• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۶۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱
سیاسی » عمومی
وزیر کشور:

اخبار مربوط به تغییر استانداران کذب است

وزیر کشور گفت: لیستی که درباره تغییر استانداران در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد و بیان این حرف‌ها در فضای مجازی هیچ کمکی به مردم و بهبود اوضاع نمی‌کند.

مرز زمینی عراق بدون روادید همچنان بسته استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در جلسه امروز تاکید شد که موقعیت خوب کنونی نباید موجب عادی انگاری شود و شیوه نامه های کرونایی را کنار بگذاریم و در روز قدس و نماز عید فطر رعایت شیوه نامه ها ضروری است.

وی همچنین در مورد بررسی وضع کرونا در جهان گفت: هرچند در برخی کشورها روند صعودی بوده، ولی وضعیت خاصی برای تصمیم گیری درخصوص تردد به کشورهای دیگر نداریم.

وزیر کشور تاکید کرد: کسانی که دز سوم را نزدند، این کار انجام شود و اصناف نیز QRکد را دریافت کنند و به مدیریت هوشمند وصل باشند.

وحیدی درمورد وضعیت مدارس نیز خاطرنشان کرد: 92درصد کلاس ها بصورت حضوری برقرار است و در همین مدت هیچ مورد از وضعیت نامناسب و ابتلا در آموزش و پرورش گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه در این جلسه رعایت دقیق شیوه نامه ها در پایانه ها مورد تاکید قرار گرفت، گفت: وضعیت خاصی درمورد سویه های جدید کرونا وجود ندارد، ولی باید شیوه نامه ها رعایت شود. 

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر تغییر استانداران تاکید کرد: لیستی که درباره تغییر استانداران در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد و گفتن این حرفها در فضای مجازی هیچ کمکی به مردم و بهبود اوضاع نمی کند چون این استانداران شبانه روزی و با قدرت مشغول فعالیت هستند. 

وزیر کشور با اعلام خبر پلمپ ۹۳۶ واحد صنفی در کشور گفت: درست است وضعیت کشور در رابطه با کرونا در شرایط خوبی قرار دارد، اما اگر اصناف نخواهند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند ،مجبوریم با آنها برخورد کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر ممنوعیت تردد جاده‌ای در تعطیلات عید فطر، گفت: ممنوعیت جاده‌ای برای تعطیلات عید فطر در نظر گرفته نشده و سفر آزاد است، اما همچنان بر زدن ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و همچنین تزریق دز سوم واکسن تاکید می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نماز عید فطر در تمامی مساجد برگزار می‌شود یا محدودیت وجود دارد، گفت: امسال نماز عید فطر در تمامی مساجد چه روباز و چه مسقف برگزار می‌شود.

وی درباره لزوم ویزا برای عبور از مرز زمینی عراق بیان داشت: متأسفانه رایزنی‌هایی که با دولت عراق داشته‌ایم هنوز به نتیجه نرسیده و افرادی که قصد دارند از مرز زمینی به عراق سفر کنند حتماً باید ویزا داشته باشند، اما برای سفر به عراق از طریق مرز هوایی احتیاجی به اخذ ویزا نیست.

وحیدی افزود: رایزنی با دولت عراق انجام شده، اما هنوز تصمیمی مبنی بر تردد بدون ویزا و روادید گرفته نشده است و زائران با روادید از مرز زمینی عبور می‌کنند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مربوط به آخرین وضعیت مرز دوغارون خاطرنشان کرد: آنچه که در مرز اتفاق افتاده حاصل سوءتفاهم برخی مسئولان محلی افغانستان درباره محدوده مرزی است و به آنها یادآوری شد که باید محدوده‌های مرزی را رعایت کنند. 

وزیر کشور ادامه داد: برادران ما در نیروهای مسلح و نیروی انتظامی تذکرات لازم را دادند و امیدواریم توجه کنند و مسائل دوستی بین دو کشور را نباید افرادی بر اثر سوءبرداشت و سوءتفاهم دچار خدشه کنند. ملت افغانستان از این موضوع حتماً ضرر خواهند کرد چراکه حمل و نقل جاده‌ای و تأمین مایحتاج مردم افغانستان که از طریق مرزها صورت می‌گیرد و تجار ما انجام می‌دهند، در صورت بروز هر مشکلی اولین کسی که ضربه می‌خورد مردم عزیز افغانستان هستند.

وحیدی افزود: ما توصیه می‌کنیم هر ابهامی که وجود داشته باشد، باید بین مرزبانان دو کشور و دستگاه‌های رسمی دو کشور بحث شده و ابهام رفع شود کاملاً مسئله روشن است و امیدواریم شاهد این چنین اتفاقاتی نباشیم، البته بخش دیپلماسی ما نیز تماسهای لازم را گرفته و تذکرات لازم را داده‌اند امیدواریم مسئولان محلی مراقبت کنند که دیگر با مشکل مواجه نشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات مردم را نباید نادیده گرفت
برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه
گسترش فعالیت سامانه بارشی از ساعات اولیه امسب در خراسان جنوبی
مدیریت قوی، تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند
بدون تعارف با آتش نشان فداکار
بازگشایی گردنه کلوسه تا اواخر وقت امروز
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه در قزوین
نمایش هنر حجاب ایرانی در ساری
بانک‌ها به تکلیف قانون برنامه هفتم درباره حمایت از استان‌های در حال توسعه عمل نمی‌کنند
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی حاج عبدالوهاب اردکان
برگزاری مرحله نخست رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج
رئیس جمهور سابق عراق، کمیسر عالی امور پناهندگان سازمان ملل شد
آخرین وضعیت مصدومان واژگونی اتوبوس مسافربری یاسوج در سمیرم/ افزایش تعداد فوتی‌ها
سقوط خودروی پراید به داخل رودخانه دستک کیاشهر و نجات راننده ۷۰ ساله
هفته ۶ لیگ اروپا؛ صدرنشینی لیون، پیروزی آستون ویلا و رم
صبر و استقامت خانواده شهید، نماد ایثار مردم این سرزمین
ایمان، آرامش‌بخش و پایه استواری جامعه در برابر چالش‌هاست
تعمیرات اساسی و بهسازی ۲۰ دستگاه ترانسفورماتور قدرت به همت متخصصان داخلی
افزایش کمی و کیفی تولید گردوی استان با اجرای زنجیره نهالستان گردو در تویسرکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)