• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۵۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۲
علمی و فرهنگی » معارف

باید محور ارزیابی فعالیت‌های قرآنی، مطالبات رهبر معظم انقلاب باشد

مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکل‌های قرآنی در گفتگوی تلفنی برنامه «مهربان باشیم» رادیو معارف درباره ارزیابی وی از فعالیت‌های قرآنی در کشور گفت: باید محور ارزیابی ما از فعالیت‌های قرآنی، مطالبات مقام معظم رهبری باشد.

باید محور ارزیابی فعالیت‌های قرآنی، مطالبات رهبر معظم انقلاب باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، انجم شعاع افزود: اگر میزان و معیار ما مطالبات رهبری است ایشان افق دور را مد نظر قرار می دهند و آن رسیدن به سبک زندگی قرآنی و تمدن اسلامی است.
انجم شعاع افزود: برای رسیدن به این منظور باید عزم ملی وجود داشته باشد، عزم ملی به این معنا که مسئولان در کنار دغدغه نان و آب و مسائل بهداشت و ... تربیت 10 میلیون حافظ قرآن را در سبد دغدغه هایشان قرار دهند و این هنوز شکل نگرفته است . متاسفانه مسئولان حتی در سند ارتقاء استانی به بخش قرآن به صورت جدی ورود پیدا نکرده اند، در حوزه های ورزش ، بانوان ، نوجوانان و حتی ورزش تخصصی در سند به صراحت برنامه دارند اما متاسفانه سند ارتقاء استانی درباره قرآن کاستی جدی دارد که فکر می کنم عمدی هم نبوده و غفلت شده است و این غفلت باید به سرعت جبران شود.
وی اضافه کرد: به اعتقاد من در حوزه انس با قران که از راه روخوانی و روان خوانی حاصل می شود و از مهارت های اولیه است فاصله بسیاری داریم و در زمینه 10 میلیون حافظ که دوباره امسال رهبر انقلاب بر آن تاکید فرمودند و نزدیک به 11 سال از مطالبه ایشان می گذرد فاصله بسیار زیادی داریم .
مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکل های قرآنی درباره آمار تعداد حافظان قرآن در کل کشور گفت: براساس آمار دستگاههای دولتی که سنجش سنواتی دارند در دارالقرآن حدود 30 هزار حافظ داریم اما آمار موسسات مردمی حکایت از 100 هزار حافظ قرآن دارد، اما فاصله 100 هزار تا 10 میلیون بسیار زیاد است و تا این آمار به 10 میلیون نفر برسد 2 قرن طول می کشد. اگر با همین شیب و با همین اعتبارات پیش برویم ، منظور من فقط اعتبارات نفت و دولتی نیست بلکه بحث وقف و تبرکات مردمی را هم شامل می شود، منظور پشتوانه های مادی است، اگر همین وضع را داشته باشیم باید برای رسیدن به مطلوب زمان بسیار طولانی را سپری کنیم .
انجم شعاع افزود: باید قدری در این روند تجدید نظر کنیم. در مراسم گشایش نمایشگاه قرآن که موسسات قرآنی حضور داشتند نیز اطلاع دادم که یک سری مشکلات داریم و باید در مجلس حل شود در غیر این صورت زمان رسیدن به مطلوب طولانی تر خواهد شد.
وی ادامه داد: یک سری مشکلات به مشوق ها بر می گردد که این مشوق ها در نظام آموزش عمومی و هم باید در ساختار مجموعه های دولتی مثل سازمان مدیریت و برنامه ریزی شکل بگیرد و در این زمینه هنوز گام جدی برداشته نشده است. اگر مشوق ها به صورت جدی وارد عرصه فعالیت های حفظ قرآن نشود قطعا ما باید زمان طولانی تری برای رسیدن به مطلوب طی کنیم.
مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکل های قرآنی در خصوص دیگر نقاط ضعف برای رسیدن به نقطه مطلوب گفت: من نظر شخصی خود و به نمایندگی از بخش مردمی اعلام می کنم باید عدل عمومی مدیران را در جریان حفظ قرآن و تربیت 10 میلیون حافظ داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
قلع و قمع ۱۱ مورد دیوارکشی غیر مجاز در جویبار
قاسمی و رشیدپور به فینال ۲۰۰ متر آزاد راه یافتند
کاهش ۳ متر مکعبی الگوی مصرف ماهیانه آب در کهگیلویه و بویراحمد
۳۰ آبان؛ آخرین مهلت ارسال آثار به رویداد رسانه‌ای «هما»
حمل‌ونقل جاده‌ای ایران هوشمند می‌شود
از ابوغریب تا کاخ سفید
تکریم و تجلیل از اعضای وابسته ارتش در خوی
مهلت استعفای داوطلبان شوراهای روستا تا ۳۰ آبان
آغاز فصل جدید رقابت‌های سوارکاری پاییزه گلستان از فردا چهارشنبه ۲۱ آبان در گنبدکاووس
غرفه منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه اینوکس کیش
همایش علمی و مدیریتی به مناسبت روز جهانی علم در اردبیل
تصادف مرگبار در همدان
پیروزی تیم ملی والیبال بانوان ایران در دیدار نخست
سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند
دستاورد‌های ایران جان در آبادان و خرمشهر
افزایش ۶۱ درصدی دستمزد زندانیان شاغل
رعایت بهداشت فردی دانش‌آموزان و پیشگیری از شیوع شپش در مدارس
معرفی توانمندی‌ها و دستاورد‌های پایگاه‌های بسیج در نمایشگاه اسوه در ارومیه
بهره برداری از مدرسه عشایری روستای آب رزک اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)