• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
اجتماعی » جامعه و شهری

افزایش تنوع دارو‌های تولیدی در هلال‌احمر با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان‌

رئیس جمعیت هلال‌احمر بر لزوم توسعه فعالیت‌های پژوهشی و تلاش برای ساخت دارو‌های متنوع در هلال‌احمر با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: این اقدام در پیشگیری از خروج ارز کشور و ایجاد امنیت دارویی بسیار موثر است.

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر پیرحسین کولیوند با حضور در سازمان تدارکات پزشکی ضمن تقدیر از خدمات این سازمان در واردات و توزیع واکسن کرونا در سال گذشته گفت: اقدامات جهادی جمعیت هلال‌احمر در واردات واکسن و تهیه و تولید دارو‌های مختلف و تجهیزات پزشکی در ایام اوج همه‌گیری کرونا بر مردم ایران، مدیران و تصمیم‌گیران نظام مقدس جمهوری اسلامی پوشیده نیست.
افزایش تنوع دارو‌های تولیدی در هلال‌احمر با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان‌
رئیس جمعیت هلال‌احمر بر توجه ویژه به شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" نام‌گذاری شده است؛ تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دارویی و تامین تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر با توسعه فعالیت‌های پژوهشی با اتکا به ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در کشور می‌توانند ضمن ایجاد امنیت دارویی در کشور، از خروج ارز و کم‌تاثیر کردن تحریم‌های ظالمانه علیه ایران نقش موثری بازی کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر صبح امروز با حضور در سازمان‌تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، با کارکنان داروخانه مرکزی و شرکت‌های دارویی زیر مجموعه این سازمان دیدار کرد و از نزدیک مشکلات، پیشنهاد‌ها و انتقاد‌ها را شنید.
 
 
سرمایه اجتماعی هلال احمر در ایران، حاصل یک قرن فعالیت است
 
دبیرکل جمعیت هلال احمر هم با شرکت در آیین «شکرانه خدمت» از تلاش‌های امدادگران و جوانان هلال‌احمر قم در طرح‌های ملی منتظران ظهور و خدمات نوروزی قدردانی کرد و گفت:سرمایه اجتماعی هلال احمر در ایران، حاصل یک قرن فعالیت است.
 ۲۵۰ نفر از امدادگران، جوانان و خیرین قم با شرکت در آیین «شکرانه خدمت» در شبستان حرم مطهر حضرت معصومه(س) میزبان دبیرکل جمعیت هلال‌ احمر، رئیس سازمان امداد و نجات و رییس سازمان جوانان این جمعیت بودند.
در این مراسم دکتر یعقوب سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال‌احمر گفت: تمام تلاش و همت جمعیت بر این است که فعالیت‌های خود را روز به روز از لحاظ کمی و کیفی توسعه دهد و این تنها با افزایش و حفظ سرمایه‌‌های اجتماعی در این سازمان مردم‌نهاد و جهان شمول، محقق خواهد شد.
دکتر یعقوب سلیمانی اظهار کرد: مصداق همدلی، هماهنگی، مودت، برادری، دوستی، بی‌غرضی را در اعضای جوانان، امدادگران و داوطلبان مشاهده می‌کنیم که ناشی از اصول و اهداف جمعیت است و همواره باید به آن توجه داشته باشیم.
سلیمانی با اشاره به اینکه حضور جوانان بدون هیچ چشمداشتی در پایگاه‌های هلال احمر در ایام نوروز و دور از خانواده، نشان‌دهنده‌ی ایثار و فداکاری آنها و تداعی گر سنگر‌ها و فضای معنوی جبهه‌ در دوران دفاع مقدس است گفت: نقش جمعیت هلال احمر و فداکاری اعضای آن در دوران دفاع مقدس در حوزه‌های امداد و نجات، داوطلبی و هم در مشارکت و مساعدت و حتی حمل مجروحین در دوران انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.
سلیمانی جشن‌های یکصدمین سال تاسیس جمعیت هلال احمر در ایران و هفته هلال احمر در اردیبهشت‌ سال جاری را فرصت برای یادآوری ایثارگری امدادگران در قرن گذاشته دانست‌
وی همچنین از خدمات جمعیت هلال احمر استان قم در طرح‌ ملی نوروزی 1401 در حوزه‌های امداد و نجات، ایمنی و سلامت، پیشگیری، هلال رحمت، خدمات بشردوستانه جوانان و طرح ملی منتظران ظهور تشکر کرد و این خدمات را مرهون فداکاری و ایثار اعضای این جمعیت دانست
در این مراسم همچنین محمدرضا بهرامی مدیر عامل جمعیت هلال احمر قم گفت: بیش از 20 هزار نفر از زائران و مجاوران مسجد مقدس جمکران از خدمات امدادی، درمانی، آموزشی و فرهنگی طرح ملی منتظران ظهور در ایام نیمه شعبان بهره‌مند شدند.
وی افزود: 30 پایگاه اطلاع‌رسانی و امدادی، هدایت عملیات و راهنمایی زائران و مجاوران را بر عهده داشتند و 683 تن از پزشکان، پرستاران، امدادگران و نجاتگران به ارائه خدمات پرداختند و همچنین در این طرح 44 دستگاه خودروی نجات و امدادی و 2 فروند بالگرد به کارگیری شد.
وی با اشاره به طرح‌های نوروزی هلال احمر استان قم بیان کرد: در طرح ملی امداد و نجات نوروزی 715 نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شدند که در این طرح 173 امدادگر و نجاتگر در قالب 36 تیم در 11 پایگاه ثابت و سیار با به کارگیری 14 خودروی نجات و آمبولانس به مسافرین و زائرین خدمات ارائه کردند و همچنین در طرح ملی خدمات بشردوستانه به مسافرین نوروزی، بیش از 15 هزار نفر از مسافرین از خدمات راهنمایی جوانان بهره‌مند شدند.
در این مراسم نشان خادم افتخاری از سوی مدیر حرم مطهر حضرت معصومه(س) به دبیر کل جمعیت هلال احمر اعطا و مقرر شد خانه هلال حرم حضرت معصومه راه‌اندازی شود.
همچنین دبیرکل جمعیت هلال احمر در جریان این سفر یک روزه به قم از پایگاه‌های امداد و نجات این استان بازدید کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)