• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۵۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱
سیاسی » دولت
بازدید مخبر از مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران (دیسپاچینگ)؛

استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها برای کاهش مصرف برق

معاون اول رئیس جمهور در بازدید از مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران (دیسپاچینگ) از نحوه کنترل و مدیریت شبکه برق کشور آگاه شد.

استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها برای کاهش مصرف برقبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما‏ ، دکتر محمد مخبر عصر امروز (پنجشنبه) با حضور در وزارت نیرو، ضمن اطلاع از میزان تولید، مصرف و صادرات برق کشور، از تلاش ها و اقدامات شبانه‌روزی کارکنان و دست اندرکاران صنعت برق کشور قدردانی کرد.

معاون اول رئیس جمهور با حضور در نشستی با حضور معاونین و مدیران ارشد وزارت نیرو، تامین آب و برق را از مهم ترین و اساسی ترین خدمات برای مردم برشمرد و افزود: تمامی ابعاد زندگی مردم با آب و برق درگیر است و هیچ ساحتی از زندگی مردم نیست که متأثر از این خدمات نباشد.

دکتر مخبر با تأکید بر اینکه دولت برای تحقق اهداف وزارت نیرو تمامی حمایت ها و پشتیبانی های لازم را از این دستگاه اجرایی انجام خواهد داد،  اظهار امیدواری کرد مجموعه وزارت نیرو بتواند فصل تابستان پیش رو را نیز به خوبی مدیریت کند تا شاهد خاموشی نباشیم.

معاون اول رئیس جمهور گفت: وزارت نیرو دستگاهی خوشنام در جامعه است که امیدوارم بتواند با توسعه خدمات این جایگاه را استمرار و ارتقا بخشد.

دکتر مخبر با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرینی» اظهار داشت: وزارت نیرو می تواند به منظور جامه عمل پوشاندن به شعار سال جدید ضمن هماهنگی با وزارت صمت و کارخانه های تولید لوازم برقی، فراخوانی را جهت همکاری و مشارکت شرکت های دانش بنیان منتشر کند تا با استفاده از دانش و ظرفیت شرکت های دانش بنیان گامی مهم در کاهش مصرف و جبران کمبود برق برداشته شود.

وی ادامه داد: همچنین وزارت نیرو می‌تواند با وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تغییر الگوی کشت همکاری مناسبی داشته باشد.

دکتر مخبر از وزیر نیرو خواست یک بسته پیشنهادی جامع برای رفع مسائل و توسعه خدمات صنعت آب و برق کشور با برنامه زمان بندی و اعتبار مشخص تدوین و آن را به جلسه هیئت وزیران ارائه دهد تا با تصویب این بسته پیشنهادی، مسایل و موانع پیش روی صنعت آب و برق مرتفع شود.

معاون اول رییس جمهور  در ادامه به موضوع انتقال آب از دریا نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ایران کشوری است که در شمال و جنوب آن دریا واقع شده ولی در مرکز از مسئله خشکی رنج می برد، وزارت نیرو با پیگیری برنامه های انتقال آب از دریا می تواند یک یادگاری ارزشمند در این دوره از خود برجای بگذارد.

دکتر مخبر افزود: اقتصاد دریامحور نیز یکی از زمینه های اشتغال آفرین و پردرآمد است که اگر به خوبی به آن پرداخته شود می تواند به اداره کشور از محل درآمدهای اقتصاد دریامحور کمک کند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به وجود آب های ژرف در اعماق زمین،  افزود: این یک موهبت الهی است که در مناطق خشک و کویری کشورمان معمولاً آب ژرف وجود دارد و بسیار خوب است که در این خصوص توجه کافی صورت بگیرد.

در این جلسه وزیر نیرو نیز گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرا ارائه کرد و گفت: در صنعت برق از شبکه گسترده ای در کشور برخوردار هستیم که از نظر پوشش در سطح جهان بی نظیر است و جمعیت شهرها را به صورت صد در صد و جمعیت روستاها را تا بیش از ۹۹ درصد تحت پوشش قرار داده است.

وی افزود: ظرفیت نیروگاه های کشور از هفت هزار مگاوات در زمان آغاز انقلاب اسلامی به بیش از ۸۵ هزار مگاوات رسیده و امروز نه تنها در احداث نیروگاه خودکفا شده ایم بلکه ظرفیت های فراوانی برای صادرات داریم به گونه ای که سهم صنعت آب و برق بیش از ۵۰ درصد صادرات خدمات فنی مهندسی کشور را شامل می شود.

در ادامه این جلسه معاونین و مدیران ارشد وزارت نیرو گزارش هایی را در حوزه فعالیت خود ارائه کردند و به تشریح برخی چالش ها و پیشنهادها برای توسعه صنعت آب و برق کشور پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)