پخش زنده
امروز: -
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان از دستگیری یک تن در ارتباط با قاچاق اموال فرهنگی- تاریخی و شناسایی و ضبط ۱۱ قلم اموال تاریخی از این فرد در شهرستان گرگان خبر داد.
بهگزارش خبرگزاری صداوسیما؛ رحمان فرمانی گفت: با همکاری ویژه پلیس امنیت اقتصادی شهرستان گرگان و پایگاه عملیاتی یگان حفاظت میراث فرهنگی مرکز استان، مأموران پس از کسب نیابت قضایی وارد منزل این شخص شدند و پس از بازرسی تعداد ۱۱ قلم اموال فرهنگی-تاریخی شناسایی و ضبط شد. فرمانی گفت: متهم که طبق تحقیقات انجام شده یکی از حفاران غیرمجاز منطقه است، پس از تشکیل پرونده به همراه اموال کشف شده برای سپری شدن مراحل قانونی به نیروی انتظامی تحویل شد.
فرمانی افزود: نیروهای یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان بهصورت شبانهروزی در حال نظارت مناطق تاریخی سطح استان هستند و هرگونه گزارش و اخبار تخلف بهسرعت پیگیری خواهد شد؛ ازاینرو از همه مردم استان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه موردی در این خصوص مراتب را با شماره تماس ۳۲۲۴۱۵۵۷-۰۱۷ در میان بگذارند.