• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۵
البرز » ورزشی

سرانه ورزش دانش آموزی البرز در ردیف اول از آخر

 معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد: سرانه امکانات ورزشی دانش آموزی البرز ۹ سانتی متر مربع است که در ردیف آخر کشور قرار دارد.

سرانه ورزش دانش آموزی البرز در ردیف اول از آخربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، «سید مسلم رئیسی» گفت: زیرساخت‌ها و سرانه فضای ورزش مدارس البرز پایین بوده و با میانگین کشوری که هشت متر مربع بوده فاصله زیادی دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش البرز ادامه داد: آموزش و پرورش البرز با کمبود فضای تخصصی ورزشی از جمله سالن، زمین ورزشی مشخص و استخر مواجه است.

وی مساحت فضا‌های روباز و سرپوشیده آموزش و پرورش البرز را ۴۳۹ هزار و ۳۲۰ متر مربع ذکر کرد، که در بخش فضای روباز با سرانه ۳۰۵ سانتی متر مربع و در بخش سرپوشیده با سرانه ۶۰۹ سانتی متر مربع دارای رتبه آخر کشوری است.

وی تاکید کرد: برای افزایش سرانه ورزشی دانش آموزی در استان البرز نیاز به مشارکت و همراهی خیران، شورا‌های اسلامی شهرو روستا و شهرداری‌ها داریم.

رئیسی با بیان اینکه ورزش یکی از ساحت‌های ششگانه سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه با عنوان ساحت زیستی و بدنی است، خاطرنشان کرد: بر این اساس باید به ورزش دانش آموزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب ورزشی در استان نگاه ویژه کرد.

وی یادآورشد: ورزش تمرینی برای شادی و نشاط، اعتماد به نفس، استقامت، قانون مندی، قانون گرایی، مسوولیت پذیری و ایفای مسوولیت در طول زندگی است.

وی به تاکید رهبر معظم انقلاب در زمینه توجه به ورزش در بین کودکان، نوجوانان، جوانان و آحاد جامعه پرداخت و اضافه کرد: مقام معظم رهبری دانش آموزان را به تحصیل، تهذیب و ورزش ترغیب کردند چراکه این عامل باعث رشد و شکوفایی می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش ادامه داد: سرانه فضا‌های ورزشی مدارس استان البرز باید در جهت کشف استعداد‌های جدید ورزشی توسعه یابد تا شاهد حضوربیشتر دانش آموزان در رقابت‌های مختلف ورزشی در سطح ملی و بین المللی باشیم.

وی افزود: ۴۹ طرح ورزشی تا پایان سال ۱۴۰۱ برای استفاده دانش آموزان، والدین و فرهنگیان در این استان احداث خواهد شد.

رئیسی با بیان اینکه قراداد ساخت این تعداد پروژه ورزشی با وزارت آموزش و پرورش منعقد شد، عنوان کرد: در بخش دولتی ۱۵۰ میلیارد ریال برای اجرای این پروژه‌ها که نقش مهمی در ارتقای سرانه فضای ورزشی آموزش و پرورش استان دارند، اختصاص یافت.

وی بیان داشت: در قالب این تفاهم نامه ۴۰ زمین چمن مصنوعی فوتبال، چهار زمین والیبال ساحلی و پنج باب سالن ورزشی جدید درسال ۱۴۰۱ در مدارس استان احداث می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این طرح تمام دانش آموزان به همراه اولیای خود در ۲ بخش مادر و دختر و پدر و پسر می‌توانند به صورت رایگان از فضا‌های ورزشی استفاده کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش البرز یادآورشد: با همه تلاش‌های صورت گرفته و ۲ برابر شدن فضا‌های ورزشی استان در سال‌های اخیر متاسفانه سرانه فضا‌های ورزشی آموزش و پرورش استان در رتبه آخر کشور قراردارد.

رئیسی البرز به فعالیت ۸۴۰ معلم تربیت بدنی در مدارس استان اشاره کرد و گفت: البرز در حوزه نیروی انسانی ۳۷۲ معلم متخصص درس تربیت بدنی کم دارد.

وی افزود: دانش آموزان البرز با همه محدودیت‌ها و کمبود‌ها درسال‌های گذشته توفیقات بسیاری در المپیاد‌های ورزشی دانش آموزان کشور ۸۱ کاپ قهرمانی، ۱۵ کاپ اخلاق و یک هزار و ۱۳۸ مدال رنگارنگ کسب کردند.

استان البرز ۵۱۷ هزار دانش آموز دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)