• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۹۹۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

استقرار ۲ هزار کسب‌وکار دانش‌بنیان در دانشگاه تهران تا پایان ۱۴۰۱

رئیس دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر بیش از ۱۸۰ شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری این دانشگاه استقرار دارد که تا پایان سال ۱۴۰۱ به بیش از ۲ هزار کسب‌وکار خواهد رسید.

استقرار ۲ هزار کسب‌وکار دانش‌بنیان در دانشگاه تهران تا پایان ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در اولین نشست شورای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: شورای پارک علم و فناوری درباره روش‌های تأمین مالی و تسریع در ایجاد زیرساخت‌ها به منظور تحقق هدف‌گذاری انجام‌شده برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری، دارای نقش کلیدی است.
رئیس دانشگاه تهران افزود: برنامه داریم تا زمین‌ها و املاکی که در اختیار دانشگاه تهران است را عمدتاً در راستای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و استقرار دانش‌بنیان‌ها بکار بگیریم تا بتوانیم تحقق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته را در عرصه عمل نیز شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه ترکیب دوره جدید شورای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران متشکل از نخبگان علم و فناوری دانشگاه و کارآفرینان موفق در عرصه ملی است، گفت: در دوره جدید مدیریت دانشگاه تهران، شعار محوری «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی» به عنوان رویکرد استراتژیک دانشگاه مورد توجه قرار گرفته است و کلیدواژه محوری و کلیدی این شعار، دانشگاه کارآفرین است.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به همراستایی شعار محوری دانشگاه تهران با شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر «تولید؛ کارآفرین، اشتغال‌آفرین»، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها به عنوان مخاطب اصلی این شعار باید نقش ویژه‌ای برای تحقق شعار سال ایفا کنند و پارک‌های علم و فناوری نیز یکی از نهادهای مهمی هستند که لازم است بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
دکتر مقیمی به اعمال تغییرات ساختاری در دانشگاه تهران طی شش ماه دوم سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: این تغییرات ساختاری بر اساس رویکرد استراتژیک دانشگاه انجام شد. یکی از دغدغه‌های همیشگی دانشگاه، برقراری ارتباط ارگانیکی بوده که لازم است بین پارک علم و فناوری، معاونت پژوهش و فناوری و واحدهای مختلف دانشگاه وجود داشته باشد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تحقق اهدافی که در اصلاح ساختاری دانشگاه تهران هدف‌گذاری شده است، تصریح کرد: بازخوردهای خوبی از تغییرات ساختاری ایجادشده در دانشگاه تهران دریافت شده است. بر اساس اصلاح ساختاری صورت گرفته، شعبه‌های پارک علم و فناوری دانشگاه ذیل معاونت‌های پژوهش و فناوری دانشکده‌ها تشکیل می‌شود که این اتفاق در برخی دانشکده‌ها عملیاتی شده است.
رئیس دانشگاه تهران گفت: هدف از این تغییر ساختار، برقراری ارتباط ارگانیک بین فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و تبدیل آنها به کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.
وی با تاکید بر توجه ویژه به پارک‌های علم و فناوری، تاکید کرد: اینکه بخواهیم تحولی اساسی در کشور اتفاق بیفتد و دانشگاه و اکوسیستم علم و فناوری بتواند نقش خود را در حل مسائل اجتماعی، تولید دانش‌بنیان، نگهداشت نخبگان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنها ایفا کند، به میزان توجه ما به کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و توسعه آنها بستگی دارد.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر پیشگامی دانشگاه تهران در زمینه امیدآفرینی و ایجاد تحرک تازه در نخبگان و اساتید برای تحقق شعار سال و محور شدن کسب‌وکارهای دانش‌بنیان، گفت: طرح‌ریزی‌هایی که به این منظور انجام می‌گیرد باید عملیاتی و دارای نتیجه ملموس و قابل اندازه‌گیری باشد.
وی با اشاره به تعیین ۳ ناحیه نوآوری از میدان انقلاب اسلامی تا بالاتر از بزرگراه همت، ابراز امیدواری کرد: به زودی شاهد نهضت ایجاد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در دانشگاه تهران باشیم.
برنامه‌ریزی برای مهارت‌افزایی در دانشجویان در زمینه راه‌اندازی کسب‌وکارهای دانش‌بنیان از دیگر موارد مورد تاکید رئیس دانشگاه تهران در نشست شورای پارک علم و فناوری دانشگاه بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)