• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۶۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
خراسان رضوی » اجتماعی

اخبار کوتاه خراسان رضوی/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱

در ادامه خبرها، چند خبر کوتاه از شهرستان‌های خراسان رضوی را مرور می‌کنیم.

برگزاری جشنواره بهارانه با ورزش در قدمگاهاخبار کوتاه خراسان رضوی/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۱
جشنواره بهارانه با ورزش ویژه خانواده‌ها بعد از افطار در زمین چمن بوستان ملت شهر قدمگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره ورزش و جوانان زبرخان در این مراسم گفت: در این جشنواره، خانواده‌ها در رشته‌های دارت، پنالتی هدفمند، روپایی و بازی‌های فکری ویژه آقایان و بانوان، بعد از افطار شرکت کردند و در پایان به نفرات برتر هر رشته هدایایی اهدا شد.
محسن دهنوی افزود: در شب‌های آینده این برنامه به نوبت در شهر‌های دررود، خرو و اسحاق آباد برگزار می‌شود.

 

متهمان سرقت قطعات خودرو در سبزوار دستگير شدند 
 
جانشين فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار گفت: 2 متهم به سرقت قطعات خودرو با 37 فقره سرقت در اين شهرستان دستگیر شدند. 
سرهنگ" مهدی هاديان " در تشريح اين خبر بیان داشت: در پی شکایت تعدادي از شهروندان در خصوص سرقت آيينه بغل خودروهایشان در سطح شهرستان سبزوار،‌ تیم ويژه ای از ماموران اداره مبارزه با سرقت پليس آگاهی برای دستگیری سارق یا سارقان وارد عمل شدند.
وی افزود: در تحقیقات به عمل آمده توسط ماموران انتظامی، مشخص شد سرقت ها توسط 3 متهم و با استفاده از يك دستگاه موتورسيكلت صورت می گیرد و این متهمان در محله های خلوت اقدام به سرقت آينه بغل خودروهایی که تجهیزات ایمنی مناسبی ندارد می کنند.
سرهنگ هاديان اظهار داشت: ماموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی و پس از شناسایی سه متهم موردنظر يكی از آن ها را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
اين مقام انتظامی گفت: متهم دستگیرشده در بازجویی های فنی پليس همدستان خود را به پليس معرفی و به 37 فقره سرقت آيينه بغل خودروهای سواری در سطح شهرستان سبزوار با همکاری 2 همدستش اعتراف كرد.
وی خاطرنشان کرد: همدستان اين متهم با هماهنگی مقام قضايی دستگير و متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شدند.

 

توزیع ۷۰ بسته کمک معیشتی در بخش کدکن 
 
همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع) تعداد ۷۰ بسته کمک معیشتی در بخش کدکن توزیع شد.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج کربلای کدکن گفت: در ماه مبارک رمضان و همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) تعداد ۷۰ بسته کمک معیشتی در بین محرومین بخش کدکن توزیع گردید.
سروان شجاعی افزود: این بسته ها با همکاری قرارگاه شهید شوشتری و حوزه بسیج کربلای کدکن و همچنین کمک خیران تهیه شده است.
وی با بیان اینکه ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان برآورد شده، ادامه داد: هر بسته شامل: رب، روغن، برنج، قند، تن ماهی، حبوبات و ماکارونی است.
سروان شجاعی گفت: همچنین دو سری جهیزیه با هدف ترویج ازدواج آسان و ارزان قیمت برای جوانان به ارزش هر کدام ۱۵میلیون تومان به صورت مشارکتی تهیه شده تا به زوج های شناسایی شده اهدا شود.


عودت بیش از ۲۳۰ میلیون ریال به مالباخته توسط پلیس فتا کاشمر
فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر گفت: مبلغ ۲۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال که توسط یک کلاهبردار از حساب بانکی شهروندی برداشت شده بود، به وی عودت داده شد.
سرهنگ حسین احمدی افزود: شخصی به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد پیامکی مبنی بر ارسال ابلاغیه از یک سامانه برایم ارسال شده و پس از باز کردن پیام از من خواست وارد درگاه بانکی شوم و پس از ورود به درگاه اعلام شده و وارد کردن اطلاعات هویتی و مشخصات کارت بانکی ام، متوجه شدم مبلغ ۲۸۷ میلیون ریال از حسابم برداشت و از شماره تلفن اینجانب برای چند نفر پیامک سامانه ثنا ارسال شد.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا متوجه شدند مبلغ ۲۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال از وجه برداشت شده از حساب شاکی بابت خریداری کالا ثبت سفارش و به حساب یک شرکت در یکی از استان‌های کشور واریز شده که پس از هماهنگی قضایی نسبت به مسدودی حساب‌های مقصد و توقیف کالای اینترنتی خریداری شده، اقدام شد.
این مقام انتظامی بیان داشت: همچنین بلافاصله حساب کیف پول مقصد مسدود و مشخص شد وجوه شاکی صرف خرید یک دستگاه دوربین دیجیتال شده که با اقدامات و تلاش پلیس فتا عملیات خرید قبل از تحویل کالا کنسل و مبلغ ۲۳۶ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال به حساب شاکی مسترد شد.
اقدامات برای شناسایی متهم اصلی و رهگیری مابقی وجوه برداشت شده از حساب شاکی در دست اقدام است.

 

برگزاری کلاس های احکام در مسجد ولیعصر(عج) مسکن مهر شاندیز

کلاس های احکام ویژه گروه سنی نوجوانان به همت کانون فرهنگی مسجد ولیعصر(عج) مسکن مهر شاندیز برگزار می شود.

سید زهره محمد پور معلم احکام و اخلاق این مسجد گفت: برگزاری کلاس احکام در این کانون فرهنگی و هنری شنبه هر هفته و از ساعت 5 تا 6 عصر  انجام می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)