنی کودکان و نوجوان و خانواده‌ها را در سطحی فراتر دریافت کنند. ما هم تجربیاتی را از حضور در این نمایشگاه‌ها کسب می‌کنیم که طبیعتا در برنامه‌ریزی‌های آینده تاثیرگذار خواهد بود.
وی درباره توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان در کانون افزود: به امید خدا دفتری را برای استقرار و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز آفرینش‌های کانون درنظر خواهیم گرفت و فضایی ایجاد خواهیم کرد که شرکت‌های دانش‌بنیانی که می‌توانند در عرصه اسباب‌بازی فعالیت کنند، در این مکان حضور یابند.
علی‌اکبرزاده درباره ضرورت صادرات اسباب‌بازی به خارج از کشور اظهار کرد: یک بخش ارتباطی ما از طریق شورای نظارت بر اسباب‌بازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت است که می‌تواند ما را در این عرصه بسیار کمک کند. همچنین از طریق بخش خصوصی و نهاد‌های دولتی که در این عرصه دارای توانایی و صاحب نظر هستند، اقدام‌هایی را برای صادرات محصولات اسباب‌بازی شروع کرده‌ایم و انتظار داریم که در سال ۱۴۰۱ این تلاش‌ها به بار بنشیند و محصولات تولیدشده در صنعت اسباب‌بازی داخلی، به مجامع بین‌المللی راه یابد.
نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی مصادف با ایام رمضان از ۲۱ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ تا ۱ بامداد در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تور جهانی تنیس جوانان؛ جدال مدعیان برای قهرمانی
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
دریای آرام همراه با مه رقیق در سواحل هرمزگان، ۹ آبان
هفته آینده هم خبری از بارش مناسب در کرمانشاه  نیست
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش های اتمی آمریکا
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
۹ مدال رنگارنگ سهم دختران خوزستانی از مسابقات وزنه‌برداری جوانان کشور
احیای ۱۵ معدن راکد در آذربایجان‌غربی
دستگیری عامل نزاع و درگیری در باغ جنت شیراز
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار تخلف صنفی در تعزیرات حکومتی خوزستان
همایش بزرگ پیاده روی و ورزش در شورین همدان
شنیده شدن سوت نخستین قطار گردشگری گیلان
از چاله به چاه؛ روایتی از نهم آبان سالروز انقراض قاجاریه و آغاز حکومت پهلوی
سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری دریایی حمایت می‌شوند
دور نخست جام حذفی اسپانیا؛ صعود ویارئال بتیس و اسپانیول
استاندار آذربایجان‌غربی: فرمانداران محور توسعه شهرستان‌ها هستند
رقابت انتخاباتی در جنوب عراق
مادران فلسطینی چشم به راه فرزندان
مجلس یکشنبه تکالیف وزارت ارتباطات در طرح ملی هوش مصنوعی را مشخص می‌کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
دستور ازسرگیری آزمایش سلاح‌های‌ هسته‌ای از سوی ترامپ
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)