• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۱۸۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۳:۵۱
بین الملل » غرب آسیا
سید عبدالملک بدرالدین تاکید کرد:

قدرت بازدارندگی مقاومت، جرات تجاوزگری را از دشمنان گرفته است

دبیرکل انصارالله یمن گفت: هر اندازه که نیرو‌های مقاومت در منطقه قدرتمند شوند، آمریکا و اسرائیل از رویارویی بیشتر دچار هراس می‌شوند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنانی گفت: پیروزی حزب الله لبنان بر دشمن اسرائیلی در سال دو هزار و پیروزی در سال ۲۰۰۶، پیروزی‌های بسیار بزرگی بود و علاوه بر این پیروزی‌های متعدد و متفرقه در حملات و عملیات در چارچوب اقدامات مشخص و همچنین پیروزی‌های مجاهدین در غزه، همه این‌ها حجت را بر امت اسلام تمام کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: پیروزی‌ها در جبهه‌های دیگر که برخی از فرزندان امت ما در موضع حق قرار دارند و با دشمنان و چالش‌ها و خطر‌ها روبرو می‌شوند، پیروزی مردم یمن در هفت سال گذشته که بار‌ها دشمنان آن‌ها که زیر نظر کافران و با اجرای مستقیم منافقین وارد عمل شده اند، شکست داده اند، نتیجه ایستادگی و مقابله با این تجاوزگری است. در عراق و سوریه و نقاط دیگر نیز شاهد چنین پیروزی‌هایی هستیم که نشانه روشنی است که به مردم این اطمینان را می‌دهد که اگر به وعده الهی اعتماد کنند خدای متعال نیز آن‌ها را یاری خواهد کرد.

عبدالملک بدرالدین افزود: دشمنان به هر جنایتی از جمله کشتار جمعی دست می‌زنند و شاهد بوده ایم که اسرائیل چه جنایات بزرگی را مرتکب شده است و آنچه آمریکا در عراق و افغانستان و دیگر نقاط انجام داد. یا جنایاتی که منافقین وابسته به آمریکا و اسرائیل مرتکب می‌شوند مانند آنچه در یمن صورت می‌دهند، از کشتار وحشیانه و تجاوزگری گرفته تا هتک حرمت و تجاوز به زنان و کودکان. ظلم و شرارت و جنایت آن‌ها نیاز به بازدارندگی دارد. این بازدارندگی از طریق حرکت جهادی قدرتمندانه به وجود خواهد آمد و امت را در نهایت به پیروزی نهایی و بازدارندگی کامل خواهد رساند.

دبیرکل انصارالله یمن تصریح کرد: دشمنان از هر فرصتی برای ارتکاب جنایات خود بر ضد امت ما استفاده می‌کنند، هر زمان که شرایط مناسبی برای آن‌ها فراهم شود و ببینند که هیچ مانعی برابر آن‌ها قرار ندارد به قتل و جنایت شتاب می‌کنند. اما اگر بازدارندگی برابر خود ببینند در محاسبات خود بازنگری می‌کنند. دشمن اسرائیلی در گذشته چگونه به تهاجم به کشور‌های مختلف عربی شتاب می‌کرد و به هر بهانه‌ای به اقدام تجاوزگرانه دست می‌زد.

وی ادامه داد: بازدارندگی در لبنان چگونه به وجود آمد؟ امتی مجاهد و قوی و مومن با عمل جهادی خود به سطح بازدارندگی رسید و دشمن صهیونیستی برای هر اقدامی که بخواهد بر ضد آن‌ها دست بزند هزاران بار در محاسبات خود بازنگری می‌کند. آن‌ها دیگر جرات و جسارت چنین اقداماتی را ندارند، اوضاع تغییر کرد. در غزه نیز همینطور است.

سید عبدالملک بدرالدین گفت: دستور خدای متعال در قرآن است که باید قدرت و ابزار‌های قدرت را به دست بیاوریم و در صدر آن‌ها قدرت نظامی قرار دارد به اضافه همه عوامل قدرت را که برای رویارویی به آن نیاز است تا دشمنان جرات حمله به شما را نداشته باشند. تا موجب شود دشمنان هزاران بار در محاسبات خود بازنگری کنند و ببینند که شما امتی قدرتمند هستید که شکستن آن و سیطره بر آن دشوار است و در صورت ورود به این رویارویی، متحمل هزینه سنگینی خواهند شد.

وی افزود: در عصر معاصر، جمهوری اسلامی ایران، مثالی روشن و آشکار در این خصوص است، قدرتی در آنجا حضور دارد که آمریکا و اسرائیل آن را دشمن اول خود در منطقه می‌دانند. در همه مراحل گذشته از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز، تحریکی بسیار شدید از طرف آمریکا و اسرائیل بر ضد آن وجود داشته است و دیگران را برای دشمنی با آن سوق داده اند امابا وجود دشمنی و کینه شدیدی که آمریکا و اسرائیل از ایران دارند، ترس و وحشتی شدید نیز برای ورود به جنگ مستقیم با ایران دارند. چرا؟ آن‌ها به ایران به عنوان یک قدرت نگاه می‌کنند، قدرتی که هر روز رو به افزایش است.

سید بدرالدین در ادامه گفت: در لبنان و غزه نیز شاهد بوده ایم که چگونه دشمن اسرائیلی از اقدام ضد مقاومت دچار ترس و وحشت است. هر اندازه که نیرو‌های مقاومت قدرتمند شوند، آن‌ها از رویارویی بیشتر دچار هراس می‌شوند. ائتلاف متجاوز سعودی نیز به این نتیجه رسیده است که با رویارویی به ملت یمن و تجاوزگری ضد ملت ما، وارد باتلاق بزرگی شده است و هر روز بیشتر فرو می‌رود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش سوزی ساختمان فروشگاه لوازم خانگی در نجف آباد
محسنی بندپی: تأکید بر تدوین نقشه جامع گردشگری دریایی
بازگشت تیم بسکتبال ۳ نفره دختران و پسران از بازی های آسیایی به ایران
تمدید نام نویسی مسابقات قرآن بسیج در چهارمحال‌وبختیاری
رویداد ملی ایران جان، محور وحدت، همدلی و معرفی خراسان جنوبی
جدال نمایندگان ایران با ستارگان تنیس روی میز آسیا و جهان در منامه
هوس شیرینی نشانه چیست؟
آمادگی تیم بسکتبال نوجوانان مراغه برای مسابقات کشوری
نخستین طلای تاریخ شنای ایران بر گردن ورزشکار شیرازی
رزمایش پدافند غیرعامل در شرکت پخش فرآورده‌های نفتی خراسان شمالی
هوای اصفهان در یک منطقه بسیار ناسالم است
المپیک فناوری؛ گذرگاهی برای تبادل دانش و نوآوری
کامیون در کمربندی شیراز ، قربانی گرفت
مصرف بیش از ۳۳ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در جایگاه‌های CNG
شمار شهدای حملات مجدد اسرائیل به غزه به ۶۳ تن رسید
پیش‌بینی بارش و کاهش دما در نوار شمالی کشور
کاهش شدید محبوبیت نخست‌وزیر انگلیس
قالیباف: بذر اراده کاشتید و غرور ملی و افتخار درو کردید
کسب عناوین برتر تئاتر چهارمحال و بختیاری در جشنواره بچه‌های مسجد
نگاهی به چند فیلم و مستند آماده پخش از تلویزیون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
مقاومت در همه میدان‌ها، هک حساب صهیونیست‌ها
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)